Gość: Kundek Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.238.76.110.adsl.inetia.pl 01.02.05, 11:14 Sabinko, Marcinowi pewnie tak sie to spodobało że zatrudnił się w oczyszczalni scieków. Poszukaj go tam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.05, 22:35 powiem jedno masz problemy ze hej co ZA LOL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: have fun Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 14:35 Ludzie to się już nudne zrobiło, wymyślcie cos nowego. Trochę inwencji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alusia Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 62.148.89.* 03.02.05, 14:57 ...a łużka na to NIEMOŻLIWE... buahahahah laska masz zajebista kape!! gratuluje pomysłowosci <hahaha> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loxa Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 19:01 hahahahahahah ale się uśmiałam, dobre pół godziny, niezłe, niezłe. Szkoda że to było już rok temu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scatan Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 22:55 ja bym sie na miejscu goscia nieźle w....ł panuj nad zwieraczami bo następnym razem jak ci przebaczy jeszcze się komuś narobisz S..ką i co wtedy:/ a jak chcesz by ci to przebaczył wex z nim rozmawiajo tym ale nastepnego dnia zapomnij co sie stało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meshchoo Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 23:16 "Bąk za bąk" niech On CI teraz tak zrobi i po sprawie :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LoL Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 23:16 Och Sabinko , wywołałaś niemałą burzę :! Cała Polska o Tobie mówi :) Wczoraj stałem na przystanku i słyszałem jak dwóch gó..arzy gada o twoim poście :) Nie wspominam że każdy właściciel numeru gg odwiedził już Cosmopolitan :) Trzymaj się i na przyszłość myj pupę albo łykaj coś na wzdęcia . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meshchoo Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 11:44 Kolega ma racje cała Polibuda śląska o Tobie trąbi ;)))))))) Mnie to kolega zgrupy przesłał. Sławna jesteś :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hapa luzny zwieraczk IP: 81.219.224.* 03.02.05, 23:59 -scisnij zwieracz nastepnym razem -niektorzy lubia takie cos wiec sie nie przejmoj moze trafisz w koncu na takiego i besziesz mogla walic jak z armaty he he -bączek z rana jak śmietana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan_Sabinki Niedługo urodziny Sabinkowego bąka IP: *.medycy.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.05, 12:15 Coraz bliżej urodziny bąka. Może jakaś zrzutka na prezent? Garnek grochówki może:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :D Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.tel167.petrotel.pl 04.02.05, 13:31 Wiecie jak ten temat jest popularny w necie? Znalazłem go kiedyś na jakiejś stronie w formie dokumentu word z możliwością do ściągnięcia :) Jak to przeczytałem to taczałem się ze śmiechu na łóżku przez dobre 15 minut. Pozdro Sabinko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minister Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 14:42 to tak jest -biednemu wiatr w oczy wieje nawet w czasie lizania.nastepnym razem zapnij mu klamerke na nos gogle na oczy isluchawki na uszy, bezpieczenstwo bardzo wazne!nie zapomnij o BHP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wacha Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.cpu / *.cpu-zeto.com.pl 04.02.05, 17:04 Droga Sabinko daj numer do siebie. Zapewne niejeden internauta z miłą chęcią przyjąłby takiego boneja na twarz i jeszcze by za to nieźle zapłacił. Możesz na tym zbić nie lada fortunę więc do dzieła nim ktoś Cię uprzedzi. Konkurencja nie śpi i zapewne niejedna fałszywa królowa pierdu będzie się próbowała pod Ciebie podszyć. Najlepiej opatentuj ten nowy sposób miłości i czerp w ten sposób podwójne korzyści. Pozdrawiam i namawiam do szybkiego działania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psychoterapeuci Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.05, 17:57 Droga Sabinko! "...o weź to poczuj..." Sytuacja, która przedstawiłaś na internetowym forum publicznym jest żenujaca. Wcale się nie dziwimy, ze chłopak uciekł, gdyż oberwawszy w twarz takim pociskiem, po prostu zwiał z miejsca wypadku. Ponadto mogłabyś stosować się do podstawowych reguł higieny - myć codziennie dupę. Twoje wyznania nie nadaja się do prezentacji w internecie. To Twoja prywatna sprawa. Zacznij sr.. pół godziny przed umyciem dupy, poprzedzającym stosunek, w przeciwnym razie zesrasz mu się z tego podniecenia. Sprubuj eksperymentować na swoim chlopaku - zamiast bąka, walnij mu kloca na klatę. Nie denerwuj się, jak kocha, napewno się odezwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sickpuppy Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 22:37 moze on sie nie odzywa bo lezy na detoxie!