kiki22222 31.07.04, 14:48 dostaje od starszych 400-450zl co miesiac musze sie za to ubrac i kupic sobie kosmetyki jak sadzicie to duzo czy malo,dodam ze jestem zKatowic.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jumar1 Re: kieszonkowe 31.07.04, 14:52 Ile masz lat....zapomniałas dodac. Przeciez potrzeby rosna wraz z wiekiem! Odpowiedz Link Zgłoś
czaroffnica24 Re: kieszonkowe 31.07.04, 14:55 Wybacz mała, ale jesteś beznadziejna... Odpowiedz Link Zgłoś
jumar1 Re: kieszonkowe 31.07.04, 15:07 Wiec tak sie sytuacja ma...... Jesli masz młoda damo 20 lat...to powinnas byc wdzieczna ze dostajęsz jeszcze kieszonkowe!!! Wiesz,ze wielu ludzi w tym pieknym kraju dostaje tyle pieniązków za prace przez cały miesiąć(np.kasjerki w hiper.)majac na głowie nierzadko dziecko(w dobrym przypadku jedno)męza czasem tez bez pracy. Wiec zacznij odkładac część z tych pieniażków na przyszłość...w Twoim wieku juz powinnas zacząc myslec rozsadnie! Odpowiedz Link Zgłoś
agniesia1983 dużo 31.07.04, 17:26 uważam, że to dużo, ja otrzymuję mniej więcej tyle, ale wszystko wydaję na złoto, torebki Gucciego i buty ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jumar1 Re: dużo 31.07.04, 17:58 bezsprzecznie sie z Toba zgadzam....bo na cóz mozna wydawac pieniądze jak nie na złoto i torebki od Gucci'ego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: kieszonkowe IP: *.acn.waw.pl 01.08.04, 05:20 Rzeczywiście mało dostajesz, zakręć się za jakimś kolesiem, który będzie mógł Ci zasponsorować wyjście do knajpy czy jakiś fajny ciuch. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ladyl Re: kieszonkowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.04, 11:42 tez mam 20 i dostaje stowke :) na ciuchy dostaje oddzielnie, ale i tak szukam pracy. za 400 zeta od rodzicow nic by mi sie chyba nie chcialo robic ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała Re: kieszonkowe IP: *.luzyckie.sdi.tpnet.pl 01.08.04, 15:53 450 zloty na same ciuchy i kosmetki miesiecznie ? ;] to duuzo :D ja sama mam 15 lat dostaje 50 zloty tygodniowo i tak wszystko na dragi idzie ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: kieszonkowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.04, 16:12 Ale masz skąpych rodziców, na twoim miejscu uciekl bym z domu :( hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: incka Re: kieszonkowe IP: *.bronowice.krakow.pl 01.08.04, 17:04 Ja odstaje 500 zł, musze za to opłacic mieszkanie, kupić materialy naukowe i przezyć cały miesiąc w studenckiej rzeczywistości. Twoja osobe pozostwiam bez komentarza... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: kieszonkowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.04, 23:01 o kurcze ja gdybym tyle dostawała to bym sobie na wakacje mogła odłożyć:P Acha ja nie dostaje kieszonkowego od rodziców( biorę sobie sama) ale wiem ile moge wziąć tzn. nie za dużo:(((( Odpowiedz Link Zgłoś