Gość: ania IP: 213.25.164.* 16.04.04, 18:35 Jakie powiedzenie , zdanie, tekst nie możecie znieść u swojego partnera, partnerki??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: a jakże Re: Teksty przez które mężczyźni/kobiety idą na d IP: *.lubin.dialog.net.pl 16.04.04, 18:39 "aleś ty szybka" z podziwem w oczach i lekkich popłochem :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zapałeczka Re: Teksty przez które mężczyźni/kobiety idą na d IP: *.intergeo / 80.51.46.* 17.04.04, 19:46 też to mam czasem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monisia Re: Teksty przez które mężczyźni/kobiety idą na d IP: *.zamek.net.pl / 81.210.117.* 17.04.04, 13:52 To jest moja panna......(gdy przedstawia mnie kolegom) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: betka Re: Teksty przez które mężczyźni/kobiety idą na d IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.04, 14:09 "ladnie wygladasz....jeszcze ladniej bys wygladala pod stolem" tak powiedzial kumpel do ledwo poznanej dziewczyny..oczywiscie byl pod wplywem i nic pozniej nie pamietal, tylko sie dziwil dlaczego ta dziewczyna nie chce z nim rozmawiac:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila Re: Teksty przez które mężczyźni/kobiety idą na d IP: *.net.pl / *.crowley.pl 17.04.04, 15:47 Moj byly facet zawsze robil cos co doprowadzalo mnie do bialej goroczaki a gdy pytalam dlaczxego sie tak zachowuje z glupim usmieszkiem na twarzy mowil "sprawdzam Cie"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Teksty przez które mężczyźni/kobiety idą na d IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.04, 22:52 "pitolisz" "młoda" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a mój syn... a ja lubię IP: *.lubin.dialog.net.pl 17.04.04, 23:03 a ja lubię, ajk pewien osobnmik mówi do mnie młoda. Ale tylko on :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tanja Re: Teksty przez które mężczyźni/kobiety idą na d IP: *.zgora.dialog.net.pl 20.04.04, 09:04 "nie chce mi sie tlumaczyc,i tak tego nie zrozumiesz" kiedy pytam o cos z dziedziny motoryzacji lub komputerow...nie znosze tego,albo "to pedal" widzac gdziekolwiek zadbanego przystojniaka,to mnie doprowadza do szalu;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zosia Re: Teksty przez które mężczyźni/kobiety idą na d IP: *.gwiazda.net.pl 20.04.04, 12:21 "nie rob tak / tego" , "nie mow tak" nie trawie normalnie doprowadza mnie to do szalu a szczegolnie kiedy dotyczy czegos do czego jestem przyzwyczajona blee Odpowiedz Link Zgłoś
weeeronika Re: Teksty przez które mężczyźni/kobiety idą na d 20.04.04, 12:35 niewazne<lol>faceci swiruja jak slysza to od kobiet:D..a.. wy kobietki zruzumcie w koncu,ze wlasnie wazne;) Odpowiedz Link Zgłoś