Dodaj do ulubionych

chyba najlepiej znam jezyk niemiecki

IP: *.chello.pl 28.02.05, 23:06
ze wszystkich z odwiedzajacych to forum. z moich obserwacji wynika ze moje tlumaczenia sa najbardzej trafne.
ps. tylko nie myslcie ze jestem zarozumialy, wydaje mi sie ze w miare obiektywnie to oceniam
Obserwuj wątek
    • tiggerific Właśnie 28.02.05, 23:08
      nie myślcie, że jestem zarozumiały ;))))
      Z ust mi to wyjąłeś!
      A poza tym, wszyscy zdrowi?
      :))))))
    • Gość: gosia Re: chyba najlepiej znam jezyk niemiecki IP: *.chello.pl 28.02.05, 23:14
      tigger co Ty sam ze soba gadasz? chyba juz za dlugo siedzisz przed kompem... idz lepiej na spacer!
      pozdr
      • Gość: Alma-by-night Re: chyba najlepiej znam jezyk niemiecki IP: *.dip.t-dialin.net 28.02.05, 23:18
        to nie ten sam tigger, nie widzicie, ze mamy tu do czynienia ze zlamaniem
        copyright! :)
      • Gość: tiggerific Re: chyba najlepiej znam jezyk niemiecki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 23:23
        Ale chyba wiesz gosia, że widać Twoje ip?
        nie życzysz sobie mnie oglądać, walnij ignora i po kłopocie zamiast durne wątki
        tworzyć :)))
        • Gość: jagoda ojej brawo tigerrific:) IP: 80.51.236.* 01.03.05, 17:33
    • Gość: Kot Re: chyba najlepiej znam jezyk niemiecki IP: 212.160.130.* 01.03.05, 14:14
      Już sie jednemu Tigerowi wydawało, że najlepiej boxuje, ha, ha.
    • bietka1 Re: chyba najlepiej znam jezyk niemiecki 01.03.05, 22:13
      Hmm... to jak powiedzialbys, ze ktos jest niewyzyty, tzn. niezrealizowany, ale odbitniej. Moze
      nawet troche bezczelnie.
      Ty to na pewno potrafisz ;-)
    • Gość: Gimn@zj@listk@ Pomocy w takim razie IP: *.future-net.pl 01.03.05, 22:51
      To pomuz mi napisac oraece po Niemiecku o muzyce mlodziezowej !!!!!
    • tiggerific Ludzie, 02.03.05, 00:37
      czy Wy czytać nie umiecie? Jakiś sfrustrowany osobnik wziął sobie mojego nicka
      i bredzi, a wy to serio bierzecie. To już nawet nie jest wtórny analfabetyzm...
      • Gość: k.............. tiggerific IP: *.dip0.t-ipconnect.de 02.03.05, 16:13
        Zaloguj sie za kazdym razem jak tu piszesz i nie bedzie problemu z trolami!!
        Wiesz przeciez : SA LUDZIE I ...............KLAMKI!!
        mfG
    • Gość: gosia Re: chyba najlepiej znam jezyk niemiecki IP: *.chello.pl 03.03.05, 23:06
      tiggerfitc ist der Befurworter der Nazionalsozialisten. er versucht Menschen zu zuchten
      • Gość: k......... Re: chyba najlepiej znam jezyk niemiecki IP: *.dip0.t-ipconnect.de 03.03.05, 23:13
        HAST DU EIN RAD AB????
    • Gość: germ Re: chyba najlepiej znam jezyk niemiecki IP: *.chello.pl 04.03.05, 21:37
      gratuluje skromnosci tiger
      • tiggerific Germ to najlepszy Twój nick i thx btw 04.03.05, 21:49

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka