Dodaj do ulubionych

CZY TO PRAWDA ŻE FACECI WOLĄ MŁODSZE???

IP: *.telkab.pl / *.telkab.pl 30.06.04, 15:10
no wlaśnie...chciałam zapytać (głównie panów) czy faceci naprawdę wolą
młodsze dziewczyny? i nawet jak dziewczyna nie ma żadnego doświadczenia w
seksie??? to Was naprawdę kręci?

Obserwuj wątek
    • Gość: Ech tam.. Faceci tak. Mezczyzni nie. /nt IP: *.mci.co.uk 30.06.04, 15:19
      • Gość: nevermind Re: Faceci tak. Mezczyzni nie. /nt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.04, 17:44
        święta prawda :))) chylę czoła i potwierdzam własnym doświadczeniem;)choć
        facetem nie jestem
    • Gość: Kobieta :-) Re: CZY TO PRAWDA ŻE FACECI WOLĄ MŁODSZE??? IP: *.zielman.pl 30.06.04, 15:45
    • Gość: Kobieta :-) Re: CZY TO PRAWDA ŻE FACECI WOLĄ MŁODSZE??? IP: *.zielman.pl 30.06.04, 15:47
      Mam 21 lat i 31 letniego faceta i jesteśmy razem 3 lata (razem mieszkamy).
      Ale to nie reguła liczy się uczucie na jeden nr. z pewnością wolą młodsze ale doświadczone ja z moim rozmawialam na ten temat i powiedział że woli doświadczoną kobiete nic ta ktora nie wie co i jak.
    • Gość: ksiadz_proboszcz_p Re: CZY TO PRAWDA ŻE FACECI WOLĄ MŁODSZE??? IP: *.laczpol.net.pl 30.06.04, 18:01
      ehh Powiem tak miałem kiedyś kobiete starszą od siebie o równe 20 lat i żyłem
      znią 6 pięknych lat to znaczy była poprostu najkochańszą kobietą na świecie.
      No ale cóż życie jest przewrotne i teraz mam żone młodszą o 6 lat i nie jest
      taka miła jak ona tylko krzyczy goni mnie, to ze śmieciami, to z psem na spacer
      to do sklepu ehhh szkoda gadać
      Ps. Teraz uważam że starsze kobiety są spokojniejsze milsze na kompromisy idą i
      wogule są ok.i doświadczone w sex-ie, idą na wszystko. A te młódki to tylko po
      bożemu chcą się kochać :) to jest makabra baaa tragedja powiedział bym nawet :)
      • Gość: lady Re: CZY TO PRAWDA ŻE FACECI WOLĄ MŁODSZE??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.04, 18:23
        Moj chlopak ma 30 lat, ja 23.On sie smieje, ze koledzy zazdroszcza mu mlodej
        laski, ale wiem, ze kocha mnie nad zycie-nie za moj wiek.
        • Gość: domi Re: CZY TO PRAWDA ŻE FACECI WOLĄ MŁODSZE??? IP: 195.68.192.* 01.07.04, 14:31
          ja mam faceta dwa lata młodszego - wiek sie nie liczy - musi zaiskrzyć między
          wami to jest najważniejsze
    • Gość: ksiadz_proboszcz_p Re: CZY TO PRAWDA ŻE FACECI WOLĄ MŁODSZE??? IP: *.laczpol.net.pl 30.06.04, 19:19
      dokładnie umnie tak jest :) ja mam 30 a moja żona ma 23 latka :)
    • Gość: Girl Re: CZY TO PRAWDA ŻE FACECI WOLĄ MŁODSZE??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.04, 19:31
      dwa razy byłam z MŁODSZYM FACETEM, ale to było beznadziejnie, Ci młodsi jacyś
      tacy są nieporadni...a może po prostu na złych trafiłam :/
      • Gość: 64-latek Re: CZY TO PRAWDA ŻE FACECI WOLĄ MŁODSZE??? IP: *.hemocleanse.com 30.06.04, 19:35
        Sprobuj ze mna a przekonasz sie co potafia mlodsi.
    • Gość: Rocco najczesciej wola mlodsze,a nawet duzo mlodsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.04, 20:04
      ja napewno wole mlodsze , a najlepiej to tak 5-10 lat mlodsze.
    • Gość: boski antonio Re: CZY TO PRAWDA ŻE FACECI WOLĄ MŁODSZE??? IP: *.core.lanet.net.pl 01.07.04, 00:20
      Jasne !
      Ja zmieniam kobiete na nowszy model przy każdej wymianie oleju w silniku.
    • losiu4 Re: CZY TO PRAWDA ŻE FACECI WOLĄ MŁODSZE??? 01.07.04, 14:36
      Gość portalu: buźka_aaa napisał(a):

> no wlaśnie...chciałam zapytać (głównie panów) czy faceci naprawdę wolą
      > młodsze dziewczyny?

no pewnie :) a wszystko zależy od definicji młodości

> i nawet jak dziewczyna nie ma żadnego doświadczenia w
      > seksie??? to Was naprawdę kręci?

nawet wtedy. Naprawdę jak bum cyk cyk

Pozdrawiam

Losiu
    • Gość: Artur Re: CZY TO PRAWDA ŻE FACECI WOLĄ MŁODSZE??? IP: *.acn.waw.pl 02.07.04, 00:49
      Lubię młode, naiwne gówniary, dające się łatwo zbajerować. Nie ma to jak świeże
      mięso. Fajne są takie 17-tki, co to się wyrywa na mieście, stawia browara a
      potem grzmoci na chacie.
    • Gość: MŁODZIUTKA Re: CZY TO PRAWDA ŻE FACECI WOLĄ MŁODSZE??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.04, 01:55
      Mam 18 lat moj facet ma 28 jestesmy razem 2 lat to moze byc smieszne no ale....
      nie tylko polaczyl na seks ale wspolne zainteresowania. Piszesz o
      doświadzczeniu ha tu nie chodzi oto czy ktos ma 16lat czy 25 poprostu kazdy ma
      to cos co porusz starszych facetow. Mojego poruszylo to ze bylam otwarta ale
      nie chodzi mi oto ze na pierwszym spotkaniu poszlam z nim do lozka o nie!!!!!
      Trzeba tez miec szacunek do siebie do wlasnego ciala. A tak pozatym cofnij sie
      kilka lat bylas mlod czy starsi faceci nie rozgladali sie za toba!!! Nie mowie
      ze teraz nie bo kazda kobieta ma cos co podoba sie mezczyznie i niewazne czy on
      jest starszt czy mlodszy..... pa pa pozdrawiam MŁODA
      • losiu4 Re: CZY TO PRAWDA ŻE FACECI WOLĄ MŁODSZE??? 02.07.04, 08:07
        Gość portalu: MŁODZIUTKA napisał(a):

> Mojego poruszylo to ze bylam otwarta ale
        > nie chodzi mi oto ze na pierwszym spotkaniu poszlam z nim do lozka o nie!!!!!
        > Trzeba tez miec szacunek do siebie do wlasnego ciala.

oczywiście że trzeba mieć i dlatego dopiero za drugim razem należy skonsumować
        znajomość. Nawet Cosmo, wyrocznia nasza, tak radzi... chociaż przewiduje też
        wyjątki od reguły

Pozdrawiam

Losiu
      • Gość: buźka_aaa do MŁODZIUTKA IP: 217.153.99.* 03.07.04, 14:48
        <A tak pozatym cofnij sie
        kilka lat bylas mloda czy starsi faceci nie rozgladali sie za toba!!!>

mam 19 lat, a mój (od niedawna) chłopak 28 stąd, moje pytanie.
    • Gość: Ania Re: CZY TO PRAWDA ŻE FACECI WOLĄ MŁODSZE??? IP: 195.150.115.* 03.07.04, 17:36
      Mam 28 lat. Mam kilku kolegów, którzy wolą młodsze (młodsze o 8-10 lat).
      Jak się nad tym zastanowiłam to muszę przyznać, że wszyscy oni są niezbyt
      dojrzałymi facetami. Wola młodsze, bo takimi łatwiej kierować i jak powiedział
      jeden z nich "łatwiej sobie taką wychować". Poza tym są to na ogół mężczyźni
      niedojrzali do dorosłego zycia. Kiedy mężczyzna nie jest gotowy na ślub,
      dzieci, przyjęcie na siebie odpowiedzialności za rodzinę prościej jest mu
      związać się z 18 latką niż rówieśnicą (powiedzmy 30-latką). Młoda dziewczyna
      nie będzie nalegała na ślub i dzieci, a tacy mężczyźni własnie tego boją się
      najbardziej: ODPOWIEDZIALNOŚCI.
    • Gość: Lonia Re: CZY TO PRAWDA ŻE FACECI WOLĄ MŁODSZE??? IP: *.belchatow.sdi.tpnet.pl 20.07.04, 10:09
      Wprawdzie nie jestem mężczyzną, ale mam do czynienia z facetem, który lubił
      starsze. dzięki temu jest wspaniałym kochankiem. Ożenił się też ze starszą, (o
      rok), czyli ze mną. Teraz po kilku latach małżeństwa, wydaje mi się, że
      podobają mu się nadal starsze kobiety, ale za młodszymi tez się ogląda. I
      wniosek z tego taki, że młodszy lubi starsze a starszy lubi młodsze. To chyba
      norma?
    • Gość: Andzia Re: CZY TO PRAWDA ŻE FACECI WOLĄ MŁODSZE??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.04, 10:21
      A mi się wydaje, że facetom jest obojętne, byleby fajna dupeczka była. A to my -
      kobietki - w większości lubimy starszych. Mój jest starszy 7 lat :)
    • Gość: wero Re: CZY TO PRAWDA ŻE FACECI WOLĄ MŁODSZE??? IP: *.internet.radom.pl 20.07.04, 12:12
      pwenie,ze wola mlodze.Te,ktore sa zazwyczaj glupsze i nic jeszcze nie wiedza o
      zyciu.Ja swoja milosc poznalam w wieku 14 lat,on byl 10 lat starszy.Nie bylam
      jedyna...niebawem skoncze 19 i z mojej inicjatywy zakonczylam caly ten
      kabaret.Ale musze powiedziec,ze dzieki niemu wyroslam i inaczej patrze na
      facetow(szczegolnietych starszych)buziaki
    • Gość: aga Re: CZY TO PRAWDA ŻE FACECI WOLĄ MŁODSZE??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.04, 14:40
      nie jestem facetem ale powiem Ci ze to nie prawda.jestem starsza od mojego męża
      o pięć lat i z tego co wiem to woli właśnie starsze.Jego kumpli też kręcą
      starsze.także to nie jest regułą że wszyscy wolą młodsze i na dodatek
      niedoświadczone bo co to za przyjemność.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka