zbyfauch 21.03.16, 22:16 wsiadłem na rower. Na razie do kolejki i z powrotem. Posiadam taki za 12,50 na ebayu wylicytowany. Zima była długa, paskudna, i właściwie jeszcze się na dobre nie chce skończyć. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zbyfauch Po jeszcze dłuższej przerwie 22.03.16, 19:31 odwiedziłem tureckiego fryzjera w Bad Cannstatt. Na pytanie "jak" odpowiedziałem "krótko" i poza kończącym "ok?" "ok. danke" nie musiałem zamienić ani słowa z fryzjerem. Ideał! Odpowiedz Link
chris.w4 Re: Po jeszcze dłuższej przerwie 01.05.17, 14:45 zbyfauch napisał: > odwiedziłem tureckiego fryzjera w Bad Cannstatt też odwiedziłem po jeszcze dłuższej przerwie tureckiego ale na Mierendorffplatz. Namiar dała mi znajoma ze względu na atrakcyjną cenę, byłem u niego po raz pierwszy. Też zażyczyłem sobie "krotko", ten był gadatliwy i opowiadał o swojej 25-letniej zawodowej praktyce. Ostatecznie skasował mnie o 25% więcej od reklamowanej, atrakcyjnej ceny Odpowiedz Link
zbyfauch Po przerwie zimowej 12.04.16, 10:57 zacząłem znowu rysować glizdy na Mundziu. Dzisiaj nie, padało. Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Mimo, że zimno 17.05.16, 10:52 cambria1.2 napisała: > Czyli slalom fulwypas ekologiczny :) Pełen szpan. I te powłóczyste spojrzenia mijanych cyklistek. Zastanawiam się, czy nie stanowię zagrożenia na drodze, kiedy tak moją bezczelną przystojność superplecaczkiem do wystąpienia z brzegów doprowadziłem. Odpowiedz Link
cambria1.2 Re: Mimo, że zimno 17.05.16, 11:35 O tym z gwizdkiem między piersiami prawisz? No ba! Też by mię zelektryzowało. I wdzięk, i dźwięk, i wogle :D Odpowiedz Link
przelotna-zachcianka Re: Plecak z gwizdkiem 12.05.16, 21:37 Po co Ci gwizdek przy plecaku? :-) Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Plecak z gwizdkiem 12.05.16, 22:09 przelotna-zachcianka napisał(a): > Po co Ci gwizdek przy plecaku? :-) Do celów aerofonicznych, wprawiania słupa powietrza w drgania. Odpowiedz Link
przelotna-zachcianka Re: Plecak z gwizdkiem 13.05.16, 10:47 Lepsza byłaby...piszczałka ;-) Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Plecak z gwizdkiem 13.05.16, 11:19 przelotna-zachcianka napisał(a): > Lepsza byłaby...piszczałka ;-) Gwizdek właściwie piszczy, takoż funkcjonalnie jest piszczałką, mimo że formalnie klamerką spinającą szelki na biuście. Taki ficzer ... Odpowiedz Link
przelotna-zachcianka Re: Plecak z gwizdkiem 13.05.16, 11:34 A to taki bajer ;-) innymi słowy myk. Odpowiedz Link
chris.w4 Re: Po długiej przerwie 04.01.18, 21:20 umyłem i odkurzyłem auto, Perlenglanz i odkurzanie bez ograniczenia za 12€. Samopoczucie teraz jak w nowym chociaż ma już swoje lata najważniejsze że sprawuje się perfect. Za kilka dni przegląd techniczny, ciekawe czy znajdą jakąś usterkę? Odpowiedz Link
chris.w4 Re: Po długiej przerwie 10.01.18, 19:13 chris.w4 napisał: > Za kilka dni przegląd techniczny, ciekawe i już po przeglądzie, 13-letnie auto bez usterki i plakietka TÜV na następne 2 lata, podczas oczekiwania mała przekąska berlińska specjalność Currywurst w pobliskim Imbiss Odpowiedz Link