Gość: ewa59 IP: *.szczytno.sdi.tpnet.pl 24.06.05, 23:55 Które telewizory mają wejście komponentowe kompatybilne z sygnałem HDTV? wiem o jvc hv32p40 i Panasonicu 32px30. Czy są jeszcze inne, może trochę tańsze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: locoloco Re: tv hdtv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 00:36 Nowe "chude Samsungi" hdtv.com.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=285 Pixel Plusy /przez DVI/ Thomson ale z droższych plus wymienione oraz 36 p 38 JVC i seria PD Panasonica. Przebierając w tych klasach tylko wymienione przez Ciebie telewizory zebrały znakomite opinie . pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elwu Re: tv hdtv IP: *.szczytno.sdi.tpnet.pl 27.06.05, 22:13 Co wybrać, tv z 720p czy z 1080i? Jaka będzie różnica w praktyce? Chcę wybrać Thomson 32wb842 lub Samsung z308, a hdtv jest jednym z ważniejszych kryteriów które biorę pod uwagę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: locoloco Re: tv hdtv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 00:43 Żeby odpowiedzieć podaj z czego będzie szedł sygnał HDTV - bo to niestety ma znaczenie. TV THomson 32 - to wysoki model - obecnie promo - ok. 3800 zł ze stolikiem. Ale najpierw odpowiedz jakie źródło HDTV ? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elwu Re: tv hdtv IP: *.szczytno.sdi.tpnet.pl 28.06.05, 01:58 w tej chwili tylko komputer, później tuner, taki z którego - gdy coś ruszy po polsku - będzie można odbierać. Może Cyfra lub jakiś Polsat.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: locoloco Re: tv hdtv IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.05, 12:44 To śmiało możesz brać , daj znać może znajdziemy lepszą cenę . pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elwu Re: tv hdtv IP: *.szczytno.sdi.tpnet.pl 29.06.05, 20:41 To który mogę brać, Thomson czy Samsung? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: locoloco Re: tv hdtv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 00:24 wg. mnie zdecydowanie lepszą ofertą jest Thomson. wypracowany z olbrzymią ilością pozytywnych opinii. Na Samsunga już zwracają uwagą na rozjeżdżanie się ekranu - www.audiostereo.pl . Stolik jest też super. gg 2868228 skontaktuj się powiem Ci w ktorym sklepie znajdziesz ekstra cenę - podam Ci klika ./sklepy od 20 lat na rynku/ pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: locoloco Re: tv hdtv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 02:30 HDTV - nowości www.hdtv.com.pl obecnie kilkset filmów na dvd . Rewelacyjna jakość zapraszamy na pokazy gratis - plaża Stare Jabłonki - piłka plazowa pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś