Gość: sklonna do zemsty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.04, 19:19 nie wiem czy komukolwiek to sie zdarzyło ale ostatnio przyłapałam moja najlepsza przyjaciółke jak sie obmacuje z moim chlopakiem co mam robic??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michal3101 Re: totalny szok 06.08.04, 20:35 Pozbądź się ich obojga.Tylko pamiętaj żeby zatrzeć ślady... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masabka Re: totalny szok IP: *.system / *.system-net.pl 06.08.04, 21:06 to znaczy ze nie jest ciebie wart a o kolezance wole nie pisac co mysle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JASTA Re: totalny szok IP: 195.205.245.* 06.08.04, 21:22 NAJLEPSZA KOLEZANKA, TAK??? A O CHLOAKU ZAPOMNIJ BO I TAK TO BEDZIE CIE DRECZYLO NAWET JAK ZNAJDZIE JAKIES MOCNE WYTLUMACZENIE. TRZYMAJ SIE CIEPLUTKO I POMYSL O SOBIE A NIE O TYM JAK ZAREAGUJE KOLEZANKA I CHLOPAK, JAK IM POWIESZ ZE NIE CCHESZ ICH ZNAC. POZDRAWIAM!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spray Re: totalny szok IP: *.vline.pl 10.08.04, 10:21 dokładnie.. zapomnij o nich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skłonna do zemsty dziekuje wszystkim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.04, 22:18 poszłam za wasza rada i przyjazn poszła na straty a wobec chlop[aka mam niecne plany a wiec mysle ze jakos dam rade , a szkoda ze sie tak skonczył ja mu jeszcze pokaze jakie to fajne uczucie całuje i pozdrawiam dzieki papa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DAWID Re: totalny szok IP: *.localnet.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.04, 20:16 NIE MA SENSU SIE ODGRYZAC, TO TAKIE DZIECINNE.NIE PAL ZA SOBA MOSTOW ALE ODEJDZ Z PODNIESIONA GLOWA. WTEDY POKARZESZ IM OBOJGU JAKA JESTES WIELKA! POZDROWIONKA! TRZYM SIE CIEPLUTKO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: totalny szok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 21:32 Otruj ich!!! :D hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podrozni Re: totalny szok IP: 195.101.219.* 09.08.04, 23:44 Moze sprawdzala czy ma weza w kieszeni? Masz trzy mozliwosci: 1. Mozesz sie do nich przylaczyc i stworzycie namacalny trojkacik. 2. Mozesz swojemu chlopakowi zrobic tak dobrze, ze zapomni jak sie nazywa a juz nie wspominajac o Twoich kolezankach. 3. Mozesz ich zostawic razem, niech sie dalej macaja. Odpowiedz Link Zgłoś