Gość: netka IP: *.pools.arcor-ip.net 11.07.07, 09:58 fajne masz okolice:-)miasta.gazeta.pl/olsztyn/5,35203,3093120.html?i=4 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baerenfang to jest w drugim kierunku, ja mieszkam 11.07.07, 10:06 w okolicach jez.Sołtyskiego (widzę z okien), a pracuję koło jez. Czos, przy szosie 59 na Giżycko. I jeszcze jestem na wolności, czyli z Andrew Premierem Lepperem nie mam nic wspólnego;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jessi_a Re: to jest w drugim kierunku, ja mieszkam 11.07.07, 10:17 znaczy sie w Hotelu Mrongovia, albo jak mu tam teraz? a mieszkasz w kierunku Olsztyna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyrlandka Re: to jest w drugim kierunku, ja mieszkam IP: *.icpnet.pl 11.07.07, 11:58 ale śledztwo ciągle trwa, więc lepiej noś przy sobie szczoteczkę do zębów, bo w tym kraju to nigdy nie wiadomo.... Odpowiedz Link Zgłoś
baerenfang myślę, że w razie czego dostanę jakiś zestaw 11.07.07, 12:02 kosmetyków, podobnie jak w wagonach sypialnych ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: myślę, że w razie czego dostanę jakiś zestaw IP: *.dip0.t-ipconnect.de 11.07.07, 12:17 dostaniesz, ale Adwokata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwonka ktoś kiedyś powiedział, że IP: *.icpnet.pl 11.07.07, 12:37 "nie ma ludzi niewinnych, są tylko źle przesłuchani" Adwokat w butelce czy w todze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magenta Schwan szczoteczkę do zębów, IP: 85.183.210.* 11.07.07, 12:04 Gość portalu: pyrlandka napisał(a): > ale śledztwo ciągle trwa, więc lepiej noś przy sobie szczoteczkę do zębów, bo w > tym kraju to nigdy nie wiadomo.... ================ Eine ehemalige Ministerin hatte eine geladene Pistole gehabt... Wie in den Südamerikanischen Bananenrepubliken... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwonka hallo, lieber Magenta! IP: *.icpnet.pl 11.07.07, 12:17 grüße Dich aus Poznań, wie gehts? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magenta Schwan Gummistiefeln solten wir Kaufen. IP: *.adsl.alicedsl.de 11.07.07, 14:04 Gość portalu: iwonka napisał(a): > grüße Dich aus Poznań, wie gehts? ================== Mache mir große Sorgen über das Weltklima. Die beiden Pole, der Süd- und der Nordpol, schmelzen! Gummistiefeln solten wir beide Kaufen. Bist Du eine Bamberka? ... Odpowiedz Link Zgłoś
czajnik40 Connie, na littosc 11.07.07, 12:29 daj juz biedakowi spokoj, gdzie on teraz pistolet znajdzie, nabity do tego???????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: netka Re: na bazarze, jakiś made in CCCP IP: *.pools.arcor-ip.net 11.07.07, 12:34 ale czy my tego Iwonko tak naprawde chcemy? Odpowiedz Link Zgłoś