Dodaj do ulubionych

WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O WPIS

• Gość: marzena1986 Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.pl 25.06.05, 15:45
      ja 22.06.2005 swietowalam 3 latka z moim Piotrem, ktorego kocham nad zycie:*.Pozdrawiam:)
    • Gość: Ivre Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 26.06.05, 17:21
      Swiat jest piekny... a najpiekniejszy, gdy sie ma przy sobie kogos, kto jest
      tym, kim dla mnie jest ON :) KOCHAM CIE, RED :***
    • hebrida Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W 26.06.05, 18:09
      Jestem szczęśliwie zakochana =) Pozdrawiam wszystkich :*
    • Gość: małolata Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 20:43
      NAtALIA i KrZYŚ KOCHAM Cie MALUSZKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (szczęsliwi od
      ponad roku:D!)
    • lavenezia Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W 26.06.05, 22:41
      ja jestem barrrrdzo szczesliwie zakochana mimo ze w zwiazku na oleglosc i jest
      adoratorek ktore musze odganiac i czasem sie zamarwtiam,ale i tak jestem full
      fallen in loveee:)))
      • Gość: Luki az mi niedobrze IP: *.toya.net.pl 26.06.05, 23:22
        tak tu slodko...
        sorki ale ... JA JESTEM NIESZCZESLIWY
        i nie bede cieszyl sie cudzym szczesciem wiec wybaczcie rybki, foczki,
        misiaczki, cukiereczki, motylki, itd... itp... kocham nie Tą i co za tym idzie
        nie jestem kochany i nie jest mi z tym dobrze
        zatem zacytuje mojego ulubinego tworce kabaretowego....:

"ZA WESOŁE!!! "

ps. a kto zgadnie kto to powiedział???
    • Gość: bb Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: 213.77.25.* 28.06.05, 22:09
      "kochać i kochanym być to szczęście dla którego warto żyć":)myszko dziekuje że
      jesteś cik:)
    • Gość: magdzia Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.05, 23:25
      kocham szczesliwie juz prawie od roku i chociaz czasem zdarzaja sie trudne
      chwile to nie zamienilabym mojego kochasia na zadnego innego:*
    • Gość: ania Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.kalisz.mm.pl 30.06.05, 12:52
      ja ja!:))ja jestem szczesliwie zakochana i mam nadzieje ze na zawsze!od 4 lat!
      • Gość: znudzony Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 22:15
        Gość portalu: ania napisał(a):

>i mam nadzieje ze na zawsze!

Taaa, marzenia ściętej głowy.
    • Gość: kochająca żoneczka Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 20:44
      a ja jestem zakochana w moim meżu od ponad 8 lat i z roku na rok coraz mocniej
      KOCHAM CIE KOTKU!!!!!
    • oledzga Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W 01.07.05, 17:09
      od roku jestem powaznie zakochana i jest mi z tym wspaniale :)
      Norberciku słoneczko Kocham Cie taaak bardzo mocno ... reszta wiesz jak :) a
      jak nie to Ci pokaze :*

pozdrowionka
    • elutka_111 Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W 03.07.05, 20:59
      Kocham mojego Koteczka :)
      • Gość: Kal Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 03:57
        Całuski A. :*
    • Gość: asienka bytom Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.elsat.net.pl 04.07.05, 23:30

Jarku Ciebie kocham i kochac bede

na zawsze
      kochajaca asia
      • Gość: Yarek Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 23:35
        A ja kocham Ciebie moja najdrozsza Asiu i nie wyobrazam sobie juz bez Ciebie
        zycia!
    • Gość: jarek i asienka Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.elsat.net.pl 04.07.05, 23:32
      zyczymy wszystkim tak cudownej milości

;)
      • Gość: Yarek Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 23:38
        kiedys bedziemy najszczesliwszym malzenstwem kochanie!
        • Gość: asienka Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.elsat.net.pl 04.07.05, 23:44
          ;* wspolnie bedziemy dażyc to tego celu kochanie ;*
      • Gość: Yarek KOCHAM CIE ASIU! .. moja przyszla Kobieto! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 23:45
        kocham najmocniej tylko Ciebie i najmocniej pragne Ciebie
        • Gość: Yarek Bede TESKNIL Asiu za Toba, gdy wrocisz odbijemy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 23:52
          odbijemy sobie wszystkie te dni rozlaki!
    • Gość: aga Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 00:22
      i ja :)
    • Gość: biedronka Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.tvkdiana.net.pl 05.07.05, 09:56
      a ja też jestem i we wrześniu biorę ślub.pa
    • Gość: diianawawa Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.chello.pl 11.07.05, 00:08
      Ja jestem szczesliwie zakochana w moim słoneczku i drugim mniejszym co jest
      jeszcze w brzuszku:):):)
    • Gość: ja też Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.pl / 80.51.191.* 11.07.05, 12:21
    • madlen73 Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W 11.07.05, 13:59
      Jestem zakochana i to bardzo. Prócz miłości łączy nas bardzo udany sex. I Tak
      ma być do końca świata.
    • Gość: amelka Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 18:06
      no to ja tez sie tu wpisuje, jestem szczesliwie zakochana od ponad pol roku, a
      dokladnie to od pierwszego stycznia
    • Gość: miona Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.zamosc.cvx.ppp.tpnet.pl 11.07.05, 19:46
      WIDZICIE, ILE OSÓB SIE JUZ WPISALO? JEDNAK NA TYM SWIECIE JEST TYLU
      SZCZESLIWYCH LUDZI.
      I JA TEZ JESTEM SZCZESLIWA Z MOIM KOCHANYM MIODZIEM. JESTESMY ZE SOBA JUZ PONAD
      ROK, A JA Z KAZDYM DNIEM KOCHAM GO CORAZ MOCNIEJ!
      BUZIACZKI DLA CIEBIE MIŚQ NAJSŁODSZY :-******
    • andapka Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W 11.07.05, 21:28
      Przemuś moje kochanie!!!:****
    • mandy1986 Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W 19.07.05, 17:02
      hej, jakis czas temu wpisalam ze jestem szcesliwa wciaz zmoicm facetem juz ponad
      3 lata.Teraz smialo moge napisac ze ..Go zostawilam w sobote.I teraz jestem
      sczesliwa.Przemyslajac caly zwiazek doszlam do wniosku ze nie zawazalam Jego
      awantur o nic, ciaglych klotni i checi bycia tylko(!) w lozku.A uwazalam ze
      musze z Nim byc bo...nigdy nie znajde sobie innego.Bzdura dziewczyny...:)Gdzies
      tam czeka na nas TEN JEDYNY.Ja juz to wiem:*pozdrowienia:*
    • Gość: SłodkaAnitchen Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 00:58
      Ale pięknie rozkwitł ten milusi temat.
      Ja jestem z facetem bardzo króciutki czas... teraz go nie ma, bo pojechal
      daaleko na wakacje.
      Ale tęsknie- on też. Baardzo.
      Ooooj to chyba słodki początek błogiego stanu zakochania...
      Pozdrawiam wszystkich zakochanych, tych co fall in love i tych co są verliebt =)
    • libertine21 Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W 20.07.05, 15:37
      wpisuje sie tu bo dzieki niemu przestalam myslec o klopotach z bylym ze go
      KOCHAM JAK NIKOGO NA ŚWIECIE ZE BEZ NIEGO ZYC NIE MOGE JEST MI POTRZEBNY JAK
      TLEN DO ZYCIA TERAZ JUZ WESOLEGO :-D
    • Gość: Juśtinka Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.zin.lublin.pl 20.07.05, 21:17
      Cudownie jest kochać i być kochanym! :-)
      • gosik50 Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W 08.08.05, 18:14
        Z ogromną przyjemnością dołączam się do tego szczęśliwie zakochanego
        grona..Jestem od 2 lat szczęśliwie zakochana,kocham z
        wzajemnością..Najdziwniejsze,że moją połóweczkę znalazłam wówczas,gdy
        już "obraziłam" się na miłość i stwierdziłam,że najlepiej mi samej!Nie
        chciałam,nie szukałam..NASZCZĘŚCIE:On znalazł mnie ;-) Pozdrawiam i życzę
        szczęścia!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka