zbyfauch 21.10.15, 13:00 Zamiast piwa "herbatę" wielowitaminową popijam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jureek Re: Koniec świata 21.10.15, 16:40 zbyfauch napisał: > Zamiast piwa "herbatę" wielowitaminową popijam. Ło matko! Żeby chociaż normalną czarną, albo czerwonego ulunga, ale nie wielowitaminową - toż to kompletny dżender. Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Koniec świata 21.10.15, 21:03 Przeziębiony jestem. Normalnie to wychodzę czasami na przerwie na piwo do Greka albo do Jugola. Od dwóch dni dręczę organizm mdłym wywarem z jakichś odpadów roślinnych, nazywanym "herbatą". Odpowiedz Link
jureek Re: Koniec świata 21.10.15, 23:15 Uważaj z tym przeziębieniem, bo niedawno zlekceważyłem przeziębienie i zrobiło się z tego zapalenie płuc. Gute Besserung! Odpowiedz Link
zbyfauch Dzisiaj pozwoliłem 23.10.15, 15:27 sobie na jedno piwo, tym bardziej, że Roland postawił. Nie, nie ten z Pieśni. Ze spedycji on ci, takiej specjalizującej się w przeprowadzkach. Odpowiedz Link
jureek Re: Dzisiaj pozwoliłem 23.10.15, 17:03 zbyfauch napisał: > sobie na jedno piwo, tym bardziej, że Roland postawił. Nie, nie ten z Pieśni. Z > e spedycji on ci, takiej specjalizującej się w przeprowadzkach. Przeprowadzasz się? Jeśli tak, to współczuję. Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Dzisiaj pozwoliłem 23.10.15, 18:00 jureek napisał: > Przeprowadzasz się? Jeśli tak, to współczuję. Nie, Rolanda znam z pracy. Jego firma przeprowadza ludzi w mojej. To spory koncern i co jakiś czas całe wydziały przeprowadzane są z jednego miejsca do drugiego. Odpowiedz Link