kacperle 30.12.05, 23:00 ggigus erwache! Forum krepiert. Und keine Angst. Jecki benimmt sich heute sehr elegant. Nur einmal hat er einem Krakauer fuck of jesagt. Your poor kacperle Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kacper Re: ggigus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 23:45 Bist Du sissscher? :-) Your poor kacperle Odpowiedz Link Zgłoś
tiggerific Re: aber tiggerific ist wach! 30.12.05, 23:56 no idę spać właśnie, czekałam, czekałam i nikogo nie było, to dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus ojej, nie musisz sie od razu obrazac! 31.12.05, 00:03 masz moze film Hitlers Autobahn? Odpowiedz Link Zgłoś
tiggerific Re: ojej, nie musisz sie od razu obrazac! 31.12.05, 00:05 nie mam arte, musicie sobie jakiegoś nowego helda schaffen, bo hitler naftaliną przeszedł. no ile można? :) Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus ah! 31.12.05, 00:07 jezdzilam ta Autobahn nanietnie lat pare autobusem i jestem ciekawa. A film zrobil Polak! przegapilam i nie wiem ,kiedy powtorza. chcialam zadzwonic do arte, ale sie spoznilam o 8 minut. musze czekac do nowego roku, kurde. Odpowiedz Link Zgłoś