Gość: mm Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.04, 14:10 jeszcze....litosci to juz jest nudne,przeciez oni sie juz zeszli. Odpowiedz Link Zgłoś
dobberman Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! 07.10.04, 02:34 To jest najlepsza i jedyna książka jaką czytałem w necie o pierdzącej Sabinie.Gdyby nie było tak późno dokończył bym czytanie,ale chce mi się spać.Sabina trzymaj tak dalej.Pozdrawiam.Wszystkiego najlepszego i więcej pierdnięć.Takiej popularności jak Ty nie ma chyba nikt w necie.Szkoda,że oprócz tego chłopaka co uciekł przed smrodem nikt więcej nie wie jak wyglądasz.A może ktoś wie?Chciałbym zobaczyć ją w akcji albo chociaż jakiś mały filmik z pierdzocą Sabiną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barman Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.citicorp.com 07.10.04, 16:27 Cóż, jeśli chodzi o stosunek analny, to takie poruszające pierdniecie byłoby pewnie całkiem miłe dla Twojego chłopaka, w końcu lekkie wibracje jeszcze nikomu nie zaszkodziły. Natomiast halnym go w twarz, hm, mogło mu sie to nie spodobac. reakcje mogły być różne, jedną z nich jest ucieczka z miejsca zagrozenia. Wiesz, ja nie wiem, czy to było pierdnięcie czyste, czy też połączone z bombardowaniem. Tak, czy siak, chłopak miał prawo obawiać się najgorszego. Wiesz, niedawno była rocznica Powstania Warszawskiego i miał na świeżo w pamięci opowieści o zagazowywaniu nieszczęśników, zatem uciekł, bo chciał przeżyć no i jako prawdziwy patriota opuścił miejsce, gdzie takie zbrodnicze pierdnięcia się odbywają. Popierdywanie samo w sobie nie jest złe, szczególnie jeśli jest z cicha i przefiltrowane przez ubranie, a najlepiej jeszcze kołdrę (o ile wytrzyma kołdra). Natomiast wypier bez zabezpieczenia i jeszcze centralnie prosto w miejsce największego zagrozenia..hm...może skutkować niestety tym, ze chłopak pomny na to poruszające wydarenie na nastepne spotkanie przyjdzie odpowiednio uzbrojony. Spodziewaj się grochu z kapustą u niego w termosie. Jesli chcesz wygrać z nim następne starcie, proponuję zastosowac stary, huzarski sposób, przestraszyc przeciwnika hałasem. huzarzy wykorzystywali do tego pióra, Tobie powinny wystarczyć stringi. Jak gwizdnie...sądzę, ze chłopak ze strachu się nie poruszy..i już go masz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZAUROCZONY Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 80.48.236.* 07.10.04, 20:47 Nadałaś słowu PIERDolić nowe znaczenie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!!MAJKA!!!! Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.24.net.pl 08.10.04, 16:33 NIE WIEM ZBYTNIO CO CI PORADZIC ALE POWIEM CI JEDNA NAJWAZNIEJSZA RZECZ W MOICH ZWIAZKACH MOZE CI SIE PRZYDA NIE WIEM.....A WIEC..NAJWAZNIEJSZA RZECZA JEST SZCZEROSC...POGADAJCIE SOBIE SZCZERZE I OTWARCIE O TYM CO SIE WYDARZYLO A JESLI NIE BEDZIE CHCIAL Z TOBA GADAC TO BEDZIESZ WIEDZIALA ZE NIE EJST CIEBIE WART. JEZELI POGADACIE SOBIE SZCZERZE I WYJASNICIE WSZYSTKO TO BEDZIE DOBRZE...ŻYCZE CI TEGO I TAKIE TAM....:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Snoop Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 19:58 Nie martw sie,bedzie dobrze,są gorsze rzeczy,mogłas sie przeciez zesrac albo zajebac gasnice Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha doma Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.lipno.com.pl / 195.205.11.* 10.10.04, 00:44 ty to naprawe jakas jestes :D w twarz mu to zrobi :D co za swinstwo :D lol ty mu sie lepiej na oczy nie pokazuj :D to ci radze i watpie aby ktos ci pomogl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.lipno.com.pl / 195.205.11.* 10.10.04, 01:04 www.rozrywka.krakow.pl/artykuly/list_do_bravo.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 217.153.194.* 10.10.04, 21:40 Troche higieny dziewczyny, bo naprawdę nie porucham w tym odcinku :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slurpieee Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 166.68.134.* 11.10.04, 20:49 mam nzdzieje ze kukurydzy nie jadlas dzien przed...Buuaaahhhh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojej Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wmc.net.pl 11.10.04, 21:21 ojej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.net / *.nowadeba.net 13.10.04, 19:39 TO TRZEBA SOBIE ZATKAĆ TYŁEK KORKIEM......ALBO SIĘ DOBRZE WYPIRDZIEĆ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przechyl Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.04, 15:40 wiesz jak go spotkasz zrob mu to jeszcze raz jak zwieje to go olej widocznie nie kapuje ze ci bylo cool Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jen-v Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 19:34 no tak problem jest i to powazny choc na 1 rzut oka wydaje sie wrecz idiotyczny...nie mowimy o rzeczach z pozoru krepujacych choc naturalnych...bo sie wstydzimy,zapominajac ze kazdy inny ma tak samo.ja puscilam baczka masujac mego faceta.obydwoje zasmialismy sie.no bo co innego mozna zrobic?przepraszac az wybaczy?jegno: sorry powinno wybaczyc.jak nie to facet ma cos z deklem bo ON TEZ ma wiatry!!!moze nalezy mu to uswiadomic??? ps jak to jest gdy facet ci lize???nie skusilam sie na to i chyba musze to zrobic:> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fafarafa Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 13:59 Sabinko, jesteś Boginią tego forum. Odkąd czytam forum cosmo nikt jeszcze nie otrzymał tyle postów!! GRATULACJE! Twoja historia ciągnie się od lutego, a ludzie jeszcze do Ciebie piszą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: om nie Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.04, 15:12 masakra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Narew Rullez:P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 16:03 Są dwie wersje: 1.mowisz poważnie: w takim wypadku masz kompletną kiche i bym umarła ze wstydu na twoim miejscu. Nie wiem czy koles do ciebie wroci... ja bym nie wrocila zeby mi chlopak tak zrobil 2.zmyślasz: w takim wypadku gratulacje! oby wiecej pomyslow na inspirowanie tak wielu odezwow:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaaaaaaaaaaaa Re: Narew Rullez:P IP: *.autocom.pl 17.10.04, 18:16 ssssssssssss Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on the top Re: Narew Rullez:P IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 18.10.04, 16:15 fajowo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazda Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.04, 23:15 posżłaś grubo dziewczyno takie cos zrobić to trzeba miec pomysła ,gośćiowi pewnie pusciły zwieracze. Daj se lepiej spokój bo może on pragnie się zemnścić i przy następneju okazji kiedy będziesz robić mu drucika on zróbi to samo ale z zwiększoną moca także zastanów sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :D Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 20.10.04, 20:35 ale jaja :D :D :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cosmita Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.51.205.* 21.10.04, 12:28 poważna sprawa żadne jaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sluprieee Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 166.68.134.* 21.10.04, 14:06 Wlasnie chyba za duzo tych jaj zjadla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakis tam ze świat Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wloclawek.cvx.ppp.tpnet.pl 21.10.04, 22:52 Niepekaj napewno bedzie oki !!! A czym tu sie przerazac przeciez to luckie bedzie spoko:):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slurpieee Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 166.68.134.* 22.10.04, 14:12 Sabinko, mi to nie przeszkadza. Umow sie ze mna i Tobie zakorkuje te tyleczek w bardzo skutecznym i przyjemnym sposobie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jj Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.10.04, 21:19 kazfy korek trzeba bedzie kiedys wyjac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)))))))))) Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 24.10.04, 00:11 a ja najbardziej lubie jak laska pierdnie w tym czasie kiedy moj pysior jest w jej odbycie, takie przyjemne napiecie, i nagle pfffffffffff i rozluznienie reelaxxx ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.04, 12:22 Uwielbiam jak dziewczyna ma takie pomysly... Wiesz, moze spotkamy sie: Ty pierniesz mi, ja Tobie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DJ-ka Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.lodz.dialog.net.pl 24.10.04, 21:29 Rzeczywiście masz nie lada problem.Chłopak może czuć się troche urażony bo za przyjemne to nie było.Nie wiem czy da się coś zrobić.Spróbuj może z nim pogadać może to coś da.Jeżeli go kochasz i zrobiłaś już wszystko to przeczekaj tą sytuację, a może wszystko samo sie wyjaśni.Pozdrawiam i życze szczęścia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spierdziany Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 20:22 O cipko slodsza od lizaka, lizana przez Prusa, Balzaka. Czemu nie wyroslas na lokciu lub brodzie, lecz kolo dupy w tym najwiekszym smrodzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bcfnd Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 13:02 oj dziewczyno masz pecha!!! chlopak musial przezyc szok ale jak kocha to wroci.tez ma chlopaka gdyby mi sie takie cos zdarzylo to on mialaby faze ale by nie uciekl!!1pogadaj z nim a bedzie ok!!! Odpowiedz Link Zgłoś