Dodaj do ulubionych

nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!!

• Gość: duduś Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.int.elnet.pl / 195.85.209.* 20.11.04, 21:46
      .....po co trzymać bąka w dupie niech polata po chałupie...
    • Gość: lion Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.devs.futuro.pl 21.11.04, 15:58
      sabinko ja bardzo ci wspołczuje aczkolwiek na twoim miejscu zaopatrzył bym sie
      w ANTYPRYKATOR
    • Gość: ashanti Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.04, 18:24
      bieda... ciekawe czy on jeszcze w ogóle żyje , hehe... jakaż ja jestem
      wredna ...
    • Gość: hahahahah Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 22:16
      hahahha ja pitole, Sabinko moze zaloz szkole pierdzenia facetom w twarz, i tak
      juz caly kraj Cie zna wiec co ci szkodzi, bedziesz dawala lekcje z puszczania
      bakasow...hahahahah ale jaja!!! nie no pierdnac w twarz jeszcze mi sie nie
      zdazylo, i nie zdazy haha !!
    • Gość: SPY0 Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 15:36
      No no ładnie kolezanko!!!! ale mam pytanko kto robi minetke nieczystej
      dziewczynie??? jak mogłaś do tego dopuscić???? to niewybaczalne.Przeciez
      wszyscy meszczeźni wiedzą ze minetke to mozna tylko chlipnąć max do 2 godz po
      wumyciu!!!! z drugiej strony kolega dał sie wkopać bo przecież powinien wyczuć
      na co sie zanosi...OJ więcej higieny!!!SZkoda tylko chłopaka...
      Pewnie ma teraz mnustwo piegów....
      I nie jadł od wcziraj....
      Wyslij nam jego fotke zebysmy go złapali i zdezynfekowali i nakarmili...
      pozdro:)
      • Gość: annia Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 17:53
        Ale wy jestescie koszmarni!!!! Jakby nigdy nie przytrafilo wam sie puszczenie
        baka.dziewczyna nie zrobila tego specjalnie.Ze akurat w takiej sytuacji a nie
        innej to juz inna sprawa.I nie uwazam ze takie cos moze przesadzic o rozpadzie
        zwiazku oczywiscie jesli byl on choc troche powazny.Sabina poczekaj
        troche,jesli sie nie odezwie to zaproponuj mu spotkanie,wiem ze bedzie trudno
        ale to co sie stalo nie moze byc powodem rozstania!!!!! Wez sie dziewczyno w
        garsc i nie czytaj tych beznadziejnych odpowiedzi.Trzymam kciuki.
    • Gość: coś ty zrobił(a) Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 18:14
      a miało być tak pięknie ;)
    • Gość: majkel Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.barbara.ds.polsl.gliwice.pl 24.11.04, 18:38
      bo to zła dupa była...
    • Gość: hehelol Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.citymedia.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.04, 23:04
      Hehelol!! Chłopak chyba jużnie będzie miał odwagi Cię podniecać... masz nie
      lada problem. jakbym to był ja to pewnie poszukałbym sobie innej ale to nie ja
      więc powodzenia.

Wypadki chodzą po ludziach:D
    • Gość: b Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 01:25
      Ludzie padam na pysk ze śmiechu jesteście niezli:)))))))
      a co do Ciebie Sabinko to niczym sie nie przejmuj! Bączkiem sie gość przejmuje
      a język do twojej szparki wkładał!!!!!
    • szefogood Re: nie lada problem!!...mr. ANAL radzi :) 26.11.04, 18:54
      Droga Sabinko mam dla Ciebie rozwiaznie,mianowicie za wszelka cene musisz sie z nim spotkac i na dzien dobry puscic baka zeby rozluznic atmosfere aby wrocily mile wspomnienia z danego wieczoru.Byc moze odpowie Ci robiac to samo,czyli puszczajac rowniez baka.Jezeli tak sie stanie nie bedziecie musieli sie witac slowami lecz bakami...czy to nie wspaniale??Zycze powodzenia.
    • Gość: Lina i Ada Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.gmk.net.pl 28.11.04, 14:58
      Laska dzięki tobie poprawiły się nam humory :D:D:D:D Jestes wielka ale
      następnym razem myj się przed spotkaniem i wogóle korzystaj z łazienki :):):)
      Szczerze to bardziej od tego to nawet nas niektóre komentarze bardziej
      rozbawiły :D Ludzie pozdro dla was a ty Sabina skorzystaj z rady ;]
    • Gość: Echo Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.clk.net / *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.04, 16:25
      marcin wyłysiał i dla tego sie nie pokazuje
    • Gość: Harry Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 11:21
      Jeśli o mnie chodzi to mnie możesz pierdzieć do woli a potem sobie uskutecznimy
      seks analny i nikt się nie będzie wstydził
    • Gość: Twój Alfons Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.unreg.tvk.wroc.pl 29.11.04, 22:44
      Moja taka rada, niezwykla rzecz to rowa umyc wypada, bo jak cos z niego wypada,
      to juz nielada zabawa :D Bosche ludzie, ale macie problemy. Nastepnym razem
      pierdnij, rzygnij i sie zesr*j i zrob z tego maseczke mu na twarz. I pamietaj
      cwicz zwieracze, to ci pomoze ^^ A jak to nie pomaga, kup maske przeciwgazowa.
      Biedny bak, teraz gdzies sie blaka po swiecie :D
    • Gość: wyrozumiały Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 09:20
      Naidroższa Sabinko uważam, że to co ci się przytrafiło jest jak najbardziej
      normalne dlatego nie powinnaś się tak tym wydarzeniem przejmować. Dlatego radzę
      ci byś odsuneła wstyd na bok i próbowała drążyć temat z twoim facetem do skutku
      jeśli nie uzyskasz satysfakcjonującej odpowiedzi powinnaś go olać. A tak na
      koniec to zapewne i jemu się to zdarzało gdy cię penetrował. Pozdrawiam głowa
      do góry Wyrozumiały
      • Gość: d Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.slp.vectranet.pl / 195.136.35.* 30.11.04, 15:44
        hehe
    • Gość: bąkolog Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.51.205.* 01.12.04, 09:39
      bąki to moja specjalność
    • Gość: aghadem Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.e-cho.pl 02.12.04, 15:45
      Myślę Kochana Sabinko iż nie powiedziałaś nam całej prawdy...Tak na prawdę
      przypuszczam ,że nie był to "BĄK" lecz normalny "KLEKS"...Zrobiłaś mu kupe na
      twarz .HEHEHE
    • Gość: ragons Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.devs.futuro.pl 03.12.04, 01:42
      wieszco biednemu zawsze wiatr w oczy.....
      • Gość: sneaky Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.04, 20:07
        sikam po przeczytaniu Waszych postów...
        Ale to, że biednemu wiatr w oczy.. - to mnie rozwaliło zupełnie!!! Oj, biedny
        Marcin... :D

A swoją drogą, to jest właśnie ten problem - powinno się dużo ze sobą rozmawiać.
        Ot na przykład:
        S: puszczę bąka, niech się błąka
        M: puszczę drugiego, niech dołączy do niego
        ...i żyli długo i szczęśliwie...;p
        • Gość: konradek kurfa ostro masz kobieto, ostro... IP: *.legnica.cvx.ppp.tpnet.pl 04.12.04, 22:52
          nie masz starej
    • Gość: FazZzer ;] Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.csk.pl 08.12.04, 20:29
      Piznij baka niech sie błąka, jebnij drugiego niech szuka pierwszego!!!!!!!!
      buahahhaha
    • Gość: Magda Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.04, 20:31
      no to od dziś mówimy PWGP(pierd w gembe policji) a nie HWDP hehehehehe
    • Gość: WYLECCCCCCC ostrooooooooooo IP: *.osiedle.net.pl 08.12.04, 21:33
      O FUCK;/ DZIEWCZYNO JAKA TY JESTES POWALONA! PIERDZISZ W TWARZ BIEDNEMU
      CHLOPAKOWI I POZNIEJ ROZGLASZASZ TO NA CALA POLSKE! WEEEE IDZ SE PIERDNIJ
    • Gość: buhahah Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.crowley.pl 11.12.04, 10:35
      taaaaaaaaaaaaaaaaa ale przypał :D
      • Gość: zając Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.smrw.lodz.pl / *.smrw.lodz.pl 12.12.04, 14:27
        gdzie są teraz przedwczorajsze bąki?
    • Gość: CrashBandicot Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.toya.net.pl 15.12.04, 15:42
      Sabinko. Coz moge powiedziec. Zrobilas hmmm fajny numer. Pojdz z jakims
      kolesiem nadstaw nochala iczekaj. Jak sie trafi to pojdz do domu i wtedy
      zobaczysz jak szybko przyjdzie ci ochota zobaczyc go ponownie.
    • Gość: shakkaa twoj problem IP: *.sieradz.mediaclub.pl 16.12.04, 20:24
      oj Sabinko, troche przegielas, nie slyszalam zeby ktos z podniety bąki puszczał
      ale rozumiem Cie:) takie sytuacje (choc nie koniecznie w takich warunkach) sie
      zdarzaja wiec nie powinnas sie zbytnio martiwc. W sumie.. powiem ci szczerez ze
      ja bym sie chyba pod ziemie zapadła ale.. :D:D Moim zdaniem chlopak po prostu
      sie ostro zawstydzil, nie wiedzial co zrobic i uciekl. nawiąz z nim kontakt,
      chocby sms, albo na GG. Powiedz ze chcesz pogadac.. wiem ze bedzie trudno ale
      zaryzykuj jesli ci na nim zalezy. Jesli nie odpowie to znaczy ze ta sytuacja go
      uraziła. Nie dziwie sie :] Powodzenia, nastepnym razem wyproznij sie przed
      stosunkiem, albo nie jedz zbyt " niestrawnych" pokarmow :)))
    • Gość: mistrz Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 200.56.233.* 16.12.04, 21:07
      Wiesz droga Sabinko powinien twój men zdzielić Cię gołym ch..em po mordzie za to
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka