Dodaj do ulubionych

Boje sie spermy

IP: *.ipt.aol.com 07.01.04, 16:00
Po seksie jest to straszne, kapie mi z cipki.
A jak chlop chce zeby do buzi to musze wymiotowac...
Co robic?
Obserwuj wątek
    • Gość: slicznotka Re: Boje sie spermy IP: *.ipt.aol.com 07.01.04, 16:02
      JA tez, brzydze sie spermy, moj facet chce czesto oralnie a mi jest
      niedobrze. Zawsze ide wypluc sperme, ma okropny smak, jak chlor? Co mam robic?
      • docent19 Re: Boje sie spermy 07.01.04, 16:27
        Gość portalu: slicznotka napisał(a):

> JA tez, brzydze sie spermy, moj facet chce czesto oralnie a mi jest
        > niedobrze. Zawsze ide wypluc sperme, ma okropny smak, jak chlor? Co mam robic?
        Kaz mu pic sok ananasowy i ssij sobie przed oralem landrynke o wyraznym smaku!
        • Gość: Zuzi Re: Boje sie spermy IP: *.ipt.aol.com 07.01.04, 16:47
          Czyli ma pic cos obrzydliwego i tylko zmienic tego smak landrynka? Bueee
    • an_ni Re: Boje sie spermy 07.01.04, 17:25
      to widac ze sperma zaatakowala ci mozg
    • Gość: BoskiMen Re: Boje sie spermy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.04, 17:25
      co tu za kobiety sie wypowiadaja co jedna to glupsza?
      • Gość: bla Re: Boje sie spermy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.04, 20:20
        bo to mężczyźni! ;)
    • Gość: bobi Re: Boje sie spermy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.04, 18:16
      Relanium 2 mg - uwolni Cię od wszelkich odruchów wymiotnych. Poza tym zmień
      dietę faceta :)
      • Gość: ala Re: Boje sie spermy IP: *.mcbone.net / *.mcbone.net 07.01.04, 19:08
        Jest to bez recepty?
      • Gość: Zuzi Re: Boje sie spermy IP: *.mcbone.net / *.mcbone.net 07.01.04, 19:15
        Tak a naco sa te tabletki? Uspokajajace czy co? Dlaczego ma ala zmieniac
        faceta, bo sperme ma niedobra czy bo od niej oralu wymaga?
        • Gość: bobi Re: Boje sie spermy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.04, 19:28
          Relanium działa uspakajająco, "przy okazji" eliminuje ten odruch. Obawiam się,
          że jest na receptę, ale każdy ją wypisze, np. na lęk przed stomatologiem. :)

Faceta nie ma co zmieniać, ale dietę jemu i owszem - jest wiele poradników w
          sieci. Na naturalny zapach/ smak spermy nakładają się papierosy i dieta. Przy
          odrobinie cierpliwości możesz skomponować swój "ulubiony" smak. Prawie jak w
          perfumach. :)
          • Gość: relanium Re: Boje sie spermy IP: *.pl 09.01.04, 20:32
            Gość portalu: bobi napisał(a):

> Relanium działa uspakajająco, "przy okazji" eliminuje ten odruch. Obawiam
            się,
            > że jest na receptę, ale każdy ją wypisze, np. na lęk przed stomatologiem. :)
            >

relanium uzależnia!!!! ty debilu
            • Gość: bobi Re: Boje sie spermy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.04, 20:36
              Owszem, uzależnia - podobnie jak picie alkoholu, palenie papierosów, uprawianie
              seksu, jedzenie słodyczy, miłość i wiele, wiele innych rzeczy...

Ale wiesz co? Najbardziej uzależnia brak kultury i niedostatek intelektualny
        • Gość: lolita Re: Boje sie spermy IP: 217.96.25.* 07.01.04, 19:33
          Relanium jest na recepte jest to lek uspokajający, używany przeważnie na
          odziałach szpitalnych!

A przecież nie musisz tego łykać! po prostu gdy czujesz że facet dochodzi a
          idzie to przecież wyczuć to możesz wyjąć członka z buzi, wydaje mi się że to
          twój wybór czy chcesz aby on zakończył w twoich ustach ale jeżeli tego nie
          chcesz brzydzi cięto to po prostu się wycofaj. Ja nie pozwalam mojemu facetowi
          skończyć w moich ustach, on nigdy nie pytał dlaczego nie chce ale gdyby mnie
          zapytał to odpowiedziałabym poprostu że nie odpowiada mi ten smak. Nie wiem
          dlaczego boicie się powiedzieć facetowi NIE. Pogadajcie z nimi i powidzcie że
          nie chcecie kończyć w ustach, jeśli was naprawde kocha powinien to zrozumieć
          • Gość: bobi Re: Boje sie spermy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.04, 19:38
            Skoro nie pozwalasz to skąd wiesz jaki to smak? Znów jakieś uprzedzenia?
            • Gość: lolita Re: Boje sie spermy IP: 217.96.25.* 07.01.04, 19:42
              Dlaczego uprzedzenia, wiem jaki ma smak bo po wytrysku dużo razy wzięłam go do
              buzi, po prosy nie pozwalam aby skończył w moich ustach.
          • Gość: Katulla Re: Boje sie spermy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.01.04, 21:07
            Czy to naprawdę ma tak obrzydliwy smak? Nie znam z przeżycia żadnych
            pieszczot, nawet pocałunku w mym doświadczeniu nie ma; wiem tyle, że podnieca
            mnie wyobrażanie sobie, że pieszczę Wymarzonego ustami aż do spełnienia (od
            razu uprzedzam: nie, absolutnie nie jestem uległa, bywam tak wściekła i
            gniewna, że ratunku... Ale w miłości - wierzę - pewne kategorie zmieniają
            znaczenie)... Więc niekoniecznie chciałabym, by to się okazało aż tak dalekie
            od marzeń.
        • Gość: Julia Re: Boje sie spermy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.04, 22:18
          Relanium jest psychotropem, od którego bardzo łatwo jest się uzależnić, a
          działa uspokająco, w większych dawkach nawet nasennie. Można je kupić TYLKO na
          receptę...
          A moje zdanie jest takie, że jeżeli nie masz na coś ochoty, bo wzbudza to w
          Tobie obrzydzenie to po prostu nie powinnaś tego robić. Robiąc to wbrew sobie
          możesz się tylko zrazić do seksu a nawet stracić szacunek do samej siebie...
          Poza tym żaden lekarz nie przepisze tego leku z powodu odruchów wymiotnych
          podczas oralu. To by dopiero było... Hie hie hie
    • envi Re: Boje sie spermy 07.01.04, 21:34
      ja tez sie boje,ostatnio mnie nastraszyla.od tego czasu mam regularne
      koszmary.a polykanie spermy grozi niebezpiecznymi powiklaniami:wodoglowie,
      rozkrecenie zwojow mozgowych,poparzenia 3 stopnia.a poza tym od spermy mozna
      sie uzaleznic szybciej niz od kokainy.sama wiec widzisz jakie to niebezpieczne.
    • Gość: Artur Re: Boje sie spermy IP: *.acn.waw.pl 08.01.04, 00:02
      A moim skromnym zdaniem facet ma prawo wymagać od panny,żeby dawała spuszczać
      się w usta.Nawet jeżeli to jest nieprzyjemne,to tylko przez kilkanaście
      sekund,bo i tak zaraz się wupluwa albo połyka,a więc nie jest to jakieś wielkie
      poświęcenie ze strony kobiety.W końcu panna jest od tego,żeby dawać facetowi
      przyjemność.
    • Gość: Sluzaca Re: Boje sie spermy IP: *.ipt.aol.com 08.01.04, 10:22
      Tak jest Artur ma racja dlatego alu musisz cos z soba zrobic, moze te tabletki
      ci pomoga, koieta musi sluzyc swojemu panu! I Zadowalac go, bo cie zostawi!
      • Gość: marcheweczka Re: Boje sie spermy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.04, 10:41
        niebój sie ! to pychotka!
        powiedz swojemu facetowi żeby pił dużo soku z ananasa i jogurtów.będzie dobrze!
        pa pa pa
        • Gość: bobar [...] IP: *.ipt.aol.com 08.01.04, 10:46
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: Lula jesteście głupie i uprzedzone IP: 213.195.173.* 08.01.04, 11:05
            Sperma ma wspaniałe własciwosci odżywcze a także regeneruje zniszczoną skórę i
            zapobiega pękaniu naczynek krwionośnych.Powinnyście połykać jej jak najwiecej a
            także stosować przy komponowaniu maseczek.Doskonale przechowuje sie w
            zamrazalniku mam spory zapas i używam zewnetrznie i wewnętrznie i chociaż mam
            75 lat wyglądam na 30 to wszystko dzieki spermie.
