Dodaj do ulubionych

Proszę o babską radę :)

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 21:08
Zamierzam kupić sobie depilator, ale tak się składa, że nie bardzo wiem jaki
powinnam kupić:) Ceny zaczynają się od 99zł, nie wiem na czym kończą:), od
czego to zależy ?? Jakich Wy używacie, jaki polecacie i czy to naprawdę tak
boli??( może można się przyzwyczaić, co ??:) Serdecznie dziękuję za każdą
wskazówkę !!
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Proszę o babską radę :) IP: *.skarpam.net / *.crowley.pl 11.06.04, 21:22
      jak pierwszy raz wlaczysz depilator i zobaczysz jak pracuja zabki,ktore
      wyrywaja wloski to sobie pomyslisz,o nie...ale da sie przyzyczaic.
      Ja niestety mam przez jakies nastepne 4 dni czerwone kropki na nogach i jak sie
      kompie to szczypie...po tych 4 dniach za zwyczaj zdazy mi juz odrosnac kolejna
      partia wlosko/bo wlosy nie rosna rowno,inaczej kielkuja;))wiec siegam po
      golarke/bo depilowanie jest czasochlonne...
      Tak zazwyczaj konczy sie moja przygoda z depilatorem:///
      odradzam nadplacania i kupowania sprzetu,ktory ma nakladke
      chlodzaca,usmierzajaca bol...niewiele pomaga...a pach sobie itak tym
      niewydepilujesz/chyba ze razem z cala pach;)))...
      glopty pleca w instrukcjach i sklepach....
      jak msz wrazliwa skore to sobie daruj...
      pozdrowki
      • diastema Re: Proszę o babską radę :) 11.06.04, 23:00
        ja mam taki zwykly bez przystawek i depiluje nim wszystko nogi pachy i pipke
        tez i naprawde spoko po pierwszym razie idzie sie przyzwycaic!!!
    • Gość: niunia Re: Proszę o babską radę :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 21:47
      a ja uzwam takiego najzwyklejszego depilatora bez zadnych bajerow. depiluje
      sobie pachy i nie widze w tym problemu, chociaz pierwszy raz byl bolesny. kazdy
      nastepny boli coraz mniej. rzeczywiscie czesc wloskow odrasta za kilka dni, ale
      tak jest na poczatku. po kilku razach wszytsko sie wyrownuje i wystarczy
      depilacja co kilka tygodni. wloski sa coraz slabsze i depilacja staje sie mniej
      bolesna, ale powstaje problem wrastania wloskow pod skore, co objawia sie
      grudkami. sa one zbyt slabe zeby przebic sie przez skore. mozna temu zapobiegac
      stosujac regularnie peelingi. troche wytrwalosci i efekt murowany! pozdrawiam!
    • Gość: Monika Re: Proszę o babską radę :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 22:46
      A powiedzcie mi jeszcze jakie firmy polecacie ?? I czy rzeczywiście droższy
      znaczy lepszy ?? Czy te wszystkie nakładki chłodzące i inne takie są warte
      swojej ceny ?? Dziękuję :) Buziaki :*
      • diastema Re: Proszę o babską radę :) 11.06.04, 23:03
        to sciema z tymo nakladkami.czy chlodzisz czy grzejesz i tak boli!!!!
        • Gość: tanja Re: Proszę o babską radę :) IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.06.04, 10:18
          ja nie moglam sie dotknac zwyklym depilatorem,mam teraz taki z nakladka lodowa
          i naprawde jest o wiele mniej bolu,ale to sprawa indywidualna jak widac zdania
          sa podzielone i zeby wiedziec musisz sama sprobowac...ja np lydki depiluje ale
          uda bikini i pachy gole normalnie,za bardzo mnie to boli nie wiem czemu...ale
          mam kumpele ktora wszystko traktuje depilatorem,nogi rece bikini pachy i nawet
          nie pisknie z bolu,wiec to zalezy od wrazliwosci skory,najlepsze jednak sadze
          ze jest woskowanie,bo wyrywa duza czesc wloskow na raz,a depilator jeden po
          drugim powoli,takze przejdz sie do kosmetyczki na woskowanie zobacz jak to sie
          robi potem bedziesz mogla robic to sama...a jak sie przyzwyczaisz do tego bolu
          wtedy bedzie ci latwiej potraktowac sie depilatorem;)powodzenia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka