Dodaj do ulubionych

Czy brać do ust?

IP: *.75.55.86.debica55.ptc.pl 20.05.04, 14:22
Tak tylko pytam, bo jeszcze tego nie robiłam, zawsze miałam jakieś opory.
Czy to jest przyjemne, jak do tego podchodzicie? A jeśli nawet zdecyduję się
to jak mam to robić?
Obserwuj wątek
    • Gość: Katarzyna Re: Czy brać do ust? IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 20.05.04, 19:12
      Nie jest to nic strasznego, ani trudnego. Jak sie zrobi pierwszy raz to
      pozniej sama kobieta ma ochote zrobic to partnerowi. Bierzesz penisa w dlon
      wkladasz czubek do ust i lekko ssiesz, nie ruszaj glowa, tylko pomagaj sobie
      reka jakbys mu obciagala. Milego probowania. Powodzenia i pozdrawiam :)))
      • rudrafro Re: Czy brać do ust? 15.03.25, 06:14
        Sex randki- tonzes.com/sexdatingpl.htm przynajmniej realne profile i ludzie .
    • Gość: Eleonora Re: Czy brać do ust? IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 20.05.04, 19:39
      Luzik,to naprawdę nic strasznego-wręcz przeciwnie.Wystarczy,że pomyślisz jaką w
      tym momencie masz nad nim władzę.Jeśli chodzi o technikę to najlepiej spytaj go
      sama co i jak.Wypróbowałam i polecam,bo dzięki jego wskazówkom potrafię dać mu
      to czego oczekuje.No i wszystko trwa o niebo szybciej,a ja jestem pewna,że dla
      niego jestem najlepsza-satysfakcja gwarantowana!
    • Gość: Magiiiii Re: Czy brać do ust? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.05.04, 21:05
      Ja to bardzo lubie robic, jednak nigdy na przymus> lubie tylko wtedy gdy mam na
      to ochote.....ochota jednak zdarza mi sie bardzo czesto :)
      nie ma sie czego brzydzic> o ile ufasz partnerowi
      powodzenia:)
      • Gość: eleonora Re: Czy brać do ust? IP: *.acn.pl 20.05.04, 21:54
        A czy nie przeszkadza żadnej z Was smak spermy? Mój facet bardzo to lubi i ja
        bym mu chętnie przyjemności w ten sposób jak najczęściej dostarczała ale na
        samą myśl o smaku mam dreszcze :-(( Może jakieś rady?
        • Gość: pliszka Re: Czy brać do ust? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.04, 22:12
          przeciez (przynajmniej na poczatku) nie musisz doprowadzac go do samego orgazmu
          ustami...
          gwarantuje ze po jakims czasie nie bedzie ci to sprawialo zadnego problemu..
          smak jest rozny... w zaleznosci od diety... nie mowie ze to jest smaczne,ale da
          sie przezyc,aby sprawic mu przyjemnosci...
        • Gość: mokra kobieta dieta czyni cuda IP: *.bermudy.net / *.net 02.01.05, 18:02
          rada-zmien jego dietę -jak zacznie jesc ananasy, i inne slodkie owoce, sperma
          bedzie miala fajny smak, i niech nie pije wody z kranu, ani przegotowanej,
          najlepiej soki itp. potem sprawdzcie rezultaty:))
        • Gość: kasia smak IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 16.02.05, 21:40
          wiesz....smak spermy jest niezbyt dobry dlatego..przynajmniej ja biorę tylko
          troszkę na początku bo zwymiotowałabym chyba po całej ilości
    • Gość: ..... Re: Czy brać do ust? IP: *.cm-upc.chello.se 20.05.04, 22:38
      jezeli jestes 100 % kobieta to polubisz to robic , sprawisz przyjemnosc
      mezczyznie a on na pewno sie odwdzieczy ....
      • Gość: Miriam Re: Czy brać do ust? IP: *.75.55.70.debica55.ptc.pl 20.05.04, 22:44
        A co zrobic ze sperma jak ja bede miec w ustach połknąć czy wypluć?
        • Gość: pliszka Re: Czy brać do ust? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.04, 22:47
          zalezy... czasem wypluwam a czasem polykam... to zalezy tylko i wylacznie od
          ciebie... na co masz ochote...
          • Gość: Miriaim Re: Czy brać do ust? IP: *.75.55.70.debica55.ptc.pl 20.05.04, 22:59
            A jak wypluje to facetowi nie bedzie głupio?
            A i jaki smak ma sperma?
            • Gość: pliszka Re: Czy brać do ust? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 07:52
              moj facet to rozumie ze czasami nie mam ochoty polykac.z reszta powiem szczerze
              ze to zalezy od stanu mojego podniecenia...
              z reszta zrozumial to kiedys jak chcialam mu dac buzi zaraz po tym jak mialam
              jego sperme w ustach i sie tylko skrzywil ze jest niedobre.... :D
            • Gość: kuchar Re: Czy brać do ust? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 00:32
              przyprawiaj kamisem do smaku
              • Gość: aaa Re: Czy brać do ust? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 17:26
                jest...jest...JEST SMAK!!! (KAMIS)
      • Gość: sol_bianca Re: Czy brać do ust? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.04, 20:25
        A ty pewnie jesteś mężczyzną, zgadłam? Wkurzają mnie takie gadki "jeśli jesteś
        100% kobietą... to coś tam". Jestem kobietą, bo mam taki a nie inny zestaw
        chromosomów i hormonów, do tego piersi i pochwę. A nie dlatego że lubię czy nie
        lubię robić laskę. Twoje podejście to wstrętna manipulacja (hmmm ciekawe
        dlaczego to najczęściej mężczyźni wypowiadają się o warunkach jakie ma
        spełnić "stuprocentowa" kobieta?), chyba tylko naiwne cizie się na to nabiorą.
        Kurczę, jedna lubi to robić, a inna nie, jedna lubi się kochać od tyłu a inna
        na jeźdźca, i co z tego? Dziewczęta, róbcie na co macie ochotę, wasze ciało
        należy do was!
      • sagainred Re: Czy brać do ust? 11.07.22, 20:10
        Akurat...
    • Gość: edward401 ZALEŻY CO.... n/txt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.04, 09:13
      • Gość: sikalafą bierz bierz IP: 62.233.169.* 21.05.04, 13:47
        To daje ogromną satysfakcję,facet się zwija z roskoszy, a mi ssanie sprawia
        ogromną przyjemność.Ale z połykaniem zastanowaiłabym się.Jak poczułam ten smak,
        to myślałam,ze zaraz puszczce pawia :) hehe
    • Gość: iga Re: Czy brać do ust? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.04, 00:53
      Pewnie, że brać. Ja lubię to robić, bo mi mój ukochany bardzo smakuje. Calutki
      =)
      Nie myśl za bardzo o tym jak. Jak już zaczniesz, to "samo się zrobi". Mój
      ukochany mówi, że najprzyjemniej mu, gdy pieszczę główkę i ja też najbardziej
      lubię zajmować się główką, bo jest najciekawsza, te wszyskie zakamarki... =)

Może penis nie wygląda najpiękniej, ale jego skórka jest bardzo milutka w
      dotyku. Szczególnie główka =)
    • Gość: >modliszka< Re: Czy brać do ust? IP: *.75.55.17.debica55.ptc.pl 23.05.04, 01:20
      A z tym to ja sie zgodze w dotyku jest zajebisty... Taki inny... mniam, mniam
      sprobuj ja to bardzo lubie robic! Totalna kontrola tych meskich stworzonek;-))))
    • Gość: Ktoś Re: Czy brać do ust? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.04, 02:02
      wez go do reki,pogłaszcz, poliz a puzniej ssij
    • Gość: Ktoś Re: Czy brać do ust? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.04, 02:04
      wez go do reki,pogłaszcz, poliz a puzniej ssij
      Sama sie puzniej przekonasz
      • Gość: mała Re: Czy brać do ust? IP: *.arkada.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.04, 03:06
        Ale to fajne. A jak mnie rajcuje!! Jaki mój miły wtenczas wyluzowany!
        Najbardziej lubi jak po tych wstepnych zabawach wezmę go do ust ile mi sie
        tylko zmieści, jak później zaczynam go językiem rajcować, ssać, wyjmować i
        wkładać a na końcu sru. Spermę mu zwracam na fiucika. Wszystko jest ok!!
      • Gość: mała Re: Czy brać do ust? IP: *.arkada.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.04, 03:07
        Właśnie przed chwilą to przerabiałam, a jego wygoniłam pod prysznic.
        • Gość: nikt :) Re: Czy brać do ust? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.05.04, 10:15
          jak ktos chce to moge byc krolikiem doswiadczalnym ^^
      • Gość: Dorothea Re: Czy brać do ust? IP: *.chello.pl 01.01.05, 23:58
        nio...
        ja coprawda z nowo poznanym kolesiem... siedzimy a aucie.... calujemy sie...
        i ja mocno sse..on mowi ..possij gdzie indziej.... akurat dzwoni do niego
        telefon... i on rozmawia...a ja rozpinam mu spodnie i zaczynam robic co
        trzeba... to bylo extra ..cytuje "Stary nieeeeee moge teeeeeeeeeraz
        rozmawiacccc" .... mialam ubaw...
        tylko to nie byl chyba 100% lodzik bo nie bylo wytrysku..czyli czekac do
        wytrysku i juz wiem,ze dzielo wykonane ???
    • Gość: mariola Re: Czy brać do ust? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.04, 13:52
      a czemu nie? jeśli się kogoś kocha to nic nie powinno stać na przeszkodzie.
      oczywiscie jeśli masz pewność że ten ktoś wie co to woda i mydło!!!
      • Gość: nikt^0n^ Re: Czy brać do ust? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.05.04, 21:02
        jak ktos chce to moge byc krolikiem doswiadczalnym ^^ mam czystego i
        pachnacego :D(i duzy tez jest :))))))) )
    • Gość: spray No jasne! IP: 213.25.96.* 08.06.04, 21:12
      Uwielbiam to, bo wiem, że mój facet jest wtedy w 7 niebie. Lubię mu sprawiać
      rozkosz. Kocham go całego, każdy fragment jego ciała, dlaczego nie miałabym go
      pieścić "tam" ustami skoro całuję np.: jego tors?
      Oczywiście to prywatna sprawa, jeżeli kogoś to nie kręci to nic w tym złego.. .
    • Gość: kasia Re: Czy brać do ust? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.04, 16:30
      ja to uwielbiam!!! mniam mniam
      • Gość: kamka Re: Czy brać do ust? IP: *.chello.pl 19.06.04, 21:30
        a ja mam z tym problem :< to znaczy.. zrobilam to tylko kilka razy.. i zawsze
        kiedy bylam.. nie do konca trzezwa ;P moze dlatego ze ja naprawde bardzo chce
        to robic i niczego sie nie przydze.. moge powiedziec ze nawet sprawia mi to
        przyjemnosc.. mam tylko pewien psychoczny opor.. boje sie ze robie cos zle ;(
        poza tym jest jedna rzecz ktora daje mi do myslenia... zawsze czuje ze sprawia
        mu to ogromna przyjemnosc... jednak przed finishem zawsze zmianial tak pozycje
        aby skonczyc "we mnie"... moze nie chce aby stalo sie to w moich ustach? a moze
        cos robie nie tak? ;(
        blagam! powiedzcie dokladnie jak to robicie.. :< moze robie to za mocno lub za
        lekko? prosze o jakies konkretne wskazowki!
        • wcalenietakimaly Re: Czy brać do ust? 20.06.04, 06:22
          Gość portalu: kamka napisał(a):
          jednak przed finishem zawsze zmianial tak pozycje
          > aby skonczyc "we mnie"... moze nie chce aby stalo sie to w moich ustach? a
          moze
          >
          > cos robie nie tak? ;(
          > blagam! powiedzcie dokladnie jak to robicie.. :< moze robie to za mocno lub
          > za
          > lekko? prosze o jakies konkretne wskazowki!

Moze twoj partner (maz) jest gleboko wierzacym katolikiem
          kaziu
        • Gość: mokra kobieta analfabetka IP: *.bermudy.net / *.net 02.01.05, 18:10
          ty sie po polsku nie umiesz wyslowic, a za francuski sie zabierasz????
          analfabetka..
        • Gość: xxx Re: Czy brać do ust? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.05, 12:59
          wydaje mi sie, ze po prostu taka ma zachcianke...

nie boj sie ze cos mu zrobisz... mimo wszystko "sprzet" jest baardzo wytrzymaly

lepiej mocniej niz slabo.. ale to partner powinien dac Ci znac co i jak - jak
          nie daje zawsze mozesz spytac czy ma ochote jakos inaczej etc....

pzdr
        • sibiriaton Re: Czy brać do ust? 15.01.05, 18:30
          Na bank nie chce, skonczyc w Twoich ustach, bo sie boi Twojej, reakcji, kilka
          uwag technicznych, to ssac jak najmocniej, pomagac sobie reka jak przy
          masturbacji, od czasu do czasu wsadzic go sobie calego w gardlo, na koniec
          powiedz mu, zeby Ci sie spuscil na twarz, bedzie zachwycony!!!GWARANTUJE!!!Sam
          jestem facetem i tak bym chcial, ale jeszcze zadna z moich dziewczyn nie
          wykazala sie taka inwencja:)
    • Gość: pola Re: Czy brać do ust? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.04, 21:34
      zgadzam sie z wiekszoscia listow, to jest indywidualna sprawa . ja na poczatku
      mialam opory i moj chlopak to rozumial, niczego nie przyspieszal, nie zmuszal
      mnie ani nic z tych rzeczy. zrobilam to kiedy sama bylam przekonana ze chce i
      od tej pory lubie to coraz bardziej, zwlaszcza swiadomosc, ze to ja prezejmuje
      wtedy kontrole. Speermy nigdy nie lykam, bo nie mam na to ochoty, nie ma zbyt
      przyjemnego smaku i nie bede sie zmuszac i nie ma to nic wspolnego z tym czy go
      kocham, czy nie. mozesz zrobic tak, zeby facet wytrysnal ci na piersi, brzuch
      itp. Ja wypluwam i jest ok. Pozdrawiam
    • Gość: kamka Re: Czy brać do ust? IP: *.chello.pl 20.06.04, 11:10
      wcalenietakimaly (:/) napisal: "Moze twoj partner (maz) jest gleboko wierzacym
      katolikikiem"

nie widze zaleznosci ale.. z pewnoscia tak nie jest!
      buh :<

• wcalenietakimaly Re: Czy brać do ust? 21.06.04, 06:16
        Niestety moze byc. Religia katolicka nie jest przeciwna pieszczotom jako wyrazu
        milosci. Wiec sadze ze akceptuje rowniez seks oralny do pewnych granic. Do
        pewnych granic gdyz dopuszcza tylko ze uzyje troche "wyszukanej" formy depozyt
        nasienia w ciele kobiety.
    • Gość: kinga Re: Czy brać do ust? IP: *.tarnow.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.04, 17:53
      "wez go do buzi, wez, do buzi,
      wez go do buzi, bo za chwile Cie pobrudzi (...)
      to nie kluje, to przeciez nie jez!) :):):):):):):):)
    • Gość: kamka Re: Czy brać do ust? IP: *.chello.pl 21.06.04, 12:22
      to juz mu chyba nie pozwole wiecej do kosciola isc :<
      w ten jeden dzien do roku.. bo wiecej to tam raczej o nie ma :/
      • wcalenietakimaly Re: Czy brać do ust? 21.06.04, 16:22

> to juz mu chyba nie pozwole wiecej do kosciola isc :<
        > w ten jeden dzien do roku.. bo wiecej to tam raczej o nie ma :/

No dobra. To problem lezy gdzi indziej. Wiele kobiet nie cierpi smaku spermy.
        Taka jest prawda. Wiec moze mial przykre doswiadczenia. Nie jest milym
        zakonczenie gdy facet widzi dziewczyne biegnaca do lazienki by wypluc, lub
        majaca nawet torsje. Wtedy chyba lepiej zrezygnowac z takiej jednostronnej
        przyjemnosci.
        Pozd.
        kaziu
    • Gość: kamka Re: Czy brać do ust? IP: *.chello.pl 21.06.04, 16:38
      no dzieki kaziu.. wreszcie jakas odpowiedz :>
      choc i tak wydaje mi sie ze robie cos zle :/
      • wcalenietakimaly Re: Czy brać do ust? 22.06.04, 04:31

> no dzieki kaziu.. wreszcie jakas odpowiedz :>
        > choc i tak wydaje mi sie ze robie cos zle :/

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=291&w=13340975kaziu
      • wcalenietakimaly Re: Czy brać do ust? 22.06.04, 04:35

> no dzieki kaziu.. wreszcie jakas odpowiedz :>
        > choc i tak wydaje mi sie ze robie cos zle :/

Cos pochrzanilem ponizej, probuje jeszcze raz.
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=291&w=13340975
    • Gość: Ewcia Re: Czy brać do ust? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.04, 21:04
      Przede wszystkim to tylko z miłości i pożadania,a wtedy będziesz wiedziała jak
      to zrobić by obojgu było wam przyjemnie.
    • abstrakcji18nastka Czy brać do ust? 22.06.04, 07:31
      Hmm... mnie chłopak przekonał do tego rodzaju sexu robiąc mi taką minetę, że z
      nóg mnie powaliło i oczywiste było, że teraz moja kolej. Ale powiem że niejest
      coraz lepiej, że kiedyś bardziej stawianie mu loda mi sie podobało niż teraz,
      po latach jak sie faceta zabardzo rozpiesciło to sie przyzwyczajił i bierze to
      za coś oczywistego, że powinnaś mu pomóc skoro go podnieciłaś i gotowy ci przy
      każdej okazji go pchać do buzi. Co do tej przyjemności z robienia to zgadzam
      sie, że zależy od mojego podniecenia, wtedy to go poprostu wyciagam obciagam i
      polykam niewiele myśląc licząc na dłuższy przez to stosunek. Ale jak sie niema
      na to specjalnej ochoty to wszystko przeszkadza, bo myslisz niewiem oczym jak
      to robisz i ten specyficzny smak i żeby to sie jak najszybciej skończyło i
      gdzie to potem wypluć itp Na koniec powiem, że tylko bezgranizna miłość może
      zbliżyc moje usta do takich części ciała.
    • Gość: 17-nastk Re: Czy brać do ust? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.04, 11:57
      mowie ci to super uczucie jak widzisz i slyszysz i oczywiście czujesz jak
      twojemu facetowi jest dobrze...ja to poprostu kocham gdy moj chlopak jeczy z
      rozkoszy,szepcze moje imie i mowi jaka jestem wspaniala...spermy nie polykam
      moj chlopak zawsze uprzedza mnie kiedy zaczyna szczytować i sam konczy reką...
    • Gość: Niki Re: Czy brać do ust? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 20:38
      To obrzydliwe!!!!!!!!!!!!
      Dla kobiety nic przyjemnego.
      Dla faceta fajne, bo czuje, ze ma nad toba wladze.
      To ponizajace.
      • Gość: kroliklesny Re: Czy brać do ust? IP: *.80-202-232.nextgentel.com 12.10.04, 21:42
        Naiwna i niedoswiadczona kobieto! Dziewczyny (jasne, ze nie wszystkie) szaleja
        za tym, niektore to wrecz preferuja (moja pryw. statystyka: ponizej 35 lat
        bierze do buzi 65%, powyzej praktycznie wszystkie. To wlasnie kobieta ma wtedy
        pelna wladze nad facetem, wiedza to te bardziej doswiadczone- facet jest wtedy
        gotowy.. A jak Cie to poniza- to nie bierz! Odpowiedz na pytanie we wstepie:
        pokaz kotku co masz w srodku, czyli wez do buzi, krec jezykiem i ssij! (byle
        nie za mocno)- piesc reka jajka, liznij je chwilami. On Ci odleci! - i juz
        bedzie TFUJ! CIAO paczesie!
        • Gość: ELA Re: Czy brać do ust? IP: *.chello.pl 02.01.05, 21:12
          NIE LIZALAM JAJ NIGDY..A TRZEBA ???
          KURCZE..JA MOCNO SSE.... I ON MOWI..AJCCCC...HEHEH
    • Gość: tom Re: Czy brać do ust? IP: *.piekary.net / *.netia.piekary.net 01.01.05, 14:31
      powiem tobie jedo nie rob tego bo starci do siebie szacunek !!! wiem to
      bo wiem jacy są faceci jak widzisz ja tez jestem facetem i jestem z laską
      juz 3 lata i nigdy na to jej nie pozwolilem zeby to zrobila bo ją szanuje i
      ona tez mie szanuje za to jaki jestem przemysl to sobie czy wart ???????
      narqa
      • Gość: mika Re: Czy brać do ust? IP: *.cm-upc.chello.se 01.01.05, 15:18
        no coz....
        zgadzam sie z wieloma opiniami ze to sprawa indywidualna.
        ja osobiscie za tym nie przepadam, jednak bardzo kocham swojego meza i decyduje
        sie na seks oralny, bo wiem jaka szalona przyjemnosc mu sprawia. jest
        wzrokowcem i szczegolnie podnieca go moj widok z jego czlonkiem w ustach.
        spermy w zasadzie nie polykam, wypluwam ja, jedak parokrotnie zdarzylo mi sie
        polknac i zyje, aczkolwiek to nic przyjemnego.
        uwazam ze powinnas byc pewna ze naprawde chcesz to robic
        • Gość: satine Re: Czy brać do ust? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 17:27
          BRAC!!!wczoraj na sylwetrze spedzilam pol nocy z chlopakiem lezac i sie
          delikatnie pieszczac..i jakos tak sama z siebie wlozylam tam najpuerw reke
          potem wiadomo:)i dla mnie wrazenia warte chwili niesmaku :)a co dopiero dla
          niego :))
      • Gość: Asia Re: Czy brać do ust? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.05, 18:09
        Tom szanuje Wasz wybór,ale nie wmawiaj dziewczynie,że każda laska zgadzając się
        na seks oralny z partnerem,traci w jego oczach cały szacunek...zgadzam się ,że
        mozliwa jest taka sytuacja,jeśli jest to przypadkowy seks albo facetowi
        poprostu na dziewczynie nie zalezy...ale jesli dwoje ludzi się kocha,to ja nie
        widze w tym nic złego! Poza tym ja sobie nie wyobrażam,seksu bez takiego
        dodatku jak seks oralny!! Uwielbiam to i z jednej strony i z drugiej! Poprostu
        kocham mojego faceta nad życie i on nigdy nie musi mnie o to prosić,ja go
        poprostu sama "męcze":)

• Gość: sand Re: Czy brać do ust? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.05, 13:08
          wyjelas mi to z ust;)

w kazdym calu sie z toba zgadzam;)

pzdr
          sand
      • Gość: dorotea Re: Czy brać do ust? IP: *.olsztyn.mm.pl 16.01.05, 01:05
        co ma szacunek do robienia loda??????
        ze niby jak kobieta robi facetowi dobrze ustami to jest w tym momencie
        upodlona, zezwierzecona??? koles zskad ty sie urwal??? moj mazoswiadczyl mi sie
        jak mu zrobilam 1 raz laske i kocha mnie za to ze kocham go i pozadam CALEGO!!!!
        jak kobieta szanuje swojego faceta to zrobi mu wszystko, i vice versa!!!
        • Gość: s Re: Czy brać do ust? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.05, 18:38
          zwierządka też się kochają w podobny sposób
      • Gość: wwwww Re: Czy brać do ust? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 00:49
        nigdy mój facet przez to że pieściłam go ustami nie dawał mi znać , że mnie nie
        szanuje...wręcz przeciwnie...ja go kocham i on kocha mnie....pieścimy się z
        miłości i nie ma w tym nic poniżającego....powiedziałabym wręcz, że jest to
        ogromne oddanie powierzyć komuś swoją intymność...
    • Gość: KIS . Re: Czy brać do ust? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.01.05, 20:29
      A JA uwielbiam pieścic mojego chłopaka w ten sposób.On wygląda tam tak
      cuudownie:D i zawsze3 łądnei pachnie.Na początq miałąm opory(czy to wypada? co
      on sobie o Mnie pomyśli?czy cos sie zmeni nba gorsze?) ale robiłam to kilka
      razy i jest tak samo dobrze,a może leiej:)No ale jakj sama wifdzisz czytajac
      uinne wątki na tym forum nie kazda kobieta to lubi.Musizsz spróbowac zeby miec
      zdanie na ten temat;)pozdro
      • Gość: hili sperma ci mózg wypłukała? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.05, 17:13
        jak w temacie
      • Gość: qtac Re: Czy brać do ust? IP: *.204.40.30.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 06.09.22, 12:05
        Ja kładę się na plecach, zakładam nogi za siebie tak że mam mojego fleta nad głową (ustami)i dociągam go do ust,ściągam napletka i ssię go.Jak dochodzę to wszystko spijam bez oporów.Moj kutas smakuje wspaniale
    • Gość: Danielowa ja ostatnio mialam mdlosci IP: *.chello.pl 02.01.05, 00:09
      nie robilam lodzikow wiele razy...
      teraz spotykam sie z jednym (doswiaczonym)
      i robilam mu loda (kurde po 1 randce) ....ale wiedzialam,ze on to lubi..mi to
      radochy nie sprawialo,bo to nie moj facet,tylko hmmm,., tak sie
      spotykamy..stanal mu ale wytrysku nie bylo... noi siurek jechal mu
      moczem..bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
      na 2 randce byl tuz po prysznicu..chcialam go zjesc...
      ale jak nei mam wytrysku to nie jest oki lodzik ???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka