Gość: natalia IP: *.altec.pl 26.11.06, 14:14 czy znajdzie sie na tym forum jakas przyjazna i dobra osoba,ktora bylaby tak uprzejma i moglaby przetlumaczyc podany tekst piosenki?:) www.oleo.tv/lyrics/xavier-naidoo/fuhr-mich-ans-licht/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jecki Re: prosze o pomoc! IP: *.pools.arcor-ip.net 26.11.06, 16:36 www.laczka-jeleni.pl j. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piernik Re: prosze o pomoc! IP: *.h.dial.de.ignite.net 28.11.06, 07:51 wykonawca.emuzyka.pl/xavier_naidoo.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nat Re: prosze o pomoc! IP: *.altec.pl 30.11.06, 11:43 aq przepraszam bardzo, w ktorym miejscu znajduje sie tlumaczenie podanego przeze mnie utworu,bo jakos tam nie widze,no chyba ze mi na oczy padlo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uffffffduma Re: prosze ! IP: *.bratniak.krakow.pl 30.11.06, 12:56 Zaprowadził mnie do światła Twoje imię nosi me serce Twój brak mnie boli Być tak czystym jak Ty Pokaż jak mam to zrobić Dajesz więcej aniżeli masz Kochasz więcej aniżeli nienawidzisz Widzisz więcej aniżeli zdoła ogarnąć Twój wzrok nikogo nie umniejszasz Uważaj tylko, kiedy idziesz Kiedy troszczysz się o spełnienie swych planów związanych ze zdobywaniem i dbaniem o przyjaźnie Ponieważ wciąż jesteś w drodze Liczę dni Wznoszę okrzyk pełen żalu Zaprowadź mnie do światła, nie rozczaruję cie Zaprowadź mnie do światła nie rozczaruje Cię Będziemy dzielić to co mam Będziesz kontrolować to co mówię Dawać to co ja Ci daję Czekam na ten dzień Zobaczysz, naprawdę zrobie to czego przed tobą nikt jeszcze nie widział Zbuduję Ci Twój świat Bo tak chętnie byłbym Twoim bohaterem Opuścisz mój dom tylko kiedy pójdziesz Będziesz zbierać plony z tego, co zasiejesz Zobacz jak wszystko rozumiesz ponieważ jesteś w drodze Liczę dni wznoszę okrzyk żalu Zaprowadź mnie do światła, nie rozczaruję Cię Zaprowadź mnie do światła, nie rozczaruję Vie Dawno Cie nie widziałam, Nadal nie znam Twojego imienia Moje słowa nie mają znaczenia Ponieważ piszę dla Ciebie wiersz Ja jestem Twoja Ty jesteś moj Dla Ciebie bedę przed Tobą krzyczeć Kiedy będziesz przy mnie Bez Ciebie jestem całkiem sama Jesteś pędem naszego drzewa Spełnieniem moich marzeń Jesteś tym, który nosi mnie w sobie I jesteś na swej drodze Liczę dni Wznoszę okrzyk cierpienia Zaprowadź mnie do światła, nie rozczaruję Cię Zaprowadź mnie do światła nie rozczaruję Cie Dajesz więcej aniżeli masz Kochasz bardziej aniżeli nienawidzisz Widzisz więcej niż zdołasz ogarnąć Nikogo nie umniejszasz Uważaj tylko kiedy idziesz Kiedy troszczysz się o swoje plany, co tyczy się przyjaźni Ponieważ jesteś w drodze Liczę dni Wznoszę okrzyk pełen żalu Zaprowadź mnie do światła, nie rozczaruję Cię Zaprowadź mnie do światła, nie rozczaruję Cię ja ja liczę dni Wznoszę okrzyk pełen żalu Zaprowadź mnie do światła, nie rozczaruję Cię Zaprowadź mnie do światła, nie rozczaruje Cie Czy może ktoś poprawić lub podać miejsce gdzie znajdę bardziej profesjonalne tłumaczenie..............DZIĘKUJĘ Odpowiedz Link Zgłoś
ja.nusz Re: prosze ! 30.11.06, 15:40 Ten, kto spróbuje to zaśpiewać, strzeli sobie w łeb najpóźniej w połowie pierwszej zwrotki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duma Re: prosze ! IP: *.bratniak.krakow.pl 30.11.06, 16:37 Co znaczy fa:llst niemandem in Last........? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duma Re: prosze ! IP: *.bratniak.krakow.pl 30.11.06, 16:40 tekst tej piosenki jest beznadziejny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: prosze ! IP: *.bratniak.krakow.pl 30.11.06, 16:50 Ten refren to chyba bedzie gdybyś zaprowadził mnie do swiatła, nie rozczarowałbym Cie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nat Re: prosze o pomoc! IP: *.altec.pl 02.12.06, 15:40 super dzieki!:) a tam pieprzycie glupoty, inne piosenki maja jeszcze glupsze teksty a i tak sa rozchwytywane:> xavier ma swietny glos i naprawde dobrze mu ta piosenka wyszla:)polecam Odpowiedz Link Zgłoś