IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.03.04, 01:41
Wiem ze pewnie wiekszosc uzna to za durne pytanie, ale jest to dla mnie
wazne.
Jak calowac z jezykiem? Co dokladnie robic? Chcialabym dobrze calowac.
czy chlopak bedzie wiedzial ze pierwszy raz caluje?
Dziekuje za kazda odpowiedz.
Obserwuj wątek
    • gibki Re: Calowanie 18.03.04, 10:25
      masz racje to durne pytanie

pocaluj sie z chlopakiem a samo Ci wyjdzie (wejdzie)
      i nie ma recepty na dobre calowanie
      sprawa jest indywidulana
    • mary_an Re: Calowanie 18.03.04, 10:57
      To polega na wzajemnym dopasowaniu sie, moj obecny facet swietnie caluje,
      poprzedni jakos o wiele gorzej, ale tu nie chodzi o zadna "technike", po prostu
      jesli ktos ci sie podoba, nie zmuszasz sie do niczego, to samo wychodzi :)
      Jesli masz np. 13 lat i chcesz sie calowac na sile, bo inni tak robia, to nie
      zdziw sie, jak wcale nie bedzie ci sie podobalo :) Dla mnie calowanie jest
      cudowne :)
      • ania_1989 Re: Calowanie 18.03.04, 14:06
        Hehe, to nie nie jest głupie pytanie - to jest REWELACYJNE pytanie!!! Samo za
        mną chodzi od przeszło tygodnia... :/ No ciekawe co z tego wyjdzie... W sobote
        ide na randke- kolejna randka z tym samym chłopakiem... Ale nie jestem pewna
        czy chciałabym się z nim całować, heh- pewnie dopiero w sobote się okaże, czy
        chciałam... :)))
        Pozdrawiam!

PS Cwiczenia na rece nie sa dobre,hehe - nie probowałam, ale tak mi "kolezanki"
        mowili :P:P
        • blackroses Re: Calowanie 26.03.04, 17:28
          osobiscie to mi sie wydaje ze z kazdym kolejnym chlopakiem wydaje nam sie ze on
          lepiej caluje od poprzedniego:)i to fajne jest a tobie droga nieletnia mowie ze
          sama sie dowiesz co i jak jak juz dojdzie co do czego tylko nie spiesz sie i
          nie machaj jezorem jak krowa na pastwisku bo mozesz chlopaka wystraszyc
          hehehe:Ppozdrawiam
    • wera43 Re: Calowanie 11.07.17, 02:06
      Calowanie z jezyczkiem to mega intymne doznanie. Mam nadzieje, ze przynajmniej sprobowalas juz posmakowac ust partnera? Ja pierwszy pocalunek miala w wieku 17 lat ale wiem, ze wiele osob w tym wieku mialo calowanie juz dawno za soba. Nie zaluje, czekalam na odpowiedniego chlopaka I sie doczekalam! dzis jest moim mezem I mam dwojke wspanilych dzieci hihihi taka mini historia w skorcie!
    • adamzeet Re: Calowanie 19.05.20, 15:41
      Tu masz odpowiedź ;)www.jak-sie-calowac.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka