aluisak 05.03.06, 16:24 Witam. Poszukuje piosenki Kaczmarskiego "katyń". Niestety nigdzie nei moge znaleść... Czy ktoś mi poda pomocną dłoń? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: at Re: Kaczmarski IP: *.net-serwis.pl 10.03.06, 15:50 Ty chyba tej pomocnej dłoni nie chcesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roberto Re: Kaczmarski IP: *.bph.pl 10.03.06, 16:25 to gość boldem więc ma skrzynię na gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: at Re: Kaczmarski IP: *.net-serwis.pl 10.03.06, 16:47 Ja nie wiem jaką ten ktoś ma skrzynię: drewnianą czy metalową, manualną czy automatyczną. Skoro poprosił o pomoc to mógłby się odezwać, chce czy nie, albo przynajmniej powiedzieć "pocałuj mnie w d...". Ja nie mam zamiaru się logować, bo w tej kwestii to już absurd. Dochodzi do tego, że by pobrać tapetę to trzeba się zalogować, najlepiej podać wszystkie swoje dane i oczywiście zgodę na przetwarzanie ich we wszystkich możliwych celach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wredniak Re: Kaczmarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 18:22 at chyba masz zly dzien... to oznacza ze ma mail aluisak@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: at Re: Kaczmarski IP: *.net-serwis.pl 10.03.06, 19:27 Chciałbym jednak wiedzieć czy to ciągle aktualne czy nie. Tak ciężko to zrozumieć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wredniak Re: Kaczmarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 20:42 dlatego tez tylko podpowiedzialem i podalem mail... a masz racje.. wypada sledzic watki ktore sie pisze... Odpowiedz Link Zgłoś