Gość: Krysia IP: *.acn.waw.pl 03.08.04, 15:19 Panowie od dłuższego czasu zastanawiam sie czy wy panowie wolicie cipki ogolone ( wydepilowane ) czy zarośnięte bujnym gąszczem . Wisujcie sie !!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xxx Re: Do Panów Temat : cipki !!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.04, 15:48 oczywiscie ze wydepilowane... lizalas kiedys wlosy? fuj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tytus Re: Do Panów Temat : cipki !!!!!!!!!!! IP: *.byss.pl 03.08.04, 16:46 a to zależy - owłosione mocniej, badziej podniecająco pachną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leopold Jezyk to nie maczeta, a cipka to nie dzungla IP: 82.177.8.* 03.08.04, 18:33 Jezyk to nie maczeta, a cipka to nie dzungla Jezyk to nie maczeta, a cipka to nie dzungla Jezyk to nie maczeta, a cipka to nie dzungla Jezyk to nie maczeta, a cipka to nie dzungla Jezyk to nie maczeta, a cipka to nie dzungla Jezyk to nie maczeta, a cipka to nie dzungla Jezyk to nie maczeta, a cipka to nie dzungla Jezyk to nie maczeta, a cipka to nie dzungla Jezyk to nie maczeta, a cipka to nie dzungla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Do Panów Temat : cipki !!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 03.08.04, 22:48 Najlepsza jest ogolona, ostatecznie może być wystrzyżona w jakiś fajny wzorek, np. serduszko. Odpowiedz Link Zgłoś
panel555 Re: Do Panów Temat : cipki !!!!!!!!!!! 14.08.04, 20:42 Pedofile!!!Wygolona cipka dorsłej kobiety wygląda obleśnie!!!Podniecający jest trójkącik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariolka Re: Do Panów Temat : cipki !!!!!!!!!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 14.08.04, 21:24 A niby dlaczego obleśnie? Hę? Odpowiedz Link Zgłoś
wujekdobrarada Re: Do Panów Temat : cipki !!!!!!!!!!! 14.08.04, 21:42 no ludzie, musi byc wygolona (jakis fajny maly irokezik), ale dżungla??? bez przesady lata 70-te minely, a poza tym to jak to wyglada??? Ktos tam pisal i wzmaganiu "podniecajacego" zapachu, a ja sie zawsze zastanawialem czy śledź śmierdzi pizdą, czy pizda śledziem??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariolka Re: Do Panów Temat : cipki !!!!!!!!!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 14.08.04, 21:49 A ja się ciągle nie dowiedziałam dlaczego obleśnie??!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wujekdobrarada Re: Do Panów Temat : cipki !!!!!!!!!!! 14.08.04, 21:56 obleśnie to wyglada nieogolona!!! az sie rzygac chce. jak cipka jest mala (nierozlazła) to uwazam ze wyglada zajebiscie calkowicie ogolona!!! tak widze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariolka Re: Do Panów Temat : cipki !!!!!!!!!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 14.08.04, 21:57 ta odpowiedz mi sie podoba;) Odpowiedz Link Zgłoś
misiekk11 Re: Do Panów Temat : cipki !!!!!!!!!!! 14.08.04, 23:32 zdecydowanie wygolona, tym bardziej, ze ja uwielbiam dluugo po niej jezdzic jezyczkiem, a po wlosach to jakos niezbyt... a i jak juz golisz to nie pozwol zeby troche odroslo bo wtedy strasznie drapie- tak sie wlasnie nauczylem dla czego powinienem golic twarz i zrozumialem czemu kobiety tak narzekaja na nieogolonych facetow Odpowiedz Link Zgłoś
wujekdobrarada Re: Do Panów Temat : cipki !!!!!!!!!!! 14.08.04, 23:37 popieram przedmówce w calej rozciągłości ekserymentu afinicznego!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariolka Re: Do Panów Temat : cipki !!!!!!!!!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 14.08.04, 23:37 Nie wszustkie narzekają;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sffinx Re: Do Panów Temat : cipki !!!!!!!!!!! IP: *.core.lanet.net.pl 15.08.04, 01:17 Najlepszy jest pielęgnowany angielski trawnik. Zarośla i szuwary beeeeeeeeeeeeeeee ! Odpowiedz Link Zgłoś