Dodaj do ulubionych

maść na trądzik

IP: *.protonet.pl 09.01.04, 16:23
Czy znacie jakąś tanią bezbarwną maść na trądzik do stosowania punktowo??
Próbowałam już maści cynkowej i tormentiolu, niestety jedna jest biała, a
druga brązowa, dlatego często miałam pobrudzone ubrania, lub pościel, dlatego
zależy mi, aby ta maść była bezbarwna! Czekam na wasze podpowiedzi!

Obserwuj wątek
    • ireen Re: maść na trądzik 09.01.04, 16:27
      Davercin, ale to jest z erytromycyna. Teoretycznie na recepte, ale sprzedaja
      bez.
      pozdrowka
      ireen
    • Gość: isola Re: maść na trądzik IP: *.kul.lublin.pl / 212.182.32.* 09.01.04, 17:36
      preparat stosowany punktowo na pryszcze to DAVERCIN.jest w bezbarwnym żelu lub
      płynie i dziala dosyc skutecznie;)
      • Gość: Madzia Re: maść na trądzik IP: *.protonet.pl 10.01.04, 13:03
        A w jakiej cenie jest Davercin?? Zależy mi na niedrogiej maści.
        • Gość: Sonia Re: maść na trądzik IP: *.net / 80.51.249.* 10.01.04, 15:11
          Davercin w żelu kosztuje ok 10 złotych, ale jest na receptę.Nawet dość
          skuteczny, bo posiada 90% alkohol.
          • Gość: Viki Re: maść na trądzik IP: 217.96.25.* 10.01.04, 23:23
            Spróbuj żelu punktowego, jest specjalnie na wyskakujące krostki, jest bezbarwny
            i fajnie wysusza. Nie radze ci kupować jakiś paści z aptek bez konsultacji z
            lekarzem, to tylko pogorszy twój stan (wiem to pobie:((,
            Gdy stosowałam te wszystkie leki na recepte, drogie jak cholera było coraz
            gorzej, odkąd przesałam jet poprawa. Czasami stosuje maść propolisowa - kupisz
            ją w zielarskim, ale jest troche żółta i tłusta i lepiej jak stosujesz na noc,
            i ostatnio też wyprubowałam maść alantan - może nie jest na trądzik ale mnie na
            przykład pomaga, co się zdziwiłam. Też jest tłusta więc też na noc. A na dzień
            polecam kosmetyk - żel punktowy, albo z "sorai", albo "czysta cera", kupisz w
            każdym sklepie, I pomaga. Pozdrawiam:))
            • Gość: Viki Re: maść na trądzik IP: 217.96.25.* 10.01.04, 23:25
              I jeszcze jedno... na trądzik nie jest dobry lek który zawiera alkohol - na
              początek poprawi się twój stan a potem pogorszy! Nic na bazie alkoholu
              • ireen Re: maść na trądzik 11.01.04, 19:54
                To akurat zalezy. Ja moge uzywac tylko kosmetykow z alkoholem, tak mi powiedzial dermatolog. Jesli to sa jakies drobne problemy, to faktycznie. Ale jesli to jest bardziej zaawansowany tradzik to alkohol pomaga, bo dziala antybakteryjnie po prostu. Ale o to najlepiej spytac dermatologa albo sensowna kosmetyczke.
                pozdrawiam
                ireen
    • wo_bi a pojdz do dermatologa!!!!!! 11.01.04, 20:02
      to nie kosztuje, a z pewnoscia dobierze dla ciebie skuteczny i BEZBARWNY lek...
      No na recepte...

PS
      Czy zawsze leczysz sie na forum??
    • Gość: misia231 Re: maść na trądzik IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 11.01.04, 20:10
      to moze wyprubuj meski budynio czyli sperme?:)
    • Gość: Mi Re: maść na trądzik IP: 217.97.143.* 11.01.04, 21:24
      proponuję ZINERYT.Fakt,że kosztuje ok.31 zł,ale jest naprawdę
      rewelacyjny.Dostaniesz go bez recepty. Lub zacznij brać tabletki Diane 35-na
      receptę od ginekologa.Kosztują ok.10 zl.
      • Gość: Madzia Re: maść na trądzik IP: *.ae.katowice.pl / *.ae.katowice.pl 12.01.04, 11:21
        A czy ktoś używał maści Metronidazol?? Co o niej sadzicie?
        • Gość: Viki Re: maść na trądzik IP: 217.96.25.* 12.01.04, 21:43
          Ja używałam tabletki Diane-35... to prawda pomagają , trądzik się po około 3
          miesiącach traci ale niestety mam teraz zaburzenia w miesiączkowaniu co jest
          bardzo kłopotliwe, hormony są dobre ale do czasu!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka