Dodaj do ulubionych

a piece of furniture

07.10.10, 22:45
Skoro a piece of furniture znaczy mebel, to jak powiedzieć "kawałek mebla"?
Obserwuj wątek
    • a74-7 Re: a piece of furniture 07.10.10, 23:31
      czesc mebla ? ;-)
      part of the furniture?
    • bunkum Re: a piece of furniture 08.10.10, 03:37
      A piece, bit, chunk, sliver, splinter, flake, shred, ... of furniture. Find more on your own.
      A piece of anything does not indicate completeness. E.g., piece of cake does not mean a complete piece of cake.
      • galtom Re: a piece of furniture 08.10.10, 09:02
        A ja tlumaczylbym a piece of furniture nie (tylko) jako mebel ale i - czesc (sztuka - ale to brzydko brzmi po polsku) umeblowania.

Jako czesc mebla najbardziej pasuje mi a part of... jednak w zyciu codziennym raczej bedziesz mowil o czeci konkretnego mebla (jesli wogole) a nie ogolnie.
        No chyba, ze sprzedajesz klej do mebli :-) - wtedy okreslenie, ze it will bond any part of a furniture jak najbardziej pasuje.
        Czyli part of a wardrobe/armchair/itd...
        • mlody2009 Re: a piece of furniture 08.10.10, 17:47
          Pisząc "kawałek mebla" miałem na myśli sytuację, kiedy powiedzmy znajduję gdzieś jakąś połamaną cześć szafy, nie wiem nawet czy jest to część drzwiczek, półki, czy jeszcze czegoś innego, po prostu kawałek mebla:) dzięki za odpowiedzi.
          • a74-7 Re: a piece of furniture 08.10.10, 18:34
            czyli part of it ...
            • karul The floor was 09.10.10, 05:25
              littered with broken pieces of furniture - for example.

A "piece of furniture" is a generic term, but if you know what kind of furniture you are referring to, then you would say what it is - a chair, sofa, etc. A place selling furniture is just that - a FURNITURE STORE.
    • mudzyn7 Re: a piece of furniture 27.11.10, 03:29
      Well pointing, you can say, It's a piece of this furniture. Not pointing I've got this piece of furniture, any ideas. Technically, I've got this piece of wood, that looks like a piece of furniture...
    • jeanie_mccake Re: a piece of furniture 14.12.10, 21:45
      A bit of furniture.
      • smutas Re: a piece of furniture 14.12.10, 23:31
        And on a similar note:
        Bits and pieces of forniture :-)
    • ampolion Re: a piece of furniture 17.12.10, 18:02
      To znaczy tyle co "coś z mebli, z umeblowania". To nie jest "kawałek" jakiegoś mebla.
      Furniture = umeblowanie.
    • mudzyn7 Re: a piece of furniture 22.12.10, 09:06
      with a flow, powiedz a piece of a piece of a furniture...nie wiem kawalek, kawalka.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka