Dodaj do ulubionych

SZUKAM LOL'a ODEZWIJ SIĘ

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 23:00
plis
Obserwuj wątek
    • skillzz Re: SZUKAM LOL'a ODEZWIJ SIĘ 31.07.04, 10:41
      lol to był mój pan Hayde. Moje złe Alter Ego, ale znudził mi się i zastąpiłem
      go Morderczym Kubusiem Puchatkiem, więc już o nim nie usłyszysz. :] 3m się. ;]
      • Gość: lolka Re: SZUKAM LOL'a ODEZWIJ SIĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.04, 14:52
        aha fajnie masz , nie czaje ni w ząb
    • Gość: lol Re: SZUKAM LOL'a ODEZWIJ SIĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.04, 22:01
      Witam, wybacz ze dopiero teraz, ale nie dam rady nonstop sie smiac z tego
      forum, czasem musze gdzies wyjsc. O co chodzi?? :)
      P.S. skils to taki głąb co pokazal swoje zdjecie na forum a ja z niego sie
      nabijalem :D.
      • Gość: lolka Re: SZUKAM LOL'a ODEZWIJ SIĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.04, 13:53
        witam! chodzi o to, że uwielbiam twoje poczucie humoru i chciałabym żebyś
        wiedział, że jesteś moim ideałem(ale niestety tylko z sposobu myślenia, nie
        wiem jak z resztą) pozdrufka dla ciebie nerx
        • Gość: lol Re: SZUKAM LOL'a ODEZWIJ SIĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.04, 15:29
          Dzieki, z reszta zapewniam Cie tez jest u mnie dobrze ;). Pozdrawiam!
    • Gość: lolka Re: SZUKAM LOL'a ODEZWIJ SIĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.04, 16:49
      lol dobijasz mnie, twoje teksty są rozbrajające
      • Gość: lol Re: SZUKAM LOL'a ODEZWIJ SIĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.04, 18:15
        :D
    • Gość: JODEŁ LOL TO CIPA IP: 82.177.8.* 02.08.04, 00:34
      LOL TY CIPO!
      LOL I LOLKA TO TA SAMA OSOBA!(MAJĄ TEN SAM IP)
      WALI CI JUŻ W TYM PUSTYM ŁBIE!!! NIKT CIE NA TYM FORUM NIE LUBI I SPECJALNIE TO
      NAPISAŁEŚ, ŻEBY POKAZAĆ ŻE KTOŚ CENI TWÓJ HUMOR!!! TWÓJ HUMOR JEST DO
      DUPY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BO OGÓLNIE TO TY CAŁY JESTEŚ DO DUPY!

JESTEŚ SKOŃCZONYM KRETYNEM!!! ZAPEWNE W OGÓLE NIE MASZ PRZYJACIÓŁ I MUSISZ SIE
      DOWARTOŚCIOWAĆ!!!
      JESTEŚ PADALCEM...
      HACIEDE
      • Gość: lolka alians ola Re: LOL TO CIPA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.04, 10:45
        wyzywaj go sobie ile chcesz, tylko mi tu nie pisz, że to jest jedna i ta sama
        osoba, nie wiem jak mam ci to udowodnić, może ty coś wymyślisz jak jesteś taki
        błyskotliwy
      • Gość: lol Re: LOL TO CIPA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.04, 12:19
        Ale ty jestes bystry jak woda w klozecie, hehehe, jak zes sprawdzil IP, ale z
        ciebie glupek, GLUPEK. Jak tylko bedziesz w krakowie to daj znac, poznasz moich
        przyjaciol ofiaro losu. Za to nikt nie ceni braku poczucia humoru. A jezeli
        brak ci poczucia humoru tzn. , ze rodzice sie nad toba znecaja i w tym ci
        wspolczuje. Co za glupek!!!!!! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Albo udowodnisz ze to ten
        sam IP. Nawet jesli to jest mozliwe to bedzie inny. Ale z ciebie głąb, głupek
        HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHhheheehhe
      • Gość: lol DO FRAJERA :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.04, 12:38
        A moje poczucie humoru nie podoba się glupkom ktorych krytykuje, hehehe.
        Głupkiem jestes na 100% ale czy kiedys cie zkrytykowalem bo zadales pytanie
        typu "Czy od calowania mozna zajsc w ciaze?" HEHEHEHEHEHEHHEHE Ale z ciebie
        głąb!!!!!!!!!!! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAH Napisz cos
        jszcze, lubie smiac sie sie z debili takich jak ty :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka