Gość: jenny IP: *.waw-kor.leased-e.ids.pl 02.08.04, 09:09 jak myślicie? czy można zajść w ciąże podczas dotykania się z partnerem przez bieliznę??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pumaaa Re: wpadka 02.08.04, 09:13 oczywiście ale w tym wypadku na 100% urodzisz czworaczki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipi>pumaaa Re: wpadka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.04, 09:47 co ty pumaaa gadasz! w tym wypadku na pewno urodzi....bravo girl!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: wpadka IP: *.proxy.astra-net.com 02.08.04, 12:22 Biedne dziecko buahahahahaha co za ciemnogród!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: wpadka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.04, 12:27 HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA, no pewnie że mozna, nawet na samą mysl o dziecku mozna zajsc w ciaze, od polykania spermy tez, głupia, to chyba oczywiste, HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lovely Re: wpadka IP: *.softel.elblag.pl 02.08.04, 12:41 A o całowaniu to juz lepiej w ogóle nie myśleć:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leena Wpadką to chyba ty byłaś! IP: 82.177.8.* 03.08.04, 16:11 A ty myślisz że jak powstałaś??? Oczywiście mamusia z tatusiem sie dotykali przez bielizne i sie urodziłaś! a ty zapewne myślałaś, że cie bocian przyniósł?????!!!!!!!!!! Lecz sie dziewczyno, lecz.. Odpowiedz Link Zgłoś
oliviaa Re: wpadka 03.08.04, 17:27 Patrząc na swojego faceta też możesz zajść w ciążę.... hehehehe ciemnota.... Odpowiedz Link Zgłoś
sabinka_20 Re: wpadka 04.08.04, 00:27 MOZNA JESLI MASZ DZIURE W MAJTKACH A ON SPREME NA PALCU I WPROWADZI GO GŁĘEEEEEEEEEEBOKOOOO DO POCHWY :) I OCZYWISCIE JESLI DOTYKA TWOICH SUTKÓW.WTEDY MUISZ SIE PILNOWAC ,AZ PARTNER DOKLADNIE WYLKIZAC TWOJE PIERSI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ginekolog Re: wpadka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 13:34 to zależy od koloru bielizny czarny- bliźniaki biały -trojaczki czerwony- czworaczki niebieski mutanty różowy- siostry syjamskie zielony-dziecko z downem ciemnoto nie uczyli cie tego w szkole?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sunny Re: wpadka IP: 195.94.207.* 09.08.04, 15:52 załamanie!! dziewczyno jak jestes nie douczona ,to nei bierz się za seks,błagam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: wpadka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.04, 15:54 No jesli tak myslisz to ty naprawde malo wiesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARTUŚKA Re: wpadka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 23:44 SŁUCHAJ! NIKT CI TU NIE CHCE POWIEDZIEĆ TO JA CI POWIEM! NIE! PRZEZ DOTYKANIE SIĘ PRZEZ BIELIZNE NIE ZAJDZIESZ W CIĄŻĘ! BEZ OBAW!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIEZAPOMINAJKA Re: wpadka IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.08.04, 15:28 NAPEWNO NIE MOŻNA CHYBA ZE FACET MIALBY CAŁA ŁAPĘ SPERMY I WSADZIŁ CI JA DO ŚRODKA Odpowiedz Link Zgłoś
szpiczak Re: wpadka 20.08.04, 15:34 jasne! chyba ze bedziesz miec bielizne z lateksu wtedy sterylnosc gwarantowana. acha! i jeszcze niezapomnij przez biala bielizne najszybciej sie zachodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
wote Re: wpadka 25.08.04, 14:46 Jesteście bandą idiotów. Dziewczyna zadaje pytanie bo nie wie więc jej kulturalnie odpowiedzcie! A JAK CHCECIE SIĘ NABIJAĆ TO SCHOWAJCIE SWOJE IDOTYCZNE TEKSTY W WASZE PUSTE ŁBY!!! CIEKAWE CZY JAK BY WAS KTOŚ SPYTAŁ O TO TWARZĄ W TWARZ TO TEZ BYŚCIE SIĘ TAK NABIJALI? TROCHĘ KULTURY!!!!!!!!!!!!!!! ALE MNIE TACY LUDZIE JAK WY WK.....! ŻAL MI WAS! Odpowiedz Link Zgłoś
cashca Re: wpadka 25.08.04, 21:09 wote napisał: > Jesteście bandą idiotów. Dziewczyna zadaje pytanie bo nie wie więc jej > kulturalnie odpowiedzcie! A JAK CHCECIE SIĘ NABIJAĆ TO SCHOWAJCIE SWOJE > IDOTYCZNE TEKSTY W WASZE PUSTE ŁBY!!! > CIEKAWE CZY JAK BY WAS KTOŚ SPYTAŁ O TO TWARZĄ W TWARZ TO TEZ BYŚCIE SIĘ TAK > NABIJALI? > TROCHĘ KULTURY!!!!!!!!!!!!!!! ALE MNIE TACY LUDZIE JAK WY WK.....! Sadze tak samo jak Ty!Jak ktos nie hce nie musi odpowiadac-nikt nie zmusza-ja rowniez zadalam pytanie i co i wielce mnie zjechano...ehhh niektorzy sa za prosci by z nimi gadac! > ŻAL MI WAS! Odpowiedz Link Zgłoś
okrim Re: wpadka 26.08.04, 22:50 Przykro mi, że koledzy i koleżanki co prawda niektórzy traktują niepoważnie zadających pytania. A mówią, że kto pyta nie błądzi. Co zas do pytania to poprostu opuźnia ci sie okres więc nie obawiaj się, że zaszłaś bo bez bezpośredniej ingerencji do pochwy nie zajdziesz w ciążę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaka Re: wpadka IP: *.serwer.net / *.serwer.net 25.08.04, 15:27 jesli facet mial wytrysk to wszystko jest mozliwe Odpowiedz Link Zgłoś
tomek854 Ja też mam pytanie: 30.08.04, 13:54 CaLowaliśmy się i ona ma pryszcze - czy jesteśmy w ciąży? Odpowiedz Link Zgłoś