Gość: as IP: 81.168.209.* 03.06.04, 00:26 Podajcie jakieś stronki anglojezyczne z chatem. Tylko nie ICQ. Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bodzu Re: I'm looking for a chat in English IP: *.crowley.pl 03.06.04, 00:36 For example: chat.yahoo.com/ www.talkcity.com/homepage.htm?flash=y Nie testowałem ich jeszcze - przed chwilą użyłem mocy i wyGOOGLEałem Ci je z kapelusza ... ;-))) A jest tam tego znacznie więcej... a te dwa wyglądały najsensowniej... Napisz potem czy trafiłem kulą w płot czy w samo sedno... ;-))) Bo sam chętnie sobie kiedyś poczatuję... SEE YOU!!! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
magbak Re: I'm looking for a chat in English 05.06.04, 11:13 Try the website: www.world-english.org You can even talk to English teachers online there! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bodzu Re: Communicate in English IP: *.crowley.pl 05.06.04, 11:29 Super!!! Czegoś takiego mi było trzeba... jeszcze zacznę chodzić do Language Pubu i będę miał gadkę w realu za darmo z nativami... Ludzie - po co tyle hajsu wydawać na kursy, jak wszystko jest na wyciągnięcie ręki... hehehe... chyba że komuś zależy na jakimś świstku... lub ma za dużo kasy... to chyba lepiej wydać ją na kurs niż na browar... choć mam swiadomość dyskusyjności tej kwestii... hehehe ;-))) Dzięki ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila22.. Re: I'm looking for a chat in English IP: *.bronet.pl / 62.233.218.* 03.06.04, 00:41 www.englishbaby.com/community/chat.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bodzu Re: I'm looking for a chat in English IP: *.crowley.pl 03.06.04, 09:56 Thanks... I've appeared there and I'm very glad 'cause instantly I've met some nice people who speak in English as poor as me... ;-))) Really, very good chat... ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xman Re: I'm looking for a chat in English IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.04, 09:43 www.englishbaby.com kiedyś tam bywałem - fajny był Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila.. Re: I'm looking for a chat in English IP: *.bronet.pl / 62.233.218.* 09.06.04, 01:10 www12.virtualtourist.com/vt/ Here you can find the chat,the forum and first of all many tips about trips and places all over the world. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: I'm looking for a chat in English IP: *.we.client2.attbi.com 05.07.04, 16:30 Odpowiedz Link Zgłoś
mdcan Re: I'm looking for a chat in English 06.07.04, 10:37 I would propose you doing kind of emarketing like PTR programme and using the possibilities to attend theirs forums.Nearest: www.freewebs.com/mdcan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: I'm looking for a chat in English IP: *.we.client2.attbi.com 09.07.04, 05:03 up Odpowiedz Link Zgłoś