ona-inka 08.05.05, 09:51 chce sie w to zabawic z chlopakiem,ale nie mam duzo pomyslow, na taka rozmowe...licze ze Wy mi cos podpowiecie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dagusia666 Re: seks telefon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 22:30 Znalazłaś post sprzed 2 miesięcy, żeby napisać, że też nie masz pomysłów? Jesteś zdrowo pojechana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dagusia666 Re: seks telefon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 11:31 One wszystkie są zdrowo pojechane. Szczególnie ta gruba (zalogowana) dagusia666. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Przezywacz Re: seks telefon IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 14.07.05, 22:22 ona-inka napisała: > chce sie w to zabawic z chlopakiem,ale nie mam duzo pomyslow, na taka > rozmowe...licze ze Wy mi cos podpowiecie Licz. Odpowiedz Link Zgłoś
lilarose Re: seks telefon 15.07.05, 12:14 Więc może nawiązując do tytułu postu - seks przez telefon? Fajna sprawa :))) Odpowiedz Link Zgłoś
anita19583001 Re: seks telefon 06.08.15, 16:58 Zamiast szukać naboru do seks telefonu co jest bardzo trudne możecie zarabiać kasę na seks kamerkach Pracuje w Studio24 a portalach zagranicznych Nie musicie języków obcych bo tym zajmuje sie tłumacz Podobnie jak w seks telefonie ustalany jest najpierw grafik i kazdy zapisuje sie na ile chce zmian i kiedy chce Jest to prostsza praca jak seks telefonie bo dziewczyna ma wyglądać seksownie i robi to co napisze jej tłumacz Razem z nim musi jak najdłużej zatrzymać klienta na czacie Praca jest legalna a kasa zawsze jest na koncie w określonym czasie Odpowiedz Link Zgłoś