kassak 13.03.05, 17:14 mysle o studiach w tym miescie,byl juz ktos tam,czy jest to ladne miasto? Bylek dotad jedynie w berlinie,podobal mi sie,mili i otwarci ludzie.Slyszalem jednak negatywne opinie o frankf.,jakie jest wasze zdanie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: q Re: FRANKFURT AM MAIN IP: *.net.autocom.pl 13.03.05, 20:27 mi się podobało :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: FRANKFURT AM MAIN IP: *.dip.t-dialin.net 13.03.05, 22:34 Tez mieszkam w Frankfurcie i barzdo mi podoba. Wiele obcow, ale lubie tego. Kiedy chcesz isc na piwko na przyklad, masz wiele mozliwosci na to. To sa polski knaipy, polski sklepy i tez polska discoteka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: FRANKFURT AM MAIN IP: *.dip.t-dialin.net 13.03.05, 22:37 oprocz tego uniwersitecie mi sie tez podoba, nie tak bardzo, ale to dobre. strona w internecie jest www.uni-frankfurt.de Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: FRANKFURT AM MAIN 17.03.05, 00:58 a w rankingu miast w ktorych najlepiej sie zyje Frankfurt zajal 5 miejsce www2.onwirtschaft.t-online.de/dyn/c/36/76/40/3676402.html ja tutaj mieszkam ponad dwa lata i uwazam, ze jest to ciekawe i interesujace miejsce Odpowiedz Link Zgłoś
m.c3 Re: FRANKFURT AM MAIN 17.03.05, 01:02 Korrekt!!! Ja uciekam z Bochum do Düsseldorfu, tez ladnie. Mainhattan ist wunderschön, tylko ta Kaiserstrasse. No i macie Weinschorle, a ja nie lubie piwa. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: FRANKFURT AM MAIN 18.03.05, 23:07 w Düsseldorfie to bylam tylko przy takim klubie muzycznym(zrobionym ze starej jakiejs fabryki) a slyszalam ze Altstadt bardzo ladne..moze kiedys rzy innej okazji uda mi sie obejrzec Odpowiedz Link Zgłoś
m.c3 Re: FRANKFURT AM MAIN 18.03.05, 23:17 Chyba myslisz o ZAKK? Altstadt ladne, ale w weekend wieczorem full i duzo pijanych. W zakk wystepowala ostatnio KROKE z Krakowa. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: FRANKFURT AM MAIN 19.03.05, 01:43 niestety nie pamietam nazywy..bylam tam na Kulcie Odpowiedz Link Zgłoś