Dodaj do ulubionych

Czemu mnie boli

12.08.04, 17:44
gdy moj facet we mnie wchodzi czuje straszny bol,i tak jest przy kazdym razie
nie wiem czy to jest normalne?
Obserwuj wątek
    • mika122 Czemu mnie boli 12.08.04, 18:08
      chcialabym sie dowiedziec czy ktoras z was tez miala kiedys taki
      problem,martwie sie poniewaz sex zaczyna sie od nieprzyjemnej sytuacji i
      pozniej nie moge sie rozluznic!
      • Gość: hili Re: Czemu mnie boli IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.04, 18:11
        tez tak mam... ;( Tylko ze ja jestem poczatkujaca to troche zmienia postac
        rzeczy... Jeszcze sie do konca wyluzowac nie potrafie... Mysle, ze bedzie
        lepiej " praktyka czyni mistrza.." Pozdrawiam! Zycze powodzenia ;)
        • mika122 Re: Czemu mnie boli 12.08.04, 18:31

ja tez nie jestem taka zaawansowana!
          Tylko ze moj facet pragnie tego non stop!
          Jak powiedzials praktyka czyni mistrza!
          DZieki narazie
          • Gość: jaa Re: Czemu mnie boli IP: *.one.pl / 212.160.232.* 12.08.04, 18:50
            Moze odrobina winka przed......? Na rozluznienie :) Moze nie jestescie dosc
            podniecone i mokrutkie ;P ???
    • Gość: DAWID Re: Czemu mnie boli IP: *.localnet.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.04, 19:02
      A MOZE JESTES DZIEWICA????
      TO BYL ZARCIK , TAK NA POWAZNIE TO MOZESZ MIEC JAKIS STAN ZAPALNY MALEJ ALBO
      JEST TO NA PODLOZU PSYCHICZNYM NP. URAZ PSYCHICZNY , LEK PRZED NIECHCIANA
      CIAZA, LEK LUB WSTRET DO PARTNERA ITD ITP. LUB PO PROSTU JESTES ZA MALO
      PODNIECONA I NAWILZONA.
      PZDR
      • mika122 Re: Czemu mnie boli 12.08.04, 19:08
        wiesz co boli mnie gdy wchodzi ale gdy juz jest w srodku to jest ok!i moze go
        wkladac i wyciagac ale jak zrobi dluzszy odpoczynek np.20 min. to znowu jest to
        samo!
        • Gość: aśa Re: Czemu mnie boli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 23:46
          Oj nie gadajcie Jej takich głupot - milka nie masz żadnego urazu psychicznego,
          tyłozgjecia macicy i chorób wenerycznych!!! Jesteś młodziutka i to normalne !!
          Ale daj sobie czasi nie myśl o tym !! Rozluźnij się :) Wiele kobiet tak ma :)
    • Gość: asia Re: Czemu mnie boli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 23:42
      A to zależy czy jest On Twoim pierwszym facetem :>? Mnie bolało przez chyba
      pierwszych 15 razy(przez kilka pierwszych sekund), potem ból mijał, potem
      nadszedł Orgazm, teraz jest maxymalnie superfajnie:) Rozluźnij się, nie myśl o
      bólu, zaczynajcie kiedy Ty będziesz wilgotna :))) Ahoj:) Powodzenia:) Wszystko
      przed Toba :))
    • Gość: Olivia Re: Czemu mnie boli IP: *.proxy.aol.com 13.08.04, 00:09
      PO pierwsze rozluzniej sie i kup w aptece kup krem o ile dobrze pamietam Top
      Durex bardzo dobrze nawilza, a jak nie pomoze idz do lekarza.
    • rudy_g A może to z nim jest coś nie tak ??? 13.08.04, 09:36
      A może to z nim jest coś nie tak ??? Żadna z Was o tym nie pomyślała??? Poproś
      żeby był delikatniejszy !!!! Żeby nie wchodził w Ciebie od razu za jednym
      zamachem (sory za kiepski dobór słów :/), ale niech małymi drobnymi ruchami
      powolutu wchodzi. Wtedy to i fraida większa i Ty się rozluźnisz.
      I nie bój się mu o tym powiedzieć !!!
      PZRD
    • Gość: Stud Re: Czemu mnie boli IP: *.sen.warszawa.supermedia.pl 13.08.04, 13:57
      na początek spróbuj zdjąć rajstopy....to może pomóc...
      sprawdzcie czy facet aby napewno we właściwy otwór próbuje wejść...
      odstaw faceta.....poprawa gwarantowana...
      • Gość: aśka Re: Czemu mnie boli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 14:01
        Stud - to, że Ty może masz taki problem i nie wiesz w co pchać, nie oznacza, że
        inni też tak mają :|| Kiepsko z Twoją anatomią, leżysz stary u podstaw :| I nie
        gadaj takich głupot, bo dziewczyna ma problem, który tyczy się większości
        lasek:)
        • Gość: Stud Re: Czemu mnie boli IP: *.sen.warszawa.supermedia.pl 13.08.04, 14:54
          moze i ma moze nie ma....generalnie nie wiem tylko dlaczego gada z nami a nie
          ze swoim facetem alibo lekarzem.....nieuważasz ze oni powinni byc tym
          najbardziej zainteresowani...poztym jestem tu nowy ale z racji wrodzonego
          poczucia humoru zostaje na stałe....BOOOMBA Forum...TAAAAKAA impeza..zostaje na
          stałe...sie jeszcze musze tylko zapisać...
          • Gość: Joanna Re: Czemu mnie boli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 15:09
            Oj ona tylko zapytała Stud srud :P A Ty juz z rajstopami wyjeżdżasz :||
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka