Gość: onnna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 15:09 witam, mam pytanko dotyczace waznosci recepty, tzn w jakim czasie od wydania recepty przez lekarza nalezy ja zrealizowac zeby nie stracila waznosci, dzieki za odpowiedzi pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ahlam_82 Re: data waznosci recepty 04.05.04, 19:04 to zależy jaki lek jest na recepcie na podstawowe leki recepta jest ważna 30 dni od wystawienia na psychotropy narkotyczne napewno mniej recepta na lek recepturowy chyba 7 dni jest ważna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rocco na zwykle leki 1 miesiac........... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 19:38 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tanja Re: na zwykle leki 1 miesiac........... IP: *.zgora.dialog.net.pl 04.05.04, 22:03 zapewne pytasz o recepte na tabletki antykoncepcyjne, jest wazna przez miesiac,na zwykle leki 2tygodnie- pytalam lekarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onnna Re: data waznosci recepty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 22:22 dzieki za odpowiedzi, a chodzi mi o recepte nie na tabletki antykoncepcyjne ale na postinor:) tak na wszelki wypadek:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onnna Re: data waznosci recepty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.04, 16:12 ok juz sprawdzilam, na postinor recepta jest wazna 30 dni pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś