agul77 Re: Poszukuję miłej i cierpliwej osoby..:) 19.01.05, 19:08 Witam, poszukuję miłej i cierpliwej osoby która podszkoliłaby mnie w języku niemieckim:) najlepiej z Katowic Pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pippi Re: Poszukuję miłej i cierpliwej osoby..:) IP: *.protonet.pl 19.01.05, 19:36 agul77 napisała: > Witam, poszukuję miłej i cierpliwej osoby która podszkoliłaby mnie w języku > niemieckim:) najlepiej z Katowic Kann selbst Claudia Schifer sein, obwohl sie nicht aus Katowic ist? MfG. ----------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus Pipi slodka! 20.01.05, 19:16 Albo Katowice albo Kattowitz. Mischen nix gut, glaub mir. I wiesz, Claudia Schiffer udzielila kiedy rady na nauczynie sie jezyka obcego - nalezy wyrzucic slownik, a nastepnie zakochac sie w osobie tym jezykiem mowiacej. C.Schiffer jest zona Anglika. Moze to zadziala, Pipi? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duchess Re: Pipi slodka! IP: *.chello.pl 31.01.05, 01:35 Popieram, mam chłopaka Niemca:D Odpowiedz Link Zgłoś