Gość: pepe IP: 80.51.159.* 10.10.03, 19:30 How 'Fa' will you go? Fajny slogan reklamowy no nie?:) Podoba mi sie a wam? Znacie jeszcze jakies fajne? Piszcie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dodo the Bird Re: Mydelko fa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.10.03, 20:49 Bardzo mi się podoba, ale jednocześnie nie znoszę zalewu angielszczyzny! Przecież nie każdy w tym kraju zna angielski! Nie lepiej było zatrudnić jakiegoś polskiego copywrittera i kazać mu napisać coś innego? Irytuje mnie też to, co zrobili z reklamą jakiegoś tam samochodu "Tylko nie mów na mnie -mały-" Nie mogli tego tak po prostu zostawić, musieli jeszcze to 'baby' w napisach dodawać!? (Przecież i tak nawet idiota od razu łapie, o co biega...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Re: Mydelko fa IP: 80.51.159.* 11.10.03, 20:12 Wiesz co myslalem kiedys nad tym samym i niestety.........musze sie z toba zgodzic. Zalew angielskiego w polsce jest przykra rzecza ale niestety jest to faktem i musimy z tym zyc. Dlatego ciesze sie ze " kumam" co nieco po angielsku bo mi z tym latwiej. Ale wracajmy do tematu........wiec moze jakies propozycje.....:) Odpowiedz Link Zgłoś