mika122 12.08.04, 17:44 gdy moj facet we mnie wchodzi czuje straszny bol,i tak jest przy kazdym razie nie wiem czy to jest normalne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mika122 Czemu mnie boli 12.08.04, 18:08 chcialabym sie dowiedziec czy ktoras z was tez miala kiedys taki problem,martwie sie poniewaz sex zaczyna sie od nieprzyjemnej sytuacji i pozniej nie moge sie rozluznic! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hili Re: Czemu mnie boli IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.04, 18:11 tez tak mam... ;( Tylko ze ja jestem poczatkujaca to troche zmienia postac rzeczy... Jeszcze sie do konca wyluzowac nie potrafie... Mysle, ze bedzie lepiej " praktyka czyni mistrza.." Pozdrawiam! Zycze powodzenia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mika122 Re: Czemu mnie boli 12.08.04, 18:31 ja tez nie jestem taka zaawansowana! Tylko ze moj facet pragnie tego non stop! Jak powiedzials praktyka czyni mistrza! DZieki narazie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa Re: Czemu mnie boli IP: *.one.pl / 212.160.232.* 12.08.04, 18:50 Moze odrobina winka przed......? Na rozluznienie :) Moze nie jestescie dosc podniecone i mokrutkie ;P ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DAWID Re: Czemu mnie boli IP: *.localnet.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.04, 19:02 A MOZE JESTES DZIEWICA???? TO BYL ZARCIK , TAK NA POWAZNIE TO MOZESZ MIEC JAKIS STAN ZAPALNY MALEJ ALBO JEST TO NA PODLOZU PSYCHICZNYM NP. URAZ PSYCHICZNY , LEK PRZED NIECHCIANA CIAZA, LEK LUB WSTRET DO PARTNERA ITD ITP. LUB PO PROSTU JESTES ZA MALO PODNIECONA I NAWILZONA. PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
mika122 Re: Czemu mnie boli 12.08.04, 19:08 wiesz co boli mnie gdy wchodzi ale gdy juz jest w srodku to jest ok!i moze go wkladac i wyciagac ale jak zrobi dluzszy odpoczynek np.20 min. to znowu jest to samo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aśa Re: Czemu mnie boli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 23:46 Oj nie gadajcie Jej takich głupot - milka nie masz żadnego urazu psychicznego, tyłozgjecia macicy i chorób wenerycznych!!! Jesteś młodziutka i to normalne !! Ale daj sobie czasi nie myśl o tym !! Rozluźnij się :) Wiele kobiet tak ma :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Czemu mnie boli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 23:42 A to zależy czy jest On Twoim pierwszym facetem :>? Mnie bolało przez chyba pierwszych 15 razy(przez kilka pierwszych sekund), potem ból mijał, potem nadszedł Orgazm, teraz jest maxymalnie superfajnie:) Rozluźnij się, nie myśl o bólu, zaczynajcie kiedy Ty będziesz wilgotna :))) Ahoj:) Powodzenia:) Wszystko przed Toba :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olivia Re: Czemu mnie boli IP: *.proxy.aol.com 13.08.04, 00:09 PO pierwsze rozluzniej sie i kup w aptece kup krem o ile dobrze pamietam Top Durex bardzo dobrze nawilza, a jak nie pomoze idz do lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
rudy_g A może to z nim jest coś nie tak ??? 13.08.04, 09:36 A może to z nim jest coś nie tak ??? Żadna z Was o tym nie pomyślała??? Poproś żeby był delikatniejszy !!!! Żeby nie wchodził w Ciebie od razu za jednym zamachem (sory za kiepski dobór słów :/), ale niech małymi drobnymi ruchami powolutu wchodzi. Wtedy to i fraida większa i Ty się rozluźnisz. I nie bój się mu o tym powiedzieć !!! PZRD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stud Re: Czemu mnie boli IP: *.sen.warszawa.supermedia.pl 13.08.04, 13:57 na początek spróbuj zdjąć rajstopy....to może pomóc... sprawdzcie czy facet aby napewno we właściwy otwór próbuje wejść... odstaw faceta.....poprawa gwarantowana... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aśka Re: Czemu mnie boli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 14:01 Stud - to, że Ty może masz taki problem i nie wiesz w co pchać, nie oznacza, że inni też tak mają :|| Kiepsko z Twoją anatomią, leżysz stary u podstaw :| I nie gadaj takich głupot, bo dziewczyna ma problem, który tyczy się większości lasek:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stud Re: Czemu mnie boli IP: *.sen.warszawa.supermedia.pl 13.08.04, 14:54 moze i ma moze nie ma....generalnie nie wiem tylko dlaczego gada z nami a nie ze swoim facetem alibo lekarzem.....nieuważasz ze oni powinni byc tym najbardziej zainteresowani...poztym jestem tu nowy ale z racji wrodzonego poczucia humoru zostaje na stałe....BOOOMBA Forum...TAAAAKAA impeza..zostaje na stałe...sie jeszcze musze tylko zapisać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: Czemu mnie boli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 15:09 Oj ona tylko zapytała Stud srud :P A Ty juz z rajstopami wyjeżdżasz :|| Odpowiedz Link Zgłoś