Gość: duduś Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.int.elnet.pl / 195.85.209.* 20.11.04, 21:46 .....po co trzymać bąka w dupie niech polata po chałupie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lion Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.devs.futuro.pl 21.11.04, 15:58 sabinko ja bardzo ci wspołczuje aczkolwiek na twoim miejscu zaopatrzył bym sie w ANTYPRYKATOR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ashanti Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.04, 18:24 bieda... ciekawe czy on jeszcze w ogóle żyje , hehe... jakaż ja jestem wredna ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahahahah Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 22:16 hahahha ja pitole, Sabinko moze zaloz szkole pierdzenia facetom w twarz, i tak juz caly kraj Cie zna wiec co ci szkodzi, bedziesz dawala lekcje z puszczania bakasow...hahahahah ale jaja!!! nie no pierdnac w twarz jeszcze mi sie nie zdazylo, i nie zdazy haha !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SPY0 Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 15:36 No no ładnie kolezanko!!!! ale mam pytanko kto robi minetke nieczystej dziewczynie??? jak mogłaś do tego dopuscić???? to niewybaczalne.Przeciez wszyscy meszczeźni wiedzą ze minetke to mozna tylko chlipnąć max do 2 godz po wumyciu!!!! z drugiej strony kolega dał sie wkopać bo przecież powinien wyczuć na co sie zanosi...OJ więcej higieny!!!SZkoda tylko chłopaka... Pewnie ma teraz mnustwo piegów.... I nie jadł od wcziraj.... Wyslij nam jego fotke zebysmy go złapali i zdezynfekowali i nakarmili... pozdro:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annia Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 17:53 Ale wy jestescie koszmarni!!!! Jakby nigdy nie przytrafilo wam sie puszczenie baka.dziewczyna nie zrobila tego specjalnie.Ze akurat w takiej sytuacji a nie innej to juz inna sprawa.I nie uwazam ze takie cos moze przesadzic o rozpadzie zwiazku oczywiscie jesli byl on choc troche powazny.Sabina poczekaj troche,jesli sie nie odezwie to zaproponuj mu spotkanie,wiem ze bedzie trudno ale to co sie stalo nie moze byc powodem rozstania!!!!! Wez sie dziewczyno w garsc i nie czytaj tych beznadziejnych odpowiedzi.Trzymam kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coś ty zrobił(a) Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 18:14 a miało być tak pięknie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majkel Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.barbara.ds.polsl.gliwice.pl 24.11.04, 18:38 bo to zła dupa była... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehelol Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.citymedia.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.04, 23:04 Hehelol!! Chłopak chyba jużnie będzie miał odwagi Cię podniecać... masz nie lada problem. jakbym to był ja to pewnie poszukałbym sobie innej ale to nie ja więc powodzenia. Wypadki chodzą po ludziach:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 01:25 Ludzie padam na pysk ze śmiechu jesteście niezli:))))))) a co do Ciebie Sabinko to niczym sie nie przejmuj! Bączkiem sie gość przejmuje a język do twojej szparki wkładał!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
szefogood Re: nie lada problem!!...mr. ANAL radzi :) 26.11.04, 18:54 Droga Sabinko mam dla Ciebie rozwiaznie,mianowicie za wszelka cene musisz sie z nim spotkac i na dzien dobry puscic baka zeby rozluznic atmosfere aby wrocily mile wspomnienia z danego wieczoru.Byc moze odpowie Ci robiac to samo,czyli puszczajac rowniez baka.Jezeli tak sie stanie nie bedziecie musieli sie witac slowami lecz bakami...czy to nie wspaniale??Zycze powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lina i Ada Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.gmk.net.pl 28.11.04, 14:58 Laska dzięki tobie poprawiły się nam humory :D:D:D:D Jestes wielka ale następnym razem myj się przed spotkaniem i wogóle korzystaj z łazienki :):):) Szczerze to bardziej od tego to nawet nas niektóre komentarze bardziej rozbawiły :D Ludzie pozdro dla was a ty Sabina skorzystaj z rady ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Echo Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.clk.net / *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.04, 16:25 marcin wyłysiał i dla tego sie nie pokazuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Harry Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 11:21 Jeśli o mnie chodzi to mnie możesz pierdzieć do woli a potem sobie uskutecznimy seks analny i nikt się nie będzie wstydził Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Twój Alfons Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.unreg.tvk.wroc.pl 29.11.04, 22:44 Moja taka rada, niezwykla rzecz to rowa umyc wypada, bo jak cos z niego wypada, to juz nielada zabawa :D Bosche ludzie, ale macie problemy. Nastepnym razem pierdnij, rzygnij i sie zesr*j i zrob z tego maseczke mu na twarz. I pamietaj cwicz zwieracze, to ci pomoze ^^ A jak to nie pomaga, kup maske przeciwgazowa. Biedny bak, teraz gdzies sie blaka po swiecie :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyrozumiały Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 09:20 Naidroższa Sabinko uważam, że to co ci się przytrafiło jest jak najbardziej normalne dlatego nie powinnaś się tak tym wydarzeniem przejmować. Dlatego radzę ci byś odsuneła wstyd na bok i próbowała drążyć temat z twoim facetem do skutku jeśli nie uzyskasz satysfakcjonującej odpowiedzi powinnaś go olać. A tak na koniec to zapewne i jemu się to zdarzało gdy cię penetrował. Pozdrawiam głowa do góry Wyrozumiały Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.slp.vectranet.pl / 195.136.35.* 30.11.04, 15:44 hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bąkolog Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.51.205.* 01.12.04, 09:39 bąki to moja specjalność Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aghadem Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.e-cho.pl 02.12.04, 15:45 Myślę Kochana Sabinko iż nie powiedziałaś nam całej prawdy...Tak na prawdę przypuszczam ,że nie był to "BĄK" lecz normalny "KLEKS"...Zrobiłaś mu kupe na twarz .HEHEHE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ragons Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.devs.futuro.pl 03.12.04, 01:42 wieszco biednemu zawsze wiatr w oczy..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sneaky Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.04, 20:07 sikam po przeczytaniu Waszych postów... Ale to, że biednemu wiatr w oczy.. - to mnie rozwaliło zupełnie!!! Oj, biedny Marcin... :D A swoją drogą, to jest właśnie ten problem - powinno się dużo ze sobą rozmawiać. Ot na przykład: S: puszczę bąka, niech się błąka M: puszczę drugiego, niech dołączy do niego ...i żyli długo i szczęśliwie...;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konradek kurfa ostro masz kobieto, ostro... IP: *.legnica.cvx.ppp.tpnet.pl 04.12.04, 22:52 nie masz starej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FazZzer ;] Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.csk.pl 08.12.04, 20:29 Piznij baka niech sie błąka, jebnij drugiego niech szuka pierwszego!!!!!!!! buahahhaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.04, 20:31 no to od dziś mówimy PWGP(pierd w gembe policji) a nie HWDP hehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WYLECCCCCCC ostrooooooooooo IP: *.osiedle.net.pl 08.12.04, 21:33 O FUCK;/ DZIEWCZYNO JAKA TY JESTES POWALONA! PIERDZISZ W TWARZ BIEDNEMU CHLOPAKOWI I POZNIEJ ROZGLASZASZ TO NA CALA POLSKE! WEEEE IDZ SE PIERDNIJ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buhahah Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.crowley.pl 11.12.04, 10:35 taaaaaaaaaaaaaaaaa ale przypał :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zając Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.smrw.lodz.pl / *.smrw.lodz.pl 12.12.04, 14:27 gdzie są teraz przedwczorajsze bąki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CrashBandicot Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.toya.net.pl 15.12.04, 15:42 Sabinko. Coz moge powiedziec. Zrobilas hmmm fajny numer. Pojdz z jakims kolesiem nadstaw nochala iczekaj. Jak sie trafi to pojdz do domu i wtedy zobaczysz jak szybko przyjdzie ci ochota zobaczyc go ponownie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shakkaa twoj problem IP: *.sieradz.mediaclub.pl 16.12.04, 20:24 oj Sabinko, troche przegielas, nie slyszalam zeby ktos z podniety bąki puszczał ale rozumiem Cie:) takie sytuacje (choc nie koniecznie w takich warunkach) sie zdarzaja wiec nie powinnas sie zbytnio martiwc. W sumie.. powiem ci szczerez ze ja bym sie chyba pod ziemie zapadła ale.. :D:D Moim zdaniem chlopak po prostu sie ostro zawstydzil, nie wiedzial co zrobic i uciekl. nawiąz z nim kontakt, chocby sms, albo na GG. Powiedz ze chcesz pogadac.. wiem ze bedzie trudno ale zaryzykuj jesli ci na nim zalezy. Jesli nie odpowie to znaczy ze ta sytuacja go uraziła. Nie dziwie sie :] Powodzenia, nastepnym razem wyproznij sie przed stosunkiem, albo nie jedz zbyt " niestrawnych" pokarmow :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mistrz Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 200.56.233.* 16.12.04, 21:07 Wiesz droga Sabinko powinien twój men zdzielić Cię gołym ch..em po mordzie za to Odpowiedz Link Zgłoś