Gość: mila IP: *.icpnet.pl 18.10.04, 14:13 Jakie możecie polecić? Dopiero zaczynam przygotowania do egzaminu w czerwcu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justa_79 Re: Podręczniki do CAE 19.10.04, 09:20 Fast Track to CAE plus jakieś typowe testy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trollkvinna Re: Podręczniki do CAE IP: *.gotadsl.co.uk 19.10.04, 16:23 Michael Vince - Advanced English CAE czy cos takiego. Nie pamietam dokladnie tytulu, ale ksiazka byla dobra. Odpowiedz Link Zgłoś
antonina_74 Re: Podręczniki do CAE 19.10.04, 23:52 Uczę z Focus on Advanced English. Jest niezła, do tego oczywiście niezastąpiona pani Virginia Evans i "Succesful writing" na odpowiednim poziomie plus testy. Ale tak generalnie to wszystkie te książki są takie same... jak dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: power Re: Podręczniki do CAE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 00:01 "cambridge books for cambridge exams" :) ja kupiłam najnowszą "OBJECTIVE", jest po prostu najbardziej aktualna...wiadomo jak się trendy zmieniają... cena 100zł za komplet bez kaset Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: power Re: Podręczniki do CAE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 00:02 a Fast Track jest za łatwy =\ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Re: Podręczniki do CAE IP: *.acn.waw.pl 20.10.04, 17:11 Ja sie uczylam na kursie z Objectiv, ale niektore teksty z cwiczen sa na poziomie Proficency (opinia mojego lektora).Moze nieco przesadzil, ale niewiele. Ksiazka ciekawa i efektywna. Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Podręczniki do CAE 20.10.04, 22:00 Dla mnie Objective jest trochę bałaganiarski - przynajmniej w porównaniu z Sue O'Connell (Focus on...), ale ma bardzo dużo mówienia i w połączeniu z testami powinien się sprawdzić. Odpowiedz Link Zgłoś