Dodaj do ulubionych

nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!!

• Gość: M@nswet Re: ulala kakao na twarz IP: *.zsi.pl / *.zsi.pl 27.08.04, 00:53
      Droga Sabino! Nigdy nie zdarzyło mi się, a robiłem to wiele razy żeby diewczyna
      pierdła,póściła dymek - kulturalniej- mi w twarz.Może jeszcze spróbowałabyś z
      chłopakiem abyście sobie nawzajem nasrali na klate.KU**A JAKIE TO OBRZYDLIWE
      POMYŚL-ziomal chciał dobrze, chciał Cie podniecić a Ty póściłaś mu pierda
      mogłaś chociarz wyjść albo zacząć robić mu loda bo przecierz wiedziałeś że
      poczuje.POPROSTU - ŻURAĆ MI SIĘ CHCE DO CH*JA WACŁAWA.JA PIERD**LE TO TACY
      LUDZIE SIĘ RODZĄ...?
    • Gość: peter.mp3 Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.com / *.walbrzych.dialog.net.pl 27.08.04, 14:09
      poprostu gratulacje, wymiękam z ciebie, ale jak mi by sie zdażyło cos podobnego
      to bym sie zapadł pod ziemię
    • Gość: penisek Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.sieradz.sdi.tpnet.pl 27.08.04, 15:01
      Ołłłłłjeah!!!!Taaak!Taaaak!Oh...ah......uuuh.....lizał lizał a tu nagle:pryk!!!
      heheheh......niezle......spaliłas sie moja droga.....i osmieszyłas....chłopaczek
      pewnie nie lubi zapachu pierdzioszków.....i musisz sie z tym pogodzic....ale
      jak chcesz to ja Ci wylize dziurke mmmm:>taaaak,zrobie to zebys sie
      odstresowała.......nie interesuje mnie czy jestes czysta czy nie dawaj cipke
    • Gość: Sabina110 [...] IP: *.net 27.08.04, 17:04
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: hiberno Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.gorzow.mm.pl 27.08.04, 17:14
      90% społeczeństwa to DEBILE.
    • Gość: Bart Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.04, 18:25
      Ja miałem kiedyś dziewczyne która potrafiła pierdzieć cipką. Nie żeby
      smierdziuszyn był ale taki dzwiek prprrrrrrrrr.
      • Gość: Bandyta [...] IP: *.classcom.pl / *.77.classcom.pl 27.08.04, 21:59
    • Gość: jak chcesz... [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.04, 12:16
    • Gość: juri Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.04, 13:08
      odpus sobie juz ta fasolke przejdz na grochowke droga sabinko
    • Gość: OLO kolo Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.244.43.* / 212.244.43.* 28.08.04, 15:47
      !!! WYPUŚCIĆ BĄKI Z DUPY !!!

BZZZYK
    • Gość: Sracz"e" Re: ale sranie !!! IP: *.big / 62.233.185.* 28.08.04, 17:50
      Ojej pamietaj ze niektóre bączki są jak francuskie perfumy. Osobiscie polecam
      dmuchacza i jednego z najznakomitszych rodzajów zapachów "pierdzioszka". Jesli
      chcesz bardziej aromatycznego bąka zjedz wczesniej grochówke lub fasolke. Aby
      był bardziej "wybuchowy" popij colą. Kolesiowi widocznie dałaś mały niedosyt
      gdyż on oczekiwał zapewnie BIG BĄKA :D. Następnym razem daj mu giga
      PURKNIĘCIE ;)
    • Gość: Norbert Szczecin [...] IP: *.pl / *.atrax.pl 28.08.04, 17:56
    • Gość: cyklon b [...] IP: *.mirasoft.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.04, 17:56
    • Gość: cyklon b [...] IP: *.mirasoft.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.04, 18:00
    • Gość: jasiu [...] IP: *.is.net.pl 28.08.04, 18:56
    • Gość: Wujek fester Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 195.205.183.* 28.08.04, 21:27

