zbyfauch 20.01.12, 20:15 ZCDCP - Kuchnia pełna niespodzianek - Jak zrobić bułeczki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
modliszka61 Re: Tuba możliwa 23.01.12, 13:24 Zdaje się, że na moją pomoc we wątku kuchennym nie możesz liczyć ;-DD Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Tuba możliwa 24.01.12, 10:20 W kuchni sam sobie poradzę. Ale wątek kulasty albo o pierdolniętych można wypełniać stosując rozszerzony przez administrację barbecue code. :) Odpowiedz Link
modliszka61 Re: Tuba możliwa 24.01.12, 15:22 zbyfauch napisał: > W kuchni sam sobie poradzę no tak, jasne. wiem, że nie lubisz wypuszczać bułeczek z rąk. ;-}} ale tego trochę nie kapewu : Ale wątek kulasty albo o pierdolniętych można wypeł > niać stosując rozszerzony przez administrację barbecue code. :) > Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Tuba możliwa 24.01.12, 16:43 Kolejny post powinnaś widzieć, tudzież Ryjsia. :) Odpowiedz Link
modliszka61 Re: Tuba możliwa 25.01.12, 10:49 No teraz to widzę ! ...ale nie wiem co widzę :-D chyba niewyuczalna jestem w takim zarządzaniu ;-] Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Tuba możliwa 25.01.12, 11:44 modliszka61 napisała: > No teraz to widzę ! > ...ale nie wiem co widzę :-D > chyba niewyuczalna jestem w takim zarządzaniu ;-] A bo w tzw. "międzyczasie" skasowałem ymydższaka, pokazywał mój adres IP. :) Ale chodzi o te niebieskie ikonki, które pomagają a to w formatowaniu tekstu a to we wklejaniu skrótów. :) Odpowiedz Link