            • Gość: aga Re: jesteście głupie i uprzedzone IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.04, 23:45
              no to teraz juz do ust nei wezme, bo widze ze na mozg szkodzi przy czestym
              lykaniu
              • Gość: gargotłuk Re: jesteście głupie i uprzedzone IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.04, 17:15
                Ale sperma naprawdę ma bardzo duże wartości odżywcze... ale też niezdrowo jest jeść za dużo białka, więc polecam raczej od święta niż na codzień.
    • Gość: NASA [...] IP: *.ld.euro-net.pl 08.01.04, 11:35
      • underground1 [...] 25.01.04, 23:47
    • Gość: bolko Re: Boje sie spermy IP: *.ipt.aol.com 08.01.04, 16:15
      Tak slicznotko musisz sie tego nauczyc przezwyciezyc bo inczej chlopak niema z
      tego nic...
      To nie takie straszne, jakbys sie chciala ze mna spotkac naucze Cie! I bedzie
      lepiej...
      • Gość: aga Re: Boje sie spermy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.04, 18:08
        moj facet lubil mi sie spuszczac do buzi chociaz wiedzial ze tego nie lubie,
        ikilka razy po takiej akcji, z ta sperma na jezyku, dalam mu takiego glebokiego
        i goracego calusa ze teraz sam wyjmuje przed wytryskiem, faceci, najpierw sami
        sprobujcie a potem oczekujcie czegos od kobiety, tak samo jak z analem, malo
        ktora lubi, sprobujcie sobie wepchac w dupe dezodorant, zobaczycie jaka to
        przyjemnosc, ludzie dupa jest od srania, nie wystarczy wam panowie juz wilgotna
        pizdeczka?
        • Gość: Gabi Re: Boje sie spermy IP: 217.96.25.* 08.01.04, 19:56
          Popieram Cię Aga!!!! Niektórzy faceci myślą tylko i wyłącznie o sobie, żeby im
          było dobrze nie patrzą w ogóle na to że swojej kobiecie może coś nie pasować. A
          kobiety z obawy że ich zostawią godzą się na różne rzeczy. Kobiety! - to wy
          powinniście dyktować warunki jeśli chodzi o seks, facet powinien wam się
          podporządkować i dbać o to żeby wam również było dobrze, wielu facetów właśnie
          o to nie dba, jeśli facet naprawde kocha powinien zrozumieć że na to czy na
          tamto nie mamy ochoty.
          A to że kobieta ma służyć facetowi to - znajdzie sobie służącą która was
          zaspokoi!!!
        • underground1 Re: Boje sie spermy 25.01.04, 23:48
          OOOOOOOOO Aga bardzo dobre to mi sie podobało :PPPP Tak dalej trzymaj :)
    • envi Re: Boje sie spermy 08.01.04, 20:02
      a jak nie wiecie drodzy niedoinformowani gdzie takiej poszukac to podaje w
      Warszawie popularne miejsca pracy:tyły Mariotta, lub nieco starszawe na
      Poznańskiej.Życzę powodzenia i wielu gorących spuszczeń w usta.
      jeśli takie przyjemne to spuszczanie w usta to czemu nie robiciee tego
      nawzajem,panowie?w końcu drugi facet rozumie jak wielka to radocha:)
      • Gość: Boi Re: Boje sie spermy IP: *.ipt.aol.com 09.01.04, 16:48
        SpermA JEST TAKA DOBRA; JESTEM UZALEZNIONA OD TEGO NAPOJU; MHHH Troche wiecej
        respektu glupie dziwy!
        • Gość: pani Stenia [...] IP: *.acn.pl 09.01.04, 16:56
          • Gość: slicznotka Re: Boje sie spermy IP: *.mcbone.net / *.mcbone.net 09.01.04, 19:38
            Ach dziewczyny jestescie okropne, obrzydliwe....Niemoge juz jak o tym pomysle.
            Czuje sie jeszcze gorzej.
            • Gość: Pfuj Bueeeee Re: Boje sie spermy IP: *.ipt.aol.com 10.01.04, 14:07
              A co robicie po seksie, idziecie do wanny, wycieracie cieknaca z cipki sperme
              chustka? Przeciesz to kapi na posciel?
              • Gość: slicznotka Re: Boje sie spermy IP: *.ipt.aol.com 11.01.04, 10:32
                Ide pod prysznic, albo wycieram chusteczka...A inne kobiety?
                • Gość: Buras Re: Boje sie spermy IP: *.arcor-ip.net 11.01.04, 19:07
                  Jak mozecie brzydzic sie tej cennej substancji, chore jakies?!
              • Gość: Katulla Re: Boje sie spermy IP: *.aster.pl / *.acn.pl 11.01.04, 21:36
                Nie pojmuję waszego języka... Jak możecie mówić o własnych ciałach tak
                wulgarnym językiem?
                • Gość: slicznotka Re: Boje sie spermy IP: *.ipt.aol.com 12.01.04, 10:27
                  Nie wiem kogo masz na mysli, ja tylko powiedzialam co mysle...
                  • Gość: MUSISZ Re: Boje sie spermy IP: *.ipt.aol.com 12.01.04, 15:03
                    Musisz pic sperme to sie nauczysz rozumu!
                    • Gość: gosc Re: Boje sie spermy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.04, 01:37
                      a ty "musisz" jestes mezczyzna czy kobieta?
                      • Gość: Mezczyzna Re: Boje sie spermy IP: *.ipt.aol.com 13.01.04, 11:56
                        Oczywiscie!
                        • Gość: Alicja Re: Boje sie spermy IP: 62.233.186.* 13.01.04, 12:30
                          dwa dni temu robiłam po raz pierwszy loda z połykiem...wcześniej czytałam te
                          wasze brednie o odruchu wymiotnym itd...szczerze--nie było tak źle, smak
                          oczywiście nie jest rewelacyjny, ale też nie kosmicznie okropny...teraz jak o
                          tym myslę, wyobrazam sobie ten odruch wymiotny, ale to naprawde nie jest nic
                          strasznego...a też się bałam
                          • Gość: Zygam Re: Boje sie spermy IP: *.ipt.aol.com 13.01.04, 14:13
                            Buuueeeee
                          • bobi07 Re: Boje sie spermy 13.01.04, 17:23
                            Gratulacje! Tak trzymaj, tzn. łykaj :)
                            • Gość: slicznotka Re: Boje sie spermy IP: *.mcbone.net / *.mcbone.net 13.01.04, 21:01
                              Jakos nie potrafie..., musialaby potem caly dzien wymiotowac.
                        • Gość: laska popychacza Re: Boje sie spermy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.04, 17:39
                          wiec drogi "MUSISZ", zakladam, ze skoro pouczasz innych co maja robic aby
                          nauczyc sie rozumu, to sam musisz byc bardzo rozumnym mezzczyzna, wiec
                          pochwal sie nam ile tej spermy dziennie wypijasz? i opisz wszystkim brzydzacym
                          sie jej dziewczynom walory smakowe...a moze napiszesz, ze spermy nei pijesz?
                          wtedy (jak sam twierdzisz - tylko picie spermy uczy rozumu) bedzie to znaczylo
                          ze jestes tak samo "nienauczonym rozumu" glupkiem, jak te wszystkie dziewczyny,
                          ktore sie jej brzydza...
                          • Gość: Guwno Re: Boje sie spermy IP: *.ipt.aol.com 15.01.04, 10:34
                            Ktos ci dupe pwinien zloic mala! Widzisz ala i slicznotka zrozumialy... Aty
                            zostaniesz w koncu bez faceta.
                            • Gość: laska popychacza Re: Boje sie spermy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.04, 22:47
                              szanowny "guwno - MUSISZ" jestem lesba i nie potrzebuje faceta, a z moja
                              kochanica to sobie dupki loimy codziennie ale wracajac do ciebie, pijesz ta
                              sperme czy jestes zwyczajnym niepijacym glupim bezmozgowcem, takim jak ja i mi
                              podobne, (nei tylko lesby)???
                              • Gość: szmata garbata Re: Boje sie spermy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.04, 22:39
                                co wy tu pierdzielicie, jako facet powiem że kiedyś gdy byłem nieco młodszy
                                potrafiłem sobie sam zrobić laskę (!!) co wydaje sie być nieprawdopodobnym
                                wyczynem, a smak nie był taki zły (możę dlatego że to moja wydzielina :-)
                                Plemiki lubią czasem odwalić pogo na białych ząbkach :-)))
                                A tak pozatym wy bojące się spermy młode dziewki lubicie jak facet robi wam
                                minetkę ?? też ma do czynienia z waszymi soczkami i nienarzeka :-)
          • underground1 [...] 25.01.04, 23:50
    • po-zioooomka Re: Boje sie spermy 28.01.04, 12:19
      a ja sie broniłam..broniłam..lizałam ale nie do końca aż sie przemogłam..i
      musze powiedzieć że to jest nawet fajne.mój facet po pierwszym razie ..jak
      połknełam był w szoku że to zrobiłam..potem niechciał do końca ale ja chciałam!!
      i co??teraz robię mu lodzika i jest wniebowzięty.a smak..hmm można sie
      przyzwyczaic.początkowo też bałam sie tego odruchu ale wystarczy dorze
      ustawić ..lizac..i bedzie spoko.polecam.mój związek tylko na tym zyskał.czasem
      hehehe on niechce do końca do buźi ale ja chce!!bo wiem że mi się odwdzięczy
      MEGAORGAZMEM.a pozatym jak facet liże..kobieta też wydziela płyny.;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka