Gość: Tim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.08, 11:24 Hej, szukam dobrego odtwarzacza mp3/mp4 z pamiecia flash. Co polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: roni77 Re: Przenosny odtwarzacz mp3/mp4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.08, 19:59 Odtwarzaczy mp4 nie ma tak dla ścisłości. Są tylko mp3 z funkcją odtwarzania video. (no chyba, że masz na mysli to badziewie z allegro zwące się "mp4"). A co do wyboru to polecam Meizu M6, iRiver Clix2, Vedia/Vtec V39. Ale wszystko zależy od pieniędzy jakie zamierzasz wydać. A tego nie podałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rysio z klanu I-box neo! IP: *.autocom.pl 13.01.08, 11:54 i-box.pl/produkt.php?cmod=2# Naprawde fajna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roni77 Re: I-box neo! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.08, 00:36 Nic specjalnego... Już bardziej polecam iPoda Shuffle 1st gen - na pewno dużo lepszy (bo wygląd to ren i-box od niego zwalił :) ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jozin LG FM37 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.08, 12:18 Polecam ten model, 8 gb flash! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smetana Re: Przenosny odtwarzacz mp3/mp4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.08, 14:15 roni 77 ma racje w gruncie rzeczy nie istnieją odtwarzace mp4 , ludzie niesłusznie nazywaja odtwarzacze przenośne "multimedialne " ta nazwa, podaj więcej szczeg. jaki chcesz odtawrzacz: -maksymalna cena(to podstawa bo nie wiemy jakie masz fundusze) _ jakie pliki chcesz odtwarzać i do czego ma ci służyć czy (czy tylko mp3, czy np też wma, acc albo ogg vorbis) - czy ma posiadać np. tuner fm (radio) i inne funkcje jak np nagrywanie głosu itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tim Re: Przenosny odtwarzacz mp3/mp4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.08, 10:40 Cena do 800 zł, z radiem. Chcialbym, żeby obslugiwal mp3 i pliki video (mp4?). Dyktafon bylby milym,acz nie konieznym dodatkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borówka Re: Przenosny odtwarzacz mp3/mp4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.08, 19:57 a moze ten sony 8gb radio fm, odtwarza mp3,aac , wmp, wma, słuzy razcej do słuchania muzyki ale obejrzeć tez mozesz coś tam :-) w cenie sie zmieścisz i jeszcze ci zostanie :-) www.sony.pl/view/ShowProduct.action?product=NWZ-S618F&productsku=NWZS618FB.CEV&site=odw_pl_PL&imageType=Main&category=NWS+WMT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rob Re: Przenosny odtwarzacz mp3/mp4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.08, 10:22 www.ceneo.pl/872198 - sprobuj ten. Odpowiedz Link Zgłoś
maciek_44 Re: Przenosny odtwarzacz mp3/mp4 14.09.09, 21:13 Za tą prawie cenę masz iPoda. Co prawda nie ma radia fm, a tylko możliwość słuchania internetowych przez wifi, ale to już sprzęt dobrej klasy. Są opinie, że jest przereklamowany, ale to nie zmienia faktu, że jest jednym z najlepszych odtwarzaczy w tym momencie na rynku. Odpowiedz Link Zgłoś
maciek_44 Re: Przenosny odtwarzacz mp3/mp4 14.09.09, 21:15 Za tą cenę masz praktycznie iPoda Touch. Co prawda nie ma radia fm (a jedynie możliwość odbioru przez wifi) ale nie nastawiaj się na rewelację w odbiorze radia przez nawet najlepsze odtwarzacze. Są opinie, że to sprzęt przereklamowany, ale nie zmienia to faktu, że to jeden z najlepszych odtwarzaczy na rynku w tym momencie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mianek 3 Godne polecenia Re: Przenosny odtwarzacz mp3/mp4 IP: 80.50.235.