Gość: marzena1986 Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.pl 25.06.05, 15:45 ja 22.06.2005 swietowalam 3 latka z moim Piotrem, ktorego kocham nad zycie:*.Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ivre Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 26.06.05, 17:21 Swiat jest piekny... a najpiekniejszy, gdy sie ma przy sobie kogos, kto jest tym, kim dla mnie jest ON :) KOCHAM CIE, RED :*** Odpowiedz Link Zgłoś
hebrida Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W 26.06.05, 18:09 Jestem szczęśliwie zakochana =) Pozdrawiam wszystkich :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małolata Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 20:43 NAtALIA i KrZYŚ KOCHAM Cie MALUSZKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (szczęsliwi od ponad roku:D!) Odpowiedz Link Zgłoś
lavenezia Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W 26.06.05, 22:41 ja jestem barrrrdzo szczesliwie zakochana mimo ze w zwiazku na oleglosc i jest adoratorek ktore musze odganiac i czasem sie zamarwtiam,ale i tak jestem full fallen in loveee:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luki az mi niedobrze IP: *.toya.net.pl 26.06.05, 23:22 tak tu slodko... sorki ale ... JA JESTEM NIESZCZESLIWY i nie bede cieszyl sie cudzym szczesciem wiec wybaczcie rybki, foczki, misiaczki, cukiereczki, motylki, itd... itp... kocham nie Tą i co za tym idzie nie jestem kochany i nie jest mi z tym dobrze zatem zacytuje mojego ulubinego tworce kabaretowego....: "ZA WESOŁE!!! " ps. a kto zgadnie kto to powiedział??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bb Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: 213.77.25.* 28.06.05, 22:09 "kochać i kochanym być to szczęście dla którego warto żyć":)myszko dziekuje że jesteś cik:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdzia Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.05, 23:25 kocham szczesliwie juz prawie od roku i chociaz czasem zdarzaja sie trudne chwile to nie zamienilabym mojego kochasia na zadnego innego:* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.kalisz.mm.pl 30.06.05, 12:52 ja ja!:))ja jestem szczesliwie zakochana i mam nadzieje ze na zawsze!od 4 lat! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znudzony Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 22:15 Gość portalu: ania napisał(a): >i mam nadzieje ze na zawsze! Taaa, marzenia ściętej głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kochająca żoneczka Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 20:44 a ja jestem zakochana w moim meżu od ponad 8 lat i z roku na rok coraz mocniej KOCHAM CIE KOTKU!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
oledzga Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W 01.07.05, 17:09 od roku jestem powaznie zakochana i jest mi z tym wspaniale :) Norberciku słoneczko Kocham Cie taaak bardzo mocno ... reszta wiesz jak :) a jak nie to Ci pokaze :* pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
elutka_111 Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W 03.07.05, 20:59 Kocham mojego Koteczka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kal Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 03:57 Całuski A. :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asienka bytom Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.elsat.net.pl 04.07.05, 23:30 Jarku Ciebie kocham i kochac bede na zawsze kochajaca asia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yarek Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 23:35 A ja kocham Ciebie moja najdrozsza Asiu i nie wyobrazam sobie juz bez Ciebie zycia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek i asienka Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.elsat.net.pl 04.07.05, 23:32 zyczymy wszystkim tak cudownej milości ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yarek Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 23:38 kiedys bedziemy najszczesliwszym malzenstwem kochanie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asienka Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.elsat.net.pl 04.07.05, 23:44 ;* wspolnie bedziemy dażyc to tego celu kochanie ;* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yarek KOCHAM CIE ASIU! .. moja przyszla Kobieto! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 23:45 kocham najmocniej tylko Ciebie i najmocniej pragne Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yarek Bede TESKNIL Asiu za Toba, gdy wrocisz odbijemy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 23:52 odbijemy sobie wszystkie te dni rozlaki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 00:22 i ja :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biedronka Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.tvkdiana.net.pl 05.07.05, 09:56 a ja też jestem i we wrześniu biorę ślub.pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diianawawa Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.chello.pl 11.07.05, 00:08 Ja jestem szczesliwie zakochana w moim słoneczku i drugim mniejszym co jest jeszcze w brzuszku:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja też Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.pl / 80.51.191.* 11.07.05, 12:21 Odpowiedz Link Zgłoś
madlen73 Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W 11.07.05, 13:59 Jestem zakochana i to bardzo. Prócz miłości łączy nas bardzo udany sex. I Tak ma być do końca świata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amelka Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 18:06 no to ja tez sie tu wpisuje, jestem szczesliwie zakochana od ponad pol roku, a dokladnie to od pierwszego stycznia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miona Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.zamosc.cvx.ppp.tpnet.pl 11.07.05, 19:46 WIDZICIE, ILE OSÓB SIE JUZ WPISALO? JEDNAK NA TYM SWIECIE JEST TYLU SZCZESLIWYCH LUDZI. I JA TEZ JESTEM SZCZESLIWA Z MOIM KOCHANYM MIODZIEM. JESTESMY ZE SOBA JUZ PONAD ROK, A JA Z KAZDYM DNIEM KOCHAM GO CORAZ MOCNIEJ! BUZIACZKI DLA CIEBIE MIŚQ NAJSŁODSZY :-****** Odpowiedz Link Zgłoś
andapka Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W 11.07.05, 21:28 Przemuś moje kochanie!!!:**** Odpowiedz Link Zgłoś
mandy1986 Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W 19.07.05, 17:02 hej, jakis czas temu wpisalam ze jestem szcesliwa wciaz zmoicm facetem juz ponad 3 lata.Teraz smialo moge napisac ze ..Go zostawilam w sobote.I teraz jestem sczesliwa.Przemyslajac caly zwiazek doszlam do wniosku ze nie zawazalam Jego awantur o nic, ciaglych klotni i checi bycia tylko(!) w lozku.A uwazalam ze musze z Nim byc bo...nigdy nie znajde sobie innego.Bzdura dziewczyny...:)Gdzies tam czeka na nas TEN JEDYNY.Ja juz to wiem:*pozdrowienia:* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SłodkaAnitchen Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 00:58 Ale pięknie rozkwitł ten milusi temat. Ja jestem z facetem bardzo króciutki czas... teraz go nie ma, bo pojechal daaleko na wakacje. Ale tęsknie- on też. Baardzo. Ooooj to chyba słodki początek błogiego stanu zakochania... Pozdrawiam wszystkich zakochanych, tych co fall in love i tych co są verliebt =) Odpowiedz Link Zgłoś
libertine21 Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W 20.07.05, 15:37 wpisuje sie tu bo dzieki niemu przestalam myslec o klopotach z bylym ze go KOCHAM JAK NIKOGO NA ŚWIECIE ZE BEZ NIEGO ZYC NIE MOGE JEST MI POTRZEBNY JAK TLEN DO ZYCIA TERAZ JUZ WESOLEGO :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juśtinka Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.zin.lublin.pl 20.07.05, 21:17 Cudownie jest kochać i być kochanym! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
gosik50 Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W 08.08.05, 18:14 Z ogromną przyjemnością dołączam się do tego szczęśliwie zakochanego grona..Jestem od 2 lat szczęśliwie zakochana,kocham z wzajemnością..Najdziwniejsze,że moją połóweczkę znalazłam wówczas,gdy już "obraziłam" się na miłość i stwierdziłam,że najlepiej mi samej!Nie chciałam,nie szukałam..NASZCZĘŚCIE:On znalazł mnie ;-) Pozdrawiam i życzę szczęścia!! Odpowiedz Link Zgłoś