Dodaj do ulubionych

depilacja bikini

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.04, 18:03
jaka metodą depilujecie bikini?? nie wiem dlaczego, ale kiedy próbuję golić
maszynką,lub stosuję kremy depilujące zostaja dosyc wyrazne czarne kropki. to
wygląda jak zarost u faceta!!! jak sie tego pozbyć??
Obserwuj wątek
    • Gość: Asia Re: depilacja bikini IP: *.planetab3.net / *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.04, 18:19
      czesc..ja jestem dosc brutalna:) stosuje tu depilator ale sie oplaca..odrastaja
      pozniej, a po kilkakrotnym takim zabiegu mam spokoj na dluzszy czas, a kiedy
      znow odrosna to sa jasniejsze, slabsze i rzadsze..polecam..ale troche boli:)
      • Gość: ladyl Re: depilacja bikini IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.04, 15:44
        tydzien temu po raz pierwszy uzylam TAM depilatora i mimo ze boli jak diabli to
        po kilkunastu sekundach do bolu sie przyzwyczajasz a efekty sa swietne.. jestem
        pod wrazeniem. zadnego zaczerwienienia, kropek, ani sladu wlosow.. mam tylko
        nadzieje ze nie beda mi wrastac - ale generalnie tez polecam depilator :)
      • Gość: pati Re: depilacja bikini IP: *.bater.net.pl / 81.210.100.* 24.06.04, 14:58
        mam pytanko :)
        nie mam depilatora
        /jakoś tak przez te wszystkie zniechęcające opinie dotyczące
        przeoooogroooomniastego bólu :)
        więc po używaniu zwykłej maszynki zastosowałam kilka razy pensete,
        ból nie taki zły, efekt rewelacja i w ogóle w sumie ok, byłam zadowolona,
        ale...
        przy odrastaniu włosków przez kilka dni widać czarne punkciki - włoski będące
        pod skórą, nie wrastają, ale po prostu widać je przed wyjściem na powierzchnię
        skóry :)
        źle to wygląda... :( i nic wówczas z tym nie da się zrobić, trzeba czekać...
        jednak najgorsze jest to, że odrastają nierównomiernie no i ciężko temu
        nieładnemu efektowi zaradzić

dlatego moje pytanko :)
        czy po stosowaniu depilatora też tak jest? czy nie ma z tym problemów?

będę wdzięczna za odpowiedź :)

pozdrawiam
    • ireen Re: depilacja bikini 24.06.04, 14:37
      A mnie wrastaja strasznie po depilatorze i robia mi sie krostki i rozne
      takie... i wcale nie odrastaja slabsze ani jasniejsze :(
      Po goleniu tez mi zostaja kropki czarne i mam podrazniona skore
      A kremy sa do kitu ale najlepsze ze wszystkich tych metod bo nie podrazniaja i
      nic nie wrasta raczej, chociaz czesto nie usuwaja calych wloskow
      I co ja mam zrobic :(

Chyba zaczne zbierac na laser :]
      • Gość: Wiola Re: depilacja bikini IP: *.ipt.aol.com 24.06.04, 15:04
        Oj,kobiety!
        Najskuteczniejsza metoda i przynoszaca najlepszy, bo dlugotrwaly efekt jest
        depilacja WOSKIEM w gabinecie kosmetycznym u doswiadczonej
        kosmetyczki.Wyprobowalam wszystkie opisywane metody i ta, mimo ze bolesna (inne
        przeciez tez)jest b.skuteczna, choc nie tania, ale naprawde warto.Spokoj na
        4tygodnie!
        • Gość: pati Re: depilacja bikini IP: *.bater.net.pl / 81.210.100.* 24.06.04, 17:18
          a jak włoski odrastają po wosku?
        • Gość: majka.xxx Re: depilacja bikini IP: *.lomza.sdi.tpnet.pl 29.06.04, 19:43
          mam pytanie
          w jakim stopniu kosmetyczka depiluje bikini?
          bo ja chciałabym sie pozbyć całkowicie owłosienia tzn do gołego :)
          stosowałam juz veet i tego tam sprawy ale to jest ppowiem krótko beznadziejne
          juz nastepnego dnia włoski odrastaja moze to z moimi jest cos nie tak ?
          a jak jest u was?
          • ireen Re: depilacja bikini 30.06.04, 22:00
            tak, kremy pod tym wzgledem to badziew... mnie tez odrastaja, troche wolniej
            niz po goleniu ale tez bardzo szybko. I w dodatku kremy nie depiluje mi
            wszsytkich wloskow. Beznadzieja :(
            pozdrawiam

PS i tak lato bedzie zimne i bedziemy chodzic w dlugich spodniach :D
    • Gość: kasik Re: depilacja bikini IP: *.tg.akk.net.pl 26.06.04, 11:25
      ja dziś użyłam wosku w plastrach troszke bolało ale nie żałuję
      • Gość: pati Re: depilacja bikini IP: *.bater.net.pl / 81.210.100.* 26.06.04, 12:31
        mogłabyś później napisać jak efekty
        czyli po jakim czasie odrastają włoski i w jaki sposób? :)
        z góry dziękuję :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka