Gość: lolka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 23:00 plis Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skillzz Re: SZUKAM LOL'a ODEZWIJ SIĘ 31.07.04, 10:41 lol to był mój pan Hayde. Moje złe Alter Ego, ale znudził mi się i zastąpiłem go Morderczym Kubusiem Puchatkiem, więc już o nim nie usłyszysz. :] 3m się. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolka Re: SZUKAM LOL'a ODEZWIJ SIĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.04, 14:52 aha fajnie masz , nie czaje ni w ząb Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: SZUKAM LOL'a ODEZWIJ SIĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.04, 22:01 Witam, wybacz ze dopiero teraz, ale nie dam rady nonstop sie smiac z tego forum, czasem musze gdzies wyjsc. O co chodzi?? :) P.S. skils to taki głąb co pokazal swoje zdjecie na forum a ja z niego sie nabijalem :D. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolka Re: SZUKAM LOL'a ODEZWIJ SIĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.04, 13:53 witam! chodzi o to, że uwielbiam twoje poczucie humoru i chciałabym żebyś wiedział, że jesteś moim ideałem(ale niestety tylko z sposobu myślenia, nie wiem jak z resztą) pozdrufka dla ciebie nerx Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: SZUKAM LOL'a ODEZWIJ SIĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.04, 15:29 Dzieki, z reszta zapewniam Cie tez jest u mnie dobrze ;). Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolka Re: SZUKAM LOL'a ODEZWIJ SIĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.04, 16:49 lol dobijasz mnie, twoje teksty są rozbrajające Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: SZUKAM LOL'a ODEZWIJ SIĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.04, 18:15 :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JODEŁ LOL TO CIPA IP: 82.177.8.* 02.08.04, 00:34 LOL TY CIPO! LOL I LOLKA TO TA SAMA OSOBA!(MAJĄ TEN SAM IP) WALI CI JUŻ W TYM PUSTYM ŁBIE!!! NIKT CIE NA TYM FORUM NIE LUBI I SPECJALNIE TO NAPISAŁEŚ, ŻEBY POKAZAĆ ŻE KTOŚ CENI TWÓJ HUMOR!!! TWÓJ HUMOR JEST DO DUPY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BO OGÓLNIE TO TY CAŁY JESTEŚ DO DUPY! JESTEŚ SKOŃCZONYM KRETYNEM!!! ZAPEWNE W OGÓLE NIE MASZ PRZYJACIÓŁ I MUSISZ SIE DOWARTOŚCIOWAĆ!!! JESTEŚ PADALCEM... HACIEDE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolka alians ola Re: LOL TO CIPA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.04, 10:45 wyzywaj go sobie ile chcesz, tylko mi tu nie pisz, że to jest jedna i ta sama osoba, nie wiem jak mam ci to udowodnić, może ty coś wymyślisz jak jesteś taki błyskotliwy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: LOL TO CIPA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.04, 12:19 Ale ty jestes bystry jak woda w klozecie, hehehe, jak zes sprawdzil IP, ale z ciebie glupek, GLUPEK. Jak tylko bedziesz w krakowie to daj znac, poznasz moich przyjaciol ofiaro losu. Za to nikt nie ceni braku poczucia humoru. A jezeli brak ci poczucia humoru tzn. , ze rodzice sie nad toba znecaja i w tym ci wspolczuje. Co za glupek!!!!!! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Albo udowodnisz ze to ten sam IP. Nawet jesli to jest mozliwe to bedzie inny. Ale z ciebie głąb, głupek HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHhheheehhe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol DO FRAJERA :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.04, 12:38 A moje poczucie humoru nie podoba się glupkom ktorych krytykuje, hehehe. Głupkiem jestes na 100% ale czy kiedys cie zkrytykowalem bo zadales pytanie typu "Czy od calowania mozna zajsc w ciaze?" HEHEHEHEHEHEHHEHE Ale z ciebie głąb!!!!!!!!!!! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAH Napisz cos jszcze, lubie smiac sie sie z debili takich jak ty :) Odpowiedz Link Zgłoś