Gość: peterberry IP: *.kalisz.mm.pl 16.02.03, 12:38 Witam! Chciałbym się dowiedzieć, ile trzeba było mieć punktów na etapie okręgowym by dostać się do finału olimpiady języka angielskiego? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bubub Re: Wyniki olimpiady. IP: *.elblag.dialog.net.pl 16.02.03, 13:43 english only Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Banal Re: Wyniki olimpiady. IP: *.bsk.vectranet.pl / *.gazeta.pl 16.02.03, 18:22 Hej. Nie ma okreslonej liczby punktów - z roku na rok jest inaczej. Komisja bierze pierwsze 50-55 osób. Reszta odpada. Jesli chcesz sie dowiedziec ile Ci zabrakło, zadzwon do Poznania i zapytaj ile miala ostatnia osoba. Skad jestes? Ja tez bralem udzial. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peterberry Re: Wyniki olimpiady. IP: *.kalisz.mm.pl 16.02.03, 19:39 Ja wiem, że do finału się dostałem, tylko byłem ciekawy limitu punktów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Banal Re: Wyniki olimpiady. IP: *.bsk.vectranet.pl / *.gazeta.pl 17.02.03, 00:35 Ej to zajebiscie - gratuluje. Ja final zaliczylem w tamtym roku i juz teraz mi az tak nie zalezalo. A na ktorym jestes miejscu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt Re: Wyniki olimpiady. IP: *.acn.waw.pl 17.02.03, 22:55 Finaliści z was jak z koziej dupy trąba.Przechwala sie gościu że jest w finale i używa języka polskiego ,he he. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Banal Re: Wyniki olimpiady. IP: *.bsk.vectranet.pl / *.gazeta.pl 18.02.03, 13:06 Lol... Widzisz, chyba to na tym polega - po tym można poznać człowieka myślącego. Jak się osiąga taki poziom, to nikogo już nie interesuje chwalenie się swoją znajomością angielskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
butter_fly Re: Wyniki olimpiady. 18.02.03, 21:20 Gość portalu: Banal napisał(a): > Lol... po tym można poznać człowieka > myślącego. WOW!!!! So what is it that you've been thinking about? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Banal Re: Wyniki olimpiady. IP: *.bsk.vectranet.pl / *.gazeta.pl 18.02.03, 22:22 amazing, isn't it? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt Re: Wyniki olimpiady. IP: *.acn.waw.pl 18.02.03, 18:59 tylko że finalista olimpiady językowej jest też miłośnikiem danego języka i na forum english only nie musi sobie radzić w swoim ojczystym języku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Banal Re: Wyniki olimpiady. IP: *.bsk.vectranet.pl / *.gazeta.pl 18.02.03, 21:14 true. Odpowiedz Link Zgłoś