Gość: poisoni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 22:33 Die Bibliothek ist das einzige oberirdische Gebäude der ins Eis gebetteten Station. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tiggerific Re: na jyzk polski 29.06.06, 23:16 słuchaj, zbierz sobie te pytania z całego dnia i wstaw je do jednego postu, a nie co pięć minut kolejny temat z wiele mówiącym tytułem: na język polski. ile ta cholerna juma ma stron? rotfl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poisoni Wiem, wiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 23:54 Niestety po przetłumaczeniu tej głupiej gazety czeka mnie jeszcze napisanie ośmiu wypracowań maturalnych. Odpowiedz Link Zgłoś
tiggerific Re: Wiem, wiem 30.06.06, 00:25 to spaprane wakacje masz? anyway: biblioteka jest jedynym znajdującym się na powierzchni ziemi budynkiem w otoczonej lodem stacji (polarnej?) - tak pirazydźwi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hermenegilda_zenia Re: na jyzk polski IP: 213.192.80.* 30.06.06, 12:57 Tylko, żeby cokolwiek pisać trzeba znać język. NIe wiem na jakiej zasadzie tu funkcjonujesz, ale jeżeli rzeczywiście piszesz wypracowania dla kogoś, to nie chciałabym być w jego skórze. Twój niemiecki jest straszny, a forum nie jest do pisania za kogoś wypracowań, tylko o pomoc w konkretnych pojedynczych przypadkach. Jeśli nie dajesz rady z takimi prostymi zdaniami, to może w ogóle daj sobie spokój z tym językiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poisoni Czego chcesz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 14:24 hermenegilda_zenia, moja sprawa jakiego języka się uczę i na jakim znam go poziomie. Ja się nie poddaję i uczę się go. To nie jest tak że tych zdań nie rozumiem ale wolę się upewnić, wyrazy mają wiele znaczeń. Wypracowania piszę dla siebie. Denerwują mnie ludzie na tym forum, szukają tylko ofiar by się na nich wyżyć!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ja.nusz Re: Czego chcesz? 30.06.06, 14:30 Proponuję nie przejmować się. Hermenegilda w końcu też niczym się tutaj nie wykazała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poisoni mam ją gdzieś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 14:34 Ja tak odreagowuję moje nerwy. Co ją obchodzi mój niemiecki, niech się martwi o siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
ida37 Don't worry be happy:))) 30.06.06, 14:40 Niemiec na pewno byłby zachwycony Twoją znajomością języka:) "Nasi" na forum, czy w realu zawsze muszą się do czegoś przy...yć. Jak poznasz to forum, to stwierdzisz, że są tu jednak niektóre fajne osóbki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poisoni Re: Don't worry be happy:))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 14:42 Tak, niektórzy są super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hermenegilda_zenia Re: na jyzk polski IP: 213.192.80.* 30.06.06, 15:29 Januszku, ja się nie muszę wykazywać u cieniasów takich jak ty i reszta tego wątku , bo wolę to robić za min. 150 PLN/godzinę jako tłumacz. A poisoni uczyć się możesz, tylko jest różnica między nauką a spisywaniem tłumaczenia wykonywanego przez innych. Pa, idę powiększać majątek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hermenegilda_zenia Re: jasne IP: 213.192.80.* 30.06.06, 15:41 Wiem, w twoim ograniczonym móżdżku takie rzeczy się nie mieszczą, ale cóż znać że o tłumaczeniach i rynku nie masz bladego pojęcia. Jeszcze raz pozdrawiam buraków - jak to wspaniale być rozchwytywanym poliglotą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hermenegilda_zenia Re: jasne IP: 213.192.80.* 30.06.06, 15:44 Zapomniałam dodać - min. 150 PLN/godzinę w POLSCE. Dziękuję za uwagę Odpowiedz Link Zgłoś
ida37 Re: jasne 30.06.06, 15:46 tacy jak ty dali by się zaciągnąć do roboty nawet za 10 zł, skoro tak się chwalisz kasą - mogę ci podać mój numer z listy ministra, jak wątpisz w moją specjalizację Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hermenegilda_zenia Re: jasne IP: 213.192.80.* 30.06.06, 15:54 Widzisz, nawet mnie nie potrafiłaś zaskoczyć - czego się spodziewać po Tobie, wiadomo, że wszystkich oceniasz wg swojej miarki. A na liście ministra sądząc po poziomie jesteś i chodzi tu prawdopodobnie o Krajowy Rejestr Skazanych. Odpowiedz Link Zgłoś
ida37 jeszcze tu jesteś??? 30.06.06, 16:01 miałaś iść na zarobek - 150 PLN za godzinę Ps. trochę pokory Ci życzę - kasa to nie wszystko w życiu Odpowiedz Link Zgłoś