Gość: Lisa IP: *.f.strato-dslnet.de 18.09.05, 12:48 lokalu wyborczego. Jecki byles juz wybierac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: julchen Re: Zaraz ide do IP: *.hsi.kabelbw.de 18.09.05, 12:57 Ja tez! A potem wskakujemy na rower i jedziemy na mala przejazdzke. Taka piekna pogoda!Po drodze rzucimy okiem na meczacych sie dzisiaj ludzi bioracych udzial w maratonie badenskim. Nie cierpie biegania, jak mozna to lubic? Einen schönen Wahlsonntag wünsche ich euch allen! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jecki Nein, mein Herz, IP: *.arcor-ip.net 18.09.05, 13:29 warte auf meine Angetraute, die heute leider arbeiten muss... :-( j. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisa Re: Nein, mein Herz, IP: *.f.strato-dslnet.de 18.09.05, 14:42 Oh, das ist ein Jammer! (ich meine, dass deine Liebste zur Arbeit musste:(( Ich bin schon danach (auch mit meinem angetrauten Partner:-). Abend werde ich wissen, ab ich den richtigen gewählt hatte... Aber bis dahin haben wir noch ein bisschen Zeit. Przed chwilka wrocilam z rowerowej przejazdzki. Julchen, twoj pomysl zostal zrealizowany, bylo wspaniale! Zachecam wszystich, ktorzy jeszcze nie zapomnieli jazdy na rowerze:-) Teraz zbliza sie Kaffee-Zeit, zycze wszystkim milego popolunia:)) Odpowiedz Link Zgłoś
maya2006 Re: Nein, mein Herz, 18.09.05, 15:34 a ja od momentu kiedy wrzucilam liste do urny doczekac sie nie moge:-( a moj Angetrauter ist Wahlvorstand, powiedzialam mu, ze jak moja partia nie wygra, to zobaczymy, czy to domu wejdzie:-) Odpowiedz Link Zgłoś