* 19.02.08, 13:14 Super odtwarzacz z dużym wyświetlacze CREATIVE ZEN 4GB: www.mp3tanio.pl/creative-zen-4gb-p-157.html?cPath=14_26 ALbo odtwarzacz 2 GB z KAMERĄ I GRAMI (ponad 140): www.mp3tanio.pl/konsola-wy%C2%B6wietlacz-kamera-p-183.html?cPath=14_26 z tanszych to polecam super leciutki Mpower 2GB: www.mp3tanio.pl/mpower-wiosenna-promocja-p-76.html?cPath=14_26 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciu od mp3 Re: Przenosny odtwarzacz mp3/mp4 IP: *.chello.pl 21.02.08, 15:44 Ja mam tego i jest naprawdę wporzadku > sklep.vobis.pl/oferta/audio_video/odtwarzacze_mp3/871477_creative_zen_v_4_gb.aspx nie jestesm specjalnie delikatny jak idzie o elektronike a on jakoś żyje:). A tak na serio to 4 gb starcza w zupelnosci na wszystko, obsluga intuicyjna i dobra bateria za spoko cenę. poza podrobkami z allegro ja nic lepszego nie znalazlem.pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Working Re: Przenosny odtwarzacz mp3/mp4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.08, 14:11 www.nokaut.pl/odtwarzacze-mp3/lg-fm37-black.html - spojrz na ten. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gary Re: Przenosny odtwarzacz mp3/mp4 IP: 88.191.47.* 28.02.08, 10:27 marny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Przenosny odtwarzacz mp3/mp4 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.08, 10:41 Już 3 raz w tym samym wątku ktoś próbuje wcisnąć tego LG. Albo nie czytasz innych postów, albo uprawiasz prymitywny marketing LG. W jednym i drugim przypadku zaśmiecasz forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobry duch Re: Przenosny odtwarzacz mp3/mp4 IP: *.eranet.pl 13.11.08, 22:36 co wy za bzdury piszecie.. jak to nie ma odtwarzaczy mp4 ?! Odtwarzacze MP4 odtwarzaja format mp4, zazwyczaj mpeg-4 + kilka innych formatow. jesli nie wierzycie zainstalujcie sobie jakis videokonwenter i sprawdzcie, ze format mp4 istnieje.. Co do odtwarzaczy polecalbym nowe SONY, iRiver i Creative ze wzgledu na jakosc dzwieku. Odradzam Philips, Thomson i inne Sansy, Mediony i MPowery, moze wybajerowane z wygladu moze maja wiecej pamieci za ta sama kase ale czy nie liczy sie jakosc dzwieku? A roznica jest ogromna! Odtwarzacze glownie sluza do slychania muzyki, ja nie rezygnowalbym na jakosci.. miedzy innymi dlatego zamiast wiezy kupilem w tej cenie amplituner Denona. Nie ma budzika, nie ma swiecidelek, nie pisze na nim 1000Watt p.m.p.o. mimo to bije na ryj caly chlam... i dalem za niego tyle, co kosztuja microwieze.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Przenosny odtwarzacz mp3/mp4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.09, 12:07 LG jako odtwarzacza mp4 raczej bym nie polecał. Kupiłem odtwarzacz MP4 PRO GAMER 8 GB AVI, Ekran 3.5", Gry NES 64 bit i jeste zadowolony,w sklepie xsonic.pl mozna go dostac. Ale decyzja nalezy do Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ghost Re: Przenosny odtwarzacz mp3/mp4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.09, 12:01 Ja bym polecal sanse e250. mam ja dluzszy czas i jest akurat. Odpowiedz Link Zgłoś
impresja_switu Re: Przenosny odtwarzacz mp3/mp4 29.08.09, 10:14 Dobry sprzęt tego typu ma Creative i Apple. Możesz sobie też zajrzeć do hihawa.pl. Mają tam, w ofercie dość duży wybór mp3. Dobrze mieć większe rozeznanie, zanim zdecydujesz się na ostateczny model. Zresztą w Internecie jest też często znacznie taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
motorona Re: Przenosny odtwarzacz mp3/mp4 13.09.09, 14:42 Wyhoduj pieniądze: Zapisz się do programu za darmo i zarabiaj śiągając sobie pliki połącz przyjemne z pożytecznym: Choduj kasiastego chomika Odpowiedz Link Zgłoś
fenex Re: Przenosny odtwarzacz mp3/mp4 15.09.09, 20:28 Jak dla mnie nie ma sensu przesadzać z ceną, jaką chcesz zapłacić, bo przecież co i rusz pojawiają się nowe, lepsze odtwarzacze mp3/mp4. Zajrzyj na magicznaplaneta.pl - mają tam chyba najszerszy asortyment odtwarzaczy w necie. Ze swojej strony mogę Ci polecić Creative bo jakością dźwięku prawie nie odbiegają od najbardziej renomowanych firm (np. Sony), ale w cenie biją konkurencję o głowę :). Odpowiedz Link Zgłoś