Gość: śmiechacz IP: *.versanet.de 29.03.06, 12:15 Kogoś mi ten artykuł przypomina. Ale kogo? Pomożecie? www.spiegel.de/unispiegel/schule/0,1518,407815,00.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ja.nusz Re: Pomożecie? 29.03.06, 17:51 Gość portalu: śmiechacz napisał(a): > Kogoś mi ten artykuł przypomina. Ale kogo? > Pomożecie? Nie wiem kogo mialby przypominac ale wiem kogo dotyczy - Najbardziej rozleniwionej grupy zawodowej w tym walacym sie kraju. Nie obrazajac kilku bialych owieczek w stadzie czarnych baranow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gruszka Re: Pomożecie? IP: *.dip.t-dialin.net 30.03.06, 10:25 No to się belfry wku..ą - a może i nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: steppenwolff Re: Pomożecie? IP: *.dami / 81.15.189.* 31.03.06, 00:09 znam i leniwych i bardzo pracowitych - na większości jednak polonistów, matematyków i językowców niestety rzeczywistość wymusza wyzbycie się lenistwa, Ja.nuszu. A rzeczywistość to ciągłe statystyki zdawalności ich uczniów, badania wyników nauczania etc. - egzaminów gimnazjalnych, matur. Jak uczeń obleje, to najpierw dyrekcja idzie z pytaniem do nauczyciela prowadzącego. No i jest jeszcze niż demograficzny, który wymusza na szkołach prawdziwą promocję - a jak grono pedagogiczne słabe, to fama szybko idzie w miasto i z naborem na poziomie pozwalającym utrzymać etaty można się pożegnać. A kto jeździ z promocją szkoły po szkołach niższego stopnia? no przecież nie dyrekcja ;-) ludzie, którzy są spoza nauczycielskiego środowiska, zazwyczaj nie mają pojęcia o tym, jak naprawdę praca tam wygląda. Drugi rok uczę (jedno z moich 2 głównych zajęć, nie mam całego etatu i cieszę się z tego) i już myślę, żeby uciekać... pozdrawiam serdecznie Anna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pajuś Re: Pomożecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 11:38 są nauczyciele wspaniali i do dupy są lekarze wspaniali i do dupy są księża wspaniali i do dupy są naukowcy wspaniali i do dupy są handlowcy wspaniali i do dupy jest papier wspaniały i do dupy są w końcu śmiechacze wspaniali i do dupy jest ironia wspaniała i do dupy a ty śmichaczu wraz ze swoją ironią nie jesteś niestety wspaniały jesteś do DUPY Bob der Baumeister Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śmiechacz Znalazłem odpowiedź! IP: *.versanet.de 31.03.06, 12:59 Ten artykuł jest o pajusiu. Typowa belferska arogancja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ich11 wer sucht, der findet! :)))))))))))))))))))))))) IP: *.129.1511G-CUD12K-02.ish.de 31.03.06, 13:02 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pajuś i znowu do d..y! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 13:07 udesz w stuł o norzyce sie odezwa Bob der Baumeister Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacper Re: Pomożecie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.06, 13:51 Pomożemy, Towarzyszu śmiechacz ! - odpowiedzieli rozbawieni towarzysze. :o) Your poor kacperle Odpowiedz Link Zgłoś