USZY Z ŻOKIEM
      USZY MIODEM
      USZY Z TYTOFEM
      Poczuł morze sie by lepiej
      • Gość: ll [...] IP: *.classcom.pl / *.77.classcom.pl 28.08.04, 23:48
        • Gość: Maleńka coś dla FRANCA :) IP: 81.219.8.* 14.09.04, 14:45
          kocham misia FRANCA Z IPW, a jak!!
    • Gość: MARTYNKA Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.kijowska.waw.pl 29.08.04, 23:19
      HEHEHEEHHEHEHEHEHEHEEEEHEHE ZAJEBISTA OPCJA!! JESZCZE TROCHE I SIE POSIKAM ZE
      ŚMIECHU!! ALE TAK NA POWAZNIE TO BARDZO GŁUPIE I INFANTYLNE ZE STRONY TYOJEGO
      CHŁOPAKA ZE UCIEKŁ Z MIEJSCA WYBUCH (HAHAHA) JESLI CIE SZCZERZE KOCHA TO
      POWINIEN SIE PRZYZWYCZAIC DO TAKIEGO OCZYWISTEGO FAKTU JAKIM JEST PUSZCZANIE
      BĄCZKÓW. JA ZE SWOIM CHŁOPAKIEM JESTESMY NA ETAPIE PUSZCZANIA BĄKĄW W SWOIM
      TOWAZYSTWIE ALE OCZYWISCIE NIE W TWARZ! NIE WIEM CO BY ZROBIŁ,ALE JA NA 100%
      SPALIŁABYM SIE ZE WSTYDU A POTEM OBROCIŁA TO W ZART! ALE MIMO WSZYSTKO ŚMIESZNA
      AKCJE
      ODWALIŁAŚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HEHEHE
    • Gość: Bąkol Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.katowice.msk.pl / 81.219.117.* 29.08.04, 23:31
      Hahahhaahahha nieno nieumię bąka w twarz to jest ponizenie !! ale niemartw sie
      zrobi Ci jeszcze jedną patelke to zostanie miszczem kuchni hahahaha
    • Gość: MARTYNKA Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.kijowska.waw.pl 29.08.04, 23:56
      PS. NASTĘPNYM RAZEM JAK ZACHCE CI SIE SEKSU, A BEDZIESZ CZUŁA ZE CIE W BRZUSZKU
      KRECI TO PAMIETAJ, ŻE JEST COŚ TAKIEGO JAK WĘGIEL ALBO RAPACHOLIN :p
    • Gość: Pucuś Wyłapywacz Bosko!! IP: *.atbtruck.com.pl 30.08.04, 15:05
      Podnieciłem się nie na żarty. Musiałem se zwalić w kiblu 2 razy zanim spokojnie
      odpowiedziałem na twój list.
      Bardzo mnie to podnieca, gdyby twój chłopak już ie wrócił to zgłoś się do mnie.
      Chętnie poczułbym twoją łunę na swojej twarzy w czasie gdy ja będę wylizywał
      twoją kakaową gwiazdkę.
      Chciałbym też żebyś pryskała na mnie żadkim mułem w czasie gdy ja będę
      zamaszyście mieszał twoje kakao.
      To nawet lepiej że jesteś nieczysta w tamtym miejscu. Jak będziesz ze mną to
      wręcz będę wymagał żebyś się nie myła i nie goliła.
      A czasem chciałbym też poczuć jak sadzisz ina kalatę twardego stolca a
      strumieniem uryny podbijasz oko.
      Chciałbym też jeść naleśniki z miodem twoich uszu.
      pozdro Pucek
    • sabina110 Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! 30.08.04, 16:16
      witam wszystkich. to już 700 wpis. dziękuję wszystkim życzliwym... nie sądziłam
      że moja tragiczna historia wzbudzi tak wielkie zainteresowanie. co u mnie.
      marcin się odezwał, po prawie pół roku..... powiedział, że mnie kocha. ja go
      też kocham, ale ta jego ucieczka boli. musze wszystko przemyśleć, aha i z jego
      twarzą wszystko w porządku. nos mu nie odpadł...
    • Gość: xxx Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 81.219.192.* 30.08.04, 17:21
      brawo
    • Gość: Krzyk Wciąż twarzą pod wiatr :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 10:56
      hahahahaha dawno sie tak nie usmialem :D
      #
      Shout - długa droga

Wciąż idę przez życie sam d g C F
      Wciąż twarzą pod wiatr B F A
      Droga ciągle pod górę jest
      Tam zakręt a tu dół
      Wiatr wieje i nie raz mówi mi
      Dokąd tak idziesz gdzie twój cel.

Nie mogę iść ciągle pod wiatr bo brak mi sił d B C
      Nie mogę iść ciągle pod wiatr bo brak mi sił
      Nie mogę iść ciągle pod wiatr pod wiartr.

Miliony mkną twarzą w twarz
      Tylko ja idę sam
      I ciągle nadzieję mam
      Że wiatr te chmury rozpędzi złe
      Nie będę przez życie szedł już sam
      Ktoś poda mi swą dłoń.

Nie mogę iść ciągle pod wiatr bo brak mi sil
      Nie mogę iść ciągle pod wiatr pod wiatr.
      #
      Ide do wc bo czuje ze zaraz popuszcze :DDDDDDD hahaha
    • Gość: CHAINSAW Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 13:17
      CÓŻ...BIEDNEMU ZAWSZE WIATR W OCZY...
    • Gość: sad Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 31.08.04, 15:40
      boję się szczytowania
      z powodu prykania
      i tak oto prykanie
      wtrąca mnie w samotność...
    • Gość: karlovic Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.04, 20:02
      Pewnie chłopak lezy martwy .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka