...i mojego wahadełka. Zainteresowałam się parę dni temu jak się układają tzw. "wzorce świadomości". Przyznam się szczerze,nie zawsze nawidziłam pisać, ale przeważyło moje ciążenie do kontemplacji i słowa Donni, Nagietka, Tab o ...miłości, bo każda z nas szukala męża. Owieczka jedna się go pozbywała, z niejakim trudem, my z kumpelką wagą mamy kupę kłopotów... no i podobieństwa ogromne."Modlitwa o zmierzchu" Kaczmarskiego brzmiała jeszczew moich uszach, z coraz ciekawszym akompaniamentem made in Yamaha ;D więc chyciłam za wahadełko i "rozkładzik" i...zdziwiłam się,bo porównanie szło coraz dalej.
Moje "wzorce" co najciekawsze były miłością, ciekawością... Loli niby przemedytowanie zdziwiła, ja się zjawi to jejpowiem, ale u ciebie, Tab to się znów zgadzało z netem - nienawiścią i przestachem ,podejrzliwością to dudniło od was mimo wszystko. Ing i Nagietek "wyszły" nieźle, więc poprzednie doświadczenia wzięły górę ,pomyślałam, mimo medytacji. To były i miały być takie psychologiczne wnioski z tego co było , wszystkie zaklinały się (ja też

) że medytują,chciałyśmiy się negatywnej przeszłości pozbyć... ,no i nic...Ja dodam, że staram się z każdego związku jakby "wyjść" z przyjacielem, jeden zmarł ale z resztą jakichś chłopców utrzymuję dobry kontakt. Mamy taki ideał też z niektórymi kumplami, ale co było pierwsze, jajko czy kura?
Pomyślałam więc, że ta przepiękna stara księga może ma jakieś przesłanie, bo jeśli jej nie używasz, to nie oznacza przekreślenia - i zrobiłam takie przesłanie, w myśl twoich słów też, po prostu nie nastawiałam się na coś szczególnego, ale chciałam ci jąteż pokazać z innej może strony, ja ją uwielbiłam ze 25 latemu jak karty i wszystko co piękne...