Dodaj do ulubionych

Podręczniki do CAE

IP: *.icpnet.pl 18.10.04, 14:13
Jakie możecie polecić? Dopiero zaczynam przygotowania do egzaminu w czerwcu.
Obserwuj wątek
    • justa_79 Re: Podręczniki do CAE 19.10.04, 09:20
      Fast Track to CAE plus jakieś typowe testy.
    • Gość: trollkvinna Re: Podręczniki do CAE IP: *.gotadsl.co.uk 19.10.04, 16:23
      Michael Vince - Advanced English CAE czy cos takiego. Nie pamietam dokladnie
      tytulu, ale ksiazka byla dobra.
    • antonina_74 Re: Podręczniki do CAE 19.10.04, 23:52
      Uczę z Focus on Advanced English. Jest niezła, do tego oczywiście niezastąpiona
      pani Virginia Evans i "Succesful writing" na odpowiednim poziomie plus testy.
      Ale tak generalnie to wszystkie te książki są takie same... jak dla mnie.
      • Gość: power Re: Podręczniki do CAE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 00:01
        "cambridge books for cambridge exams" :) ja kupiłam najnowszą "OBJECTIVE", jest
        po prostu najbardziej aktualna...wiadomo jak się trendy zmieniają... cena 100zł
        za komplet bez kaset
        • Gość: power Re: Podręczniki do CAE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 00:02
          a Fast Track jest za łatwy =\
          • Gość: baba Re: Podręczniki do CAE IP: *.acn.waw.pl 20.10.04, 17:11

Ja sie uczylam na kursie z Objectiv, ale niektore teksty z cwiczen sa na
            poziomie Proficency (opinia mojego lektora).Moze nieco przesadzil, ale niewiele.
            Ksiazka ciekawa i efektywna.
            • i.nes Re: Podręczniki do CAE 20.10.04, 22:00
              Dla mnie Objective jest trochę bałaganiarski - przynajmniej w porównaniu z Sue
              O'Connell (Focus on...), ale ma bardzo dużo mówienia i w połączeniu z testami
              powinien się sprawdzić.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka