Dodaj do ulubionych

Jaki odtwarzacz DIVX

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 16:07
Chcę kupić niedrogi stacjonarny w miarę tani odtwarzacz dvd/divix. Zależy mi
szczególnie na odtwarzaniu DIVX. Zastanawiam się nad następującymi modelami :
WIWA HD-128, BELLWOOD BW-301A, KORR HYD-9907DX, KODA DVD640,SAMSUNG DVD-P365,
LG DVX9700. Co byście radzili.? Może macie jakieś doświadczenie z tymi
odtwarzaczami. Może polecacie coś innego. Dziękuję za pomoc
Obserwuj wątek
    • lolajna7 Re: Jaki odtwarzacz DIVX 24.05.06, 16:00
      Podbijam temat :-)
    • Gość: loliter Re: Jaki odtwarzacz DIVX IP: *.lubin.dialog.net.pl 24.05.06, 16:45
      Witam serdecznie . Odnosnie odtwarzacza to co ja bym zaproponowal to Kissa ale
      niestety ta marka kosztuje odpowiednio . Sam urzywam noname i nie nazekam te
      drozsze modele poprostu maja lepsze skanowanie itp.. oraz niekture sa na linuxie
      ale teraz sie zastanawiam czy jest sens wydawania tyle kasy .. Proponuje wiec
      takie rozwiazanie co ja zrobilem 2 lata temu . Kupno Xoro 400+ rewelacja .
      Niestety teraz juz nie ma go w polsce . Alternatywa w zasadzie to Cyberchome 462
      . Jest tylko mniejszy i nie pasuje w wiekszosci urzadzen z kin domowych . Ale
      jest to urzadzenie ktore jest tanie i nie awaryjne przez moje rence przelecialo
      w tym roku chyba z 100 sztuk . I w zasadzie nie mialem zadnych reklamacji ..
      Chyba ze ktos zle wlozyl plyte lub prubowal wgrac soft od innych odtwarzaczy. co
      do belwooda i WIWY dzialaja odpowiednio co do ceny .. Wiecej reklamacji niz
      dzialania ale tutaj niestety tylko dlatego ze do wiwy i belwooda sa takie same
      oprogramowania tylko jendym znakiem sie roznia . Oczywiscie nie takie same do
      wiwy i belwooda ale takie sam wiwa i bel .
      Polecam Cybera Pozdrawiam
    • Gość: janek Re: Jaki odtwarzacz DIVX IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.06, 17:19
      Ogólnie polecam Wiwe 128 . Mało jest opisów o problemach , sam uzywam starszą
      wersję do ponad roku ( kupiłem w Auchanie) i nie narzekam. Łyka wszystko bez
      problemu . A inne hmmm warto poczytać.
      groups.google.pl/group/pl.pregierz/browse_frm/thread/642688cc3598161e/c5888c6ddfa906dc?lnk=st&q=serwis+koda&rnum=5&hl=pl#c5888c6ddfa906dc

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka