Dodaj do ulubionych

Dekoder PVR hd Vectry

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.09, 13:03
CZy ktoś z was mozę już uzywa i moze sie podzielic opiniami o nowej nagrywarce hd od vectry - zastanawiam sie nad zakupem tego urzadzenia??.. zadalem to samo pytaie na forum internet i technologiee.. ale to jest chyba bardziej odpowiednie? :)
Obserwuj wątek
    • Gość: surowiec Re: Dekoder PVR hd Vectry IP: 88.156.80.* 03.12.09, 15:50
      dołączam się do prośby liniaka. podzielcie się wrażenami.
    • balbinn3 Re: Dekoder PVR hd Vectry 04.12.09, 11:57
      mam ta diabelska maszyne od 3 dni - a diabelska dlatego ze czyni rzeczy niemozliwe: dobry film w środku nocy - nie ma problemu mozna go obejrzec nastepnego dnia, albo i jeszcze pozniej.. sasiadka przychodzi po cukier w momecie kiedy ogladam brzydule i czekam na kolejny tekst violi - nie ma co sie smucic mozna zatrzymac program poplotkowac nie za długo z sasiadku i wracamy do gwiazd wierzgajacych kapciami :)

przepraszam.. troche mnie ponioslo - ale niegdy nie mialam doczynienia z tymi ngrywarkami i jestem w malych szoku D:..
      balbina/
      • Gość: bismark Re: Dekoder PVR hd Vectry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.09, 12:17
        dziękujemy balbino za bardzo emocjonujący i emocjonalny test dekodera :) czy jest moze ktoś kto moze uzupełnic to jakimis technicznymi (wiem że sa nudne i nieciekawe, ale czasem sie przydają :P) wstawkami?
        • Gość: frag Re: Dekoder PVR hd Vectry IP: *.chello.pl 06.12.09, 12:12
          no wlasnie techniczne informacje - jak sie dekoder sprawuje?? ja już
          mam troche dość mojego dostawcy wiec wszystkie informacje przyjme z
          otwartymi rekami :D
          • blisteq Re: Dekoder PVR hd Vectry 06.12.09, 12:19
            chlopaki (i dziewczęta) - tak jak napisalam tutaj:
            forum.gazeta.pl/forum/w,48,103858915,103907659,Re_Dekoder_PVR_HD_Vectra.html

- jakosc obrazu b.dobra - taka sama jak poprzednim moim dekoderze hd
            - nagrywa wszytsko - napisy, dzwiek w 5.1, oryginalna sciezka
            dzwiękowa
            - generalnie reszte ma w zasadzie te same funkcje co dekoder hd
            - sama funkcjonalnosc pvr warta swojej ceny :D
            • Gość: hirek Re: Dekoder PVR hd Vectry IP: 88.156.80.* 07.12.09, 16:06
              a ile kosztuje dzierzawa?
              • blisteq Re: Dekoder PVR hd Vectry 07.12.09, 16:43
                hirek a wiesz co to google? na kanapie siedzi leń..
                wystarczy wpisać hasło pvr vectra i zaraz oczom twoim się ukaże, że w zależnosci jaki masz pakiet tv to od 5,90 to 19,90.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka