Gość: karolina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.07, 12:49 Czy ktoś mógłby podzielić się swoimi wspomnieniami? Chodzi mi głównie o UJ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Magenta Schwan meine Memoaren IP: *.adsl.alicedsl.de 20.09.07, 13:15 Gość portalu: karolina napisał(a): > Czy ktoś mógłby podzielić się swoimi wspomnieniami? Chodzi mi głównie o UJ ============================================ Wenn ich Rentner bin, werde ich meine Memoaren schreiben! Wer sich ein Exemplar sichern will, kann schon mit der Einzahlung auf mein Nummerkonto in der Schweiz beginnen. Kto.:11092001 Bank: Zurich-Globale-Internationale Odpowiedz Link Zgłoś
neeetka Re: meine Memoaren 21.09.07, 09:59 przelew przelany, bedzie jakis rabat dla pierwszej dziesiatki? mal 10 dla pierwszego przelewacza? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magenta Schwan Re: meine Memoaren IP: *.adsl.alicedsl.de 21.09.07, 13:07 neeetka napisała: > przelew przelany, bedzie jakis rabat dla pierwszej dziesiatki? mal 10 dla > pierwszego przelewacza? :) =================================== Meine Liebste! Besonders gute Freunde bekommen sogar eine persönliche Gratis- Widmung! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borgia lol karolcia! opadło wszystko co było do opadnięci IP: *.iesy.net 21.09.07, 01:47 nie słab.... litości! przecież i tak wszyscy chodzą zalani w sztok - to jakie tam wspomnienia?... :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: :-))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.07, 09:31 Bez żartów. Opowiedzcie, bo muszę się nastawić psychicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
lepian4 Re: :-))))) 21.09.07, 09:41 Mi najbardziej bylo zal dwoch lasek, jedna legla na Niebelungenlied, a druga na Hildebrandlied. To zaden wstyd, ale wpadly na pomysl, by zrobic sobie Kreativpause. Jedna z nich wpadla pozniej kompletnie i miala Babypause. Pewnie jeszcze studiuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: :-))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.07, 10:25 to było na pierwszym roku. Odpowiedz Link Zgłoś
lepian4 Re: :-))))) 21.09.07, 10:59 Gadasz, brakowalo mi ich na drugim roku studiow Odpowiedz Link Zgłoś