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fragerex Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 00:24 Hehehehehe dobra jesteś. Ale nie martw się może wruci a na walentynki kupi ci brise mini sprey.....:D i wszystko wróci do normy...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laluni_a Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 13:28 hehe śledze to od dłuższego czasu i po prostu kazda wypowiedź jest lepsza od nasepnej.Wszyscy tu gadu gadu,a ja bym sie chciała dowiedzieć od Sabinki co było dalej,czy facet wrócił,bo to sie stało prawie rok temu:/...wiec ciekawe jaki był The End...a tak nawasem mówiąc mysle ,że zostawiłas na jego psychice mały uraz do końca życia,ale nie martw się w najgorszym przypadku przerzuci sie na facetów.Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RALF Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.intersc.com.pl / *.intersc.com.pl 05.02.05, 18:50 Chyba nie jesteście tak poje..i że wierzycie Sabinie 110.Tego posta wymyślił na 100% jakiś wykręcony koleś i teraz ma z Was niezłą bekę.Nawet przez myśl mi nie przyszło że ten post może być prawdziwy.Żadna choć troszkę szanująca się dziewczyna nie przyznałaby się publicznie że ma brudną dupę i pierdzi ludziom w twarz.Miejcie trochę dystansu do tego co piszą inni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adi Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 23:21 Tylko ze niekoniecznie wszystkie dziewczyny muszą sie szanować!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana230 Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.gskgonet.com.pl / 217.96.23.* 02.10.05, 18:27 Nawet jeśli to nieprawda to zainteresowanie jest bardzo duuuuuuuuuuuuże. I tak trzymać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.05, 19:17 zajebista jestes dziewczyno....uwazaj na drugi raz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bubber Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.05, 14:37 chętnie wylizałbym ci listki twego kwiatka, nad bączkami musielibyśmy popracować. Czekam na twój odzew :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 15:45 sabinko kochanie ty moje nie ucieklem, tylko ty tak mocno pierdzisz ze mnie wyj.eba.lo przez dzwi, jak tylko spadlem na ziemie od razu popedzilem do kafejki zeby do ciebie napisac ze nic mi nie jest i zebys sie nie martwila. a tak poza tym z toba nic nie jest??? bo bączuś o takim cisnieniu moglby rozwalic stalowa rure, nie mowiac juz o tak delikatnej dupce. P.S. Nie przypominam sobie zebysmy jedli fasole???? juz do ciebie lece, bo biec nie moge (zostawilem u ciebie buty) Odpowiedz Link Zgłoś
wariatka_20 Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! 10.02.05, 21:41 to chyba najczęściej komentowany wątek :) biedna sabinka (a może nie, w końcu stała sie taka popularna) Sabinko trzymaj sie i bądź dzielna, nie poddawaj sie, jesteśmy z tobą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bączek Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.crowley.pl 10.02.05, 23:49 no kamikaze, boski wiatr, wybacz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
spalona.grzanka Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! 14.02.05, 23:03 to ten watek nadal trwa HAHAHAHA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GieReK Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 17.02.05, 13:48 LUDZIEEEEE jestem 1082 osobą piszącą w tym "wątku"!!! Cała Polska się z tego śmieje!! BRAWO SABĄKO!! UHAHAHAHAHAHAHA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Taki jeden Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.uni.opole.pl 18.02.05, 21:34 Za 5 dni będzie równo 1 rok od tego pamiętnego zdażenia ;) Może to uczcijmy minutą ciszy :P A swoją drogą to ciekawe jak Sabinka i jej lover-man się teraz miewa <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pozytyfka Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 18:22 Ja wiem, ja wiem, że tak nie można... ale... MUHAHAHAHAHA! NO NIE MOGĘ. Od razu film "Nic śmiesznego" z Czarkiem Pazurą mi sie przypomina: "MAM PROBLEM PRYKANIA W CZASIE SZCZYTOWANIA". Pozdrawiam. Są różne perwersje. Może ktoś lubi bąki na twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś