Dodaj do ulubionych

moj facet woli...........

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 11:25
moj facet woli loda nasz zwiazek opiera sie na tym ze on zrobi mi dobrze
reka (a robi to zajebiscie) i zaraz prosi mnie zebym zrobila mu loda a ja
pragne sexu chce sie z nim kochac ale nie wiem jak mu to powiedziec boje sie
zebygo nie zranic bo bardzo mi na nim zalerzy ja go poprostu kocham!!!!!!!
Pomocy.
Obserwuj wątek
    • Gość: eftrzy Re: moj facet woli........... IP: *.pronet.pl 10.08.04, 13:31
      powiedz mu że Cie boli gardło i zaproponuj dla odmiany normalny seks ;)
    • Gość: Czaroffnica24 Re: moj facet woli........... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.04, 15:26
      Współczucia, facet ma żonkę albo przynajmniej stałą dziewczynę. I należy do
      tego typu facetów, co to miłości oralnej nie uznają za sex - więc w ich
      mniemaniu - nie zdradzają.
      Daj se z nim spokój.
      • Gość: aaa Re: moj facet woli........... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.04, 16:19
        Tak to prada koles jest jakis dziwny. Ty tez nie jestes inna skoro boisz sie o
        tym mu powiedziec i robisz to co on chce. A twoje zachcianki sie nie licza?Tak
        sie poswiecisz??
    • Gość: Dominika Re: moj facet woli........... IP: 80.48.88.* 10.08.04, 19:35
      Babolu! Rzuć sie kiedyś na niego i zgwałć go! Może wtedy zrobumie co
      woilsz...??? Z facetami trzeba ostro!!!
      Pozdrawiam i życzę miłych doznań :)
    • magdalena_22 Re: moj facet woli........... 11.08.04, 13:01
      Są dwa wyjścia z tej niezręcznej sytuacji..Sex nie polega tylko na dawaniu, jeśli Ty spełniasz jego życzenia i robisz mu dobrze, tak jak on lubie, Ty też powiedz czego pragniesz. Facet lubi konkrety, nie domyśli się, że chcesz prawdziwego sexu, jak sama mu tego nie powiesz, lub delikatnie nie dasz mu tego do zrozumienia..Szepnij mu do uszka - "uwielbiam twojego malucha, uwielbiam go pieścić..tak bardzo mnie to podnieca!! pragnę poczuć go w sobie!! chyba oszaleję, jak wejdziesz we mnie!!"..Jak mu to powiesz, nie zorientujesz się, a już będziesz go czuła głęboko w sobie. Gwarantuje!
      • Gość: Megana Re: moj facet woli........... IP: 195.136.246.* 11.08.04, 16:15
        Ups, magdaleno_22, tylko nie "malucha", bo moze to zle zinterpretowac:))
    • ghostdogg Re: moj facet woli........... 11.08.04, 18:38
      Gość portalu: efcia_20 napisał(a):

> moj facet woli loda nasz zwiazek opiera sie na tym ze on zrobi mi dobrze
      > reka (a robi to zajebiscie) i zaraz prosi mnie zebym zrobila mu loda a ja
      > pragne sexu chce sie z nim kochac ale nie wiem jak mu to powiedziec boje sie
      > zebygo nie zranic bo bardzo mi na nim zalerzy ja go poprostu kocham!!!!!!!
      > Pomocy.

moze twoja kloaka nie jest sexi albo duzo gadasz i chce chwili spokoju - sam
      nie wiem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka