Dodaj do ulubionych

pęknięta prezerwatywa

IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.04, 23:22
Zdarzyło wam się kiedys, że prezerwatywa pękła? Jeśli tak, to jakiej byla
firmy? Ja miała kiedyś taką przygodę z tym z firmy Unimil - na pewno już
nigdy ich nie kupię!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Sandra Re: pęknięta prezerwatywa IP: *.oskbraniewo.pl 08.08.04, 17:14
      A ja wlasnie z Narzeczonym przerzucilismy sie na unimilki bo durexy nam 3 razy
      pekly i musialam przez to jesc postinor a to juz wydatek 64 zlote wiec wole
      unimila.pozdroo.
    • Gość: kasia838 Re: pęknięta prezerwatywa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.04, 17:26
      pekly..3x unimil
      • Gość: magda Re: pęknięta prezerwatywa IP: *.net.pulawy.pl / *.net.pulawy.pl 23.08.04, 14:20
        po czym poznac, ze gumka pekla? mi sie to nigdy nie zdarzylo..
    • Gość: ania Re: pęknięta prezerwatywa IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.04, 00:47
      nadal interesują mnie wasze doświadczenia!!!
      • pieszczoszka13 Re: pęknięta prezerwatywa 23.08.04, 16:25
        skoro prezerwatywy sa tak malo pewne czyz nie lepiej postarac sie o zakup
        tabletek antykoncepcyjnych??? i nic wtedy nie peknie :) pozdr.
    • Gość: may Re: pęknięta prezerwatywa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 07:42
      ja jade na durexach i jeszcze nie zawiodly
      i tez interesuja mnie doswiadczenia innych w tej kwestii :>
      • Gość: Myliana Re: pęknięta prezerwatywa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 11:16
        Raz pękła mi prezerwatywa i poszła do lekarza po "tabletke po" (Postinor duo)
        ale to taka dawka hormonów że aż zemdlałam po jej zażyciu - od tamtego
        czasu "wcinam" tabletki - przynajmniej teraz mam spokój :)
        • Gość: Zdzisiu Re: pęknięta prezerwatywa IP: 213.25.22.* 20.08.04, 01:14
          od tabletek bedziesz gruuuuubaaaaaaa... to ogromna bomba kaloryczna, zmienia
          cykl funkcjonowania homromnów, zmienia się przemiana materii w twoim ciele...
          możesz utyć.
          • Gość: ania Re: pęknięta prezerwatywa IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 23.08.04, 00:21
            racja, a ja za nic na swiecie nie chcę przytyć
          • Gość: mimi Re: pęknięta prezerwatywa IP: *.toya.net.pl 23.08.04, 09:27
            możesz też schudnąć, różnie to bywa. Moja przyjaciółka schudła, a poza tym
            cycki jej urosły, poważnie. Zawsze miała farta. Swoją drogą - co za argument
            przeciw pigułkom "będziesz gruuuba!", znacznie lepiej zajść w ciążę albo
            stresować się pękniętym kondomem.
          • Gość: m.m. Re: pęknięta prezerwatywa IP: *.toya.net.pl 23.08.04, 09:27
            bomba kaloryczna??? pojebało cię???
    • Gość: Chmurka Re: pęknięta prezerwatywa IP: 80.51.246.* 18.08.04, 08:27
      mi pękła 2 lata temu, i zaszłam w ciąże.
      a tak wogle to w życiu używałam z 6 razy i w tym 3 razy mi pękły, nie wiem
      czemu, moze były źle założone , może seks był za ostry ...?
      ale gumek juz nie używam, biore tabletki o naziwe Rigevidon : ich cena to 7 zł,
      i jestem pewna ze nie zajde ponownie w ciąże.
      • Gość: ania Re: pęknięta prezerwatywa IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.04, 00:34
        Durex sa najlepsze!!!
        • Gość: nika Re: pęknięta prezerwatywa IP: 195.117.2.* 20.08.04, 14:14
          kochana ,
          durexy nie są najlepsze.
          mi pękła a była dobrze nałożona , nie uszkodzona i nie przeterminowana.
          no ale teraz mam piękną córeczkę:)
    • ruda_szczurka Re: pęknięta prezerwatywa 20.08.04, 00:40
      ale czym sie przejmujesz? w koncu prezerwatywy sa jednorazowego uzytku! co z
      tego, ze pekla... i tak po uzyciu do kosza leci.. peknieta czy cala - lot e
      difrent?
      ;)
    • Gość: I`love Bielawa Zapytajcie starego Pagaja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.04, 07:53
    • Gość: aaa Re: pęknięta prezerwatywa IP: *.litnet.bmj.net.pl / *.bmj.net.pl 20.08.04, 12:50
      U mnie pekła Durex,zaraz po tym leciałam do lekarza po recepte na postinor.Od
      tego czasu zazywam pigułki
    • Gość: niezapominajka Re: pęknięta prezerwatywa IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.08.04, 14:25
      lepiej przerzuć się na pigułki,mi durexy też pękły.pozdro
      • Gość: MoNa Re: pęknięta prezerwatywa IP: 80.51.224.* 23.08.04, 00:35
        Durexy zawodza. Nam tez pekly no i trzeba bylo leciec po postinor. Od tego
        czasu biore pigulki. pozdr
    • Gość: dola unimil 2 razy mi pękły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 08:53
      Raz te kolorowe (miętowa) a innym razem te cieniutkie (chyba 004). Od tej pory
      nadal stosuje unimil ale blue.No ale na szczęście wtedy w ciąże nie zaszłam.
    • Gość: kaka Re: pęknięta prezerwatywa IP: *.serwer.net / *.serwer.net 23.08.04, 13:45
      2 razy pękła z unimilu...jednak niezrazilismy sie i nadal ich uzywamy,tylko
      przerzucilismy sie na te ze srodkiem plemnikobojczym..
    • Gość: bussiness Re: pęknięta prezerwatywa IP: *.crowley.pl 23.08.04, 15:36
      mi w zyciu zadna nie pekla, a durexy sa najlepsze. Z reszta znudzily mi sie i
      tak wiec wcinam tabletki ;]
    • Gość: kot Re: pęknięta prezerwatywa IP: *.cn.net.pl / *.cn.net.pl 23.08.04, 15:40
      z wlasnego doswaidczenia wiem ze guma dobrej jakosci dobrze zalozona nigdy nie
      peka, uzywalem DUREX ELITEi uwazam je za bardzo dobre prezerwatywy , z
      opowiadan wiem zeby sie strzec unimilow wszelkich , teraz z moja pania
      przerzucilismy sie na tabletki z dwoch powodow : taniej(dzien w dzien 12 zl do
      troche duzo za 2opakowania) i bezpieczniej przedwszystkim :) (co do zdrowia to
      nie wszystkie sa szkodliwe) moja pani uzywa diane 35 i nie narzeka, no podobnie
      jak wspomniana wyzej dziewczyna rosna jej piersi i chudnie ) ale zwazywszy na
      to ze ma miseczki 75D i ma byc chudsza jesio to efekt nieporzadany troche )
    • Gość: madzierek Re: pęknięta prezerwatywa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 16:14
      Ja biorę tabletki już od 5 lat i nie przytyłam z ich powodu ani kilogramka. Nie
      muszę martwić się, że coś mi pękło a poza tym dużo przyjemniej kochać się bez
      gumki. Jest tylko jeden warunek - w przypadku tabletek trzeba
      mieć "sprawdzonego" partnera. Nie chronią przed chorobami tak jak prezerwatywy.
      • Gość: ania zachwalacie tabletki IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.04, 00:04
        Zachwalacie tabletki, a ja jakoś nie jestem do nich przekonana. Wiem, że to
        znaczenie bezpieczniej, ale wizja kilku kilogramów więcej naprawdę mnie
        odstrasza. Niektórzy twierdzą, że wcale tak nie musi byc, ale ja jeszcze nie
        spotkałam sie z tym, żeby któraś z moich kolezanek nie przytyła po tabletkach.
        Jednak powoli zaczynam się powaznie nad nimi zastanawiać, bo naprawde mam już
        dosyć tych prezerwatyw. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka