zbyfauch 30.01.14, 15:58 MUFU - (ze sprzętu komputerowego) ? UHU-Party ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zbyfauch Re: Skróty 30.01.14, 22:09 Prawie dobrze, dla puchatych, unter hundert kilo. Zasłyszane od kolegi w pracy, który walczy z nadwagą i zamierza w przewidywalnej przyszłości taką imprezkę urządzić. A MUFU? Odpowiedz Link Zgłoś
zbyfauch Re: Skróty 31.01.14, 12:03 pyszczolek napisał(a): > MUFU - Multifunktionsgerät Brawo! Mówiąc po niemiecku, "klingt niedlich". :) Odpowiedz Link Zgłoś
zbyfauch Re: Skróty 30.01.14, 22:10 jogi514 napisała: > UHU - unter hundert (Jahre) - "dla seniorów" Jak wspomniałem, tutaj chodzi o kilogramy. Ale lata też dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
ja.nusz Re: Skróty 31.01.14, 08:48 > jogi514 napisała: >UHU - unter hundert (Jahre) Znane też pod dźwięczną nazwą "Gammelfleischparty"... Odpowiedz Link Zgłoś
zbyfauch Re: Skróty 31.01.14, 19:41 ja.nusz napisał: > A skrót FROFOL? Poddaję się, gugiel wypluwa jakieś koszmarne kubki bądź Frozen Food Project. A własna inwencja milczy. Fröhliches Foltern? Odpowiedz Link Zgłoś
ja.nusz Re: Skróty 31.01.14, 20:14 zbyfauch napisał: > ja.nusz napisał: > > A skrót FROFOL? > > Poddaję się, gugiel wypluwa jakieś koszmarne kubki bądź Frozen Food Project. > A własna inwencja milczy. > Fröhliches Foltern? To jest wulgarny wymysł, kogoś, kto się nudził: Froschfotzenleder Odpowiedz Link Zgłoś
zbyfauch Re: Skróty 31.01.14, 20:50 ja.nusz napisał: > To jest wulgarny wymysł, kogoś, kto się nudził: Niedawno zacząłem czytać "Zieh dich aus, du alte Hippe." Przebrnąłem przez kilkadziesiąt najwyżej stron. Odpowiedz Link Zgłoś
zbyfauch Re: Skróty 31.01.14, 23:42 rotkaeppchen1 napisała: > A GroKo? :-D Tu, gdzie pomieszkuję, panuje głuchota na odcinku dźwięczności-bezdźwięczności, takoż mylą Wielką Koalicję z krokodylem. Odpowiedz Link Zgłoś