Dodaj do ulubionych

Straż miejska ma fotoradar

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 15:55
ja już zapłaciłem i odebrałem zdjęcie
Obserwuj wątek
    • Gość: basia Re: Straż miejska ma fotoradar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 16:54
      A jak na nim wyszedłeś ? Z uśmiechem ci do twarzy ?
      • Gość: gustaw Re: Straż miejska ma fotoradar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 20:56
        gdybym wiedział że robią zdjęcie to napewno bym strzelił uśmiech a tak to nie
        najciekawiej.Może tobie też zrobią to ocenisz.
        • Gość: Peter Re: Straż miejska ma fotoradar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 21:29
          Witam,
          Pożyczyli, lub raczej wypożyczyli, a ciekawostką jest fakt,
          że za "wynajem" płacą procent od "obrotów". Moim zdaniem to ciekawe
          rozwiązanie. Nie podoba mi się. Ale tak samo nie podoba mi się jak jadę
          przepisowe 50 km/h i wszyscy bez wyjątku mnie "śmigają" - więc najczęściej
          jadę "z prądem" i też tylko czekać jak dostanę najdroższe zdjęcie w życiu :-)
          • Gość: kierowca Re: Straż miejska ma fotoradar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 22:00
            niewypożyczli, mają już na stałe
            • Gość: alex Re: Straż miejska ma fotoradar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 22:04
              mam nadzieję że przyczyni się to bezpieczniejszej jazdy w naszym mieście no a
              za gdzechy pośpiechu cóż trzeba płacić
              • Gość: basia Re: Straż miejska ma fotoradar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 22:14
                wolę już zapłacić za jazde zbyt szybko po mieście niż za brak miejsca za
                parkowanie. Poza tym, mandaty straży miejskiej pozostaja w mieście a mandaty
                policji wędruja do warszawki, słaba pociecha... Czy ktos wie, gdzie strażnicy
                stoją z fotoradarem ?????????????????????????????????????????????????????????
              • Gość: Peter Re: Straż miejska ma fotoradar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 10:35
                jest nawet takie przysłowie: prędkość to przyjemność dla bogatych ;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka