Dodaj do ulubionych

depilacja brazylijska

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.04, 20:12
W kwietniowym cosmo był artykuł o depilacji miejsc intymnych i teraz szukam
telefonu do salonu pani Gabrieli Kamińskiej. A może macie jakies namiary na
inne salony gdzie wykonuja dobrze i po przystepnej cenie depilacje
brazylijską?? help!!
Powiedzcie.... bardzo to boli??? :)
Obserwuj wątek
    • Gość: kitty Re: depilacja brazylijska IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.04, 20:14
      salony w warszawie:)
      • Gość: depilator Re: depilacja brazylijska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.04, 22:53
        zadzwoń do mnie
      • Gość: kasia Re: depilacja brazylijska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 18:34
        Salon Piękności TAIS
        ul. Grzybowska 2, lok. 32
        00-131 Warszawa
        tel. 436 06 50
        www.salontais.pl
    • Gość: dysia_21 Re: depilacja brazylijska IP: *.dsl.mindspring.com 09.08.04, 04:59
      Ja poddalam sie temu zabiegowi i bylam zadowolona z efektu. Niestety nie bylo to w Polsce i mysle ze
      adresy z zagranicy Cie nie usatysfakcjonuja. Jesli chodzi o bol to rzeczywiscie - boli. Za pierwszym
      razem bolalo najbardziej, moze dlatego ze bylam najbardziej zestresowana i nie wzielam nic
      przeciwbolowego. Godzinke przed zabiegiem wez silny srodek przeciwbolowy i tego dnia nie uzywaj
      zadnych oliwek ani balsamow nawilzajacych( w okolicach bikini).Caly zabieg mialam dlonie zacisniete
      na lozku- to pomaga wytrzymac bol( przynajmniej mi).Zabieg jest naprawde wart zachodu bo wloski
      dlugo nie odrastaja a po kolejnych razach jeszcze wolniej i duzo,duzo slabsze. A twoja misia bedzie
      przez dlugi czas gladziutka:)))
    • Gość: inspira co to jest depilacja brazylijska? IP: *.rzeszow-pilsudskiego.sdi.tpnet.pl 09.08.04, 06:33
      Prosżę, oświećcie dziewczyny i Panie co znaczy "brazylijska"? Nie czytam
      magazynu a zaintrygował mnie wpis. Rozumiem, że nazwa ma jakiś związek z
      brazylijskimi tancerkami podczas karnawału? A może to zupełnie inne koneksje?
      Przepraszam, jeżeli strzeliłem gafę
      • Gość: dysia_21 Re: co to jest depilacja brazylijska? IP: *.dialup.mindspring.com 09.08.04, 12:36
        Depilacja brazylijska to depilacja miejsc intymnych, nie tylko okolic bikinii. Dxieki niej mozemy sie
        pozbyc wszystkich wloskow a nie tylko tych wyrastajacych na pograniczu z majteczkami. Znam osoby
        ktore zostawiaja sobie jakies ciekawe wzorki nawet w postaci inocjalow swoich partnerow- te
        zagraniczne kosmetyczki potrafia duzo- w koncu biora za te kilka minutek niezla kaske:)))
        • Gość: inspira wyobrażam sobie, to musi być rewelacja IP: *.rzeszow-pilsudskiego.sdi.tpnet.pl 09.08.04, 18:45
          dzięki dysia_21 za wyjaśnienie. Dziwię się, że nie wiedziałem nic o takich
          możliwościach. Niezwykłe. Rozumiem, że taki zabieg jest o wiele trwalszy niż
          normalna depilacja np. kremem? Na jakiej zasadzie to działa? Ile Was to
          kosztuje piękne Panie?
          Pozdrawiam
          • Gość: dysia_21 Re: wyobrażam sobie, to musi być rewelacja IP: *.dsl.mindspring.com 12.08.04, 02:46
            Pewnie ze jest duzo trwalsza ale tez bolesniejsza.Ale czego sie nie robi dla dobrego samopoczucia i
            facetow:))) Ja za to place 120-150 zl za zabieg. Ceny sa zroznicowane ale w dobrych salonach tak sie
            placi:(((
            • wcalenietakimaly Re: wyobrażam sobie, to musi być rewelacja 12.08.04, 03:18
              gdzies byl jakis watek ze sie inaczej sika po depilacji w tym miejscu.
              Przekazesz swoje doswiadczenia?
              • Gość: dysia_21 Re: wyobrażam sobie, to musi być rewelacja IP: *.dialup.mindspring.com 12.08.04, 05:56
                Ty jestes niepowazny. Na glupie pytania ni odpowiadam:(((
              • Gość: tuśka Re: wyobrażam sobie, to musi być rewelacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.04, 17:56
                tak!!! to prawda!!! inaczej sie sika!!! potwierdzam!!! :